Aspirante cu vechime "medie" (38)
Raspunsuri - Pagina 15
arde2010 spune:
Buna diiimiiiiiiiiiiiii...
Treceti la interval!
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
ancadragoman spune:
Neata
Cum adica la interval?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
arde2010 spune:
Adica sa apareti de pe unde stati ascunse!
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
iulia25 spune:
buna dimineata!sunt o veche aspiranta(cateodata mi se pare ca sunt aspiranta de-o vesnicie),dar nu am mai scris de f multa vreme pe forum.dar urmaresc mereu ce mai faceti voi.
anca,probabil ca nu iti mai amintesti de mine....vb intens inainte de a ramane tu insarcinata cu Maria(Sa-ti traiasca si sa fie fericita si voi sa va bucurati sanatosi de ea!!!!!!!!!!)
ma bucur tare pt toate fetele care au reusit sa ramana insarcinate si care au bebei acum!!!
Felicitari,Onana,pentru bebe mic din burtica!!Sa dea DD sa fie totul bine si sa ai o sarcina usoara!!
ancadragoman spune:
si eu care ma gandeam ca vrei sa ne vezi cum evouluam la bara
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
tudormiha spune:
buna dimineata fetelor.
mersi kitzy de raspuns abia azi l-am vazut.
mersi m-ai mai linistit.
aseara am tot citit de temperatura si daca ai circa37 grade este o sansa sa fii ramas graviduta.
Intrebarea mea este urmatoarea (poate voi ma mai luminati un pic):
ieri dupa ce am dormit cam 2 ore dupa amiaza mi-am luat temp bazala si aveam 37.1.Azi dimineata aveam 36.9.eram atat de somnoroasa incat nu am avut rabdare.Eu imi masor temperatura cu un termometru electronic si ma avertizeaza el cand a terminat.
voi ce ziceti?
eu cred ca nu este sarcina.
ancadragoman spune:
Iulia imi aduc aminte de tine ,normal ca nu te-am uitat
Miha temperatura concludenta este cea luata dimineata imediat dupa trezire
Are mama o ratusca...
iulia25 spune:
eu una ma straduiesc din rasputeri sa nu mai dau importanta simtomelor(bine,nu reusesc niciodata!!)ca de fiecare dta DPO mi se pare ca "s-ar putea sa se fi intamplat",dar luna asta am simtit ceva fara precedent:la vreo 4-5 zile de la ovulatie am simtit niste intepaturi in uter(cam ciudate), ma si umflasem destul de tare la burtica.nu a tinut prea mult starea asta,doar o seara.
apoi a doua zi mi s-au umflat rau tare sanii si ma dureau f tare,ca mai apoi sa revina la normal dupa doar o zi.
nu e ciudat?
sau sunt eu o ciudata?
ancadragoman spune:
Iulia tu sti f bine ca suntem experte la indus simptome,dar daca spui ca nu ai mai simtit asta niciodata at e ceva
Are mama o ratusca...