Aspirante cu vechime "medie" (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Helau!
Am culcat si eu una bucata Diana rupta de oboseala, am fost prin parc, ne-am jucat la groapa cu nisip care mustea de apa si ne-am balacit un pic prin apa si noroi, am venit acasa k niste porcine, ne-am spalat si gata
Iulia bine-ai revenit!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

Kitzy,bine te-am gasit!

Mergi la inceput

Da ce-i cu linistea asta pe aici.....?
Eu imediat o tai afara cu Diana ca trebuie sa se trezeasca.

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Va pupizez pe toate. Mie sa-mi scuzati va rog absenta dar de marti am fost la mama ca injineru a fost la Iasi, acu e pe drumu de intoarcere... nu pot sa stau deloc singura acasa, imi e greu plus ca stau cu inima in dinti cand e plecat pe drum cu masina... intelegeti voi... in fine...

Oana, desi ma bucur ENORM de veste, as vrea sa fiu putin rezervata sa nu topai si sa urlu desi asta-mi vine sa fac. Imi doresc si iti doresc din suflet sa fie bine pana la 40 de saptamani. MA voi ruga pentru tine si iti sunt alaturi Testele sunt clare si mai ai putin si ma ajungi din urma cu numarul lor (eu am facut 15 de data asta, tu?)

Crisule draguta, te in mod special

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 28+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Oana ,
iti spun si eu sarcina usoara si bb sanatos...ma bucur din suflet pt voi.....o sa fiti niste parinti minunati
Pupici pt toate "cucuietele"

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Buna dimi si azi...

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna dimi,

Ce faceti ? Am citit cate ceva (nu ca ati fi scris foarte mult).

Crisa parca s-a suparat un pic. Nici eu nu am trecut "dincolo". Am primit o invitatie dar nu vad de ce m-as inscrie pe 2 forumuri cu aceleasi teme.
Am intrat de 2 ori acolo si am avut surpriza sa vad ca Oana le anunta pe fetele de acolo ca are teste pozitive. Oana, te felicit si eu aici. Sa ai o sarcina usoara si la termen.

Noutati nu am, doar ca o sa pierd si luna asta pt ca n-am fost in stare sa-mi fac o programare la Bucuresti pt HSG sau laparoscopie. Nici eu nu stiu ce mai vreau. Ba vreau bebe, ba nu mai vreau.

Sa aveti un weekend placut si o sa mai intru pe la voi din cand in cand

Va pup

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Despre ce "dincolo" vorbiti???

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 28+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Mda, si eu am primit invitatie, da inca n-am intrat, nici nu cred ca vad sensul sa ma mut, sau sa stau pe amandoua.
Moni "dincolo" ii un alt forum cu aceasi tema ca si aici si unele fete s-au inscris si acolo.

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Fetelor nu va suparati pe mine ca am indraznit sa va invit "dincolo".
Da este un alt loc ,este un forum cu aceeeasi tema,probabil ca-mi voi lua ban pentru asta,dar nu am facut-o pentru a lua din membri de aici ,nici nu as avea cum fiindca asa cum a spus ancadragoman suntem la inceput pe cand despre copii este un site consacrat,nici macar nu am interzis folosirea linkurilor inspre acest site,pentru datorita acestui forum mi-a venit ideea cu cel al meu si am incercat si zic eu ca nu a iesit un lucru rau.
Insa dupa cum fetele de acolo o spun si dupa cum simt eu este mai intim ,este mai mult ca o conferinta pe yahoo de exemplu,ne-am imprietenit cum nu credeam vreodata ca se poate intampla virtual si ne simtim foarte bine si foarte unite impreuna.
La rugamintea fetelor ,am lansat cateva invitatii fetelor mai active si cele care au vrut au venit care nu ,nici o suparare.
Multe suntem din ianuarie acolo si apoi pe parcurs s-au adaugat si alte nume de pe-aici sau din alta parte ,asa ca cine vrea e binevenit cine nu ,nici o problema ,insa nu cumva sa se iste vreo controversa intre cele care scriu si aici si la aspirante optimiste si acolo.
Atat,un sfarsit de saptamana placut sa aveti,

http://lt1f.lilypie.com/Jk5vp3.png

Mergi la inceput