Bea multa apa?

Bea multa apa? | Autor: nikipuisor

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Am un bb de 1 an si 3 luni. In fiecare zi bea cam 300 ml apa, seara si dim. in jur de 500ml lapte.
noua ne este frica ca bea prea multa apa si risca sa isi piarda sarurile din organism. Ce credeti?

Va multumesc,
Multa sanatate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

cata apa bea in total, in 24 de ore? ca n-am inteles.
daca bea doar 300 ml toata ziua, nu e deloc mult. la aceeasi varsta fii-mea bea cel putin dublu. si sigur nu era nicio problema.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikipuisor spune:

Rectific apa bea 400-500 ml la 24 de ore si 500 ml lapte!In total un litru de lichide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

in cazul asta, mie mi se pare absolut ok.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pe caldura asta e si normal sa bea multa apa.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

si eu merg pe mana normalitatii. e OK, e cald afara. bucurati-va ca bea apa si dati-i sa bea in continuare!!! (cunosc mamici care mi se plang ca ai lor nu vor sa guste apa)

(si cum anume se pot pierde sarurile din organism band multa apa? ca eu nu m-am gandit niciodata la treaba asta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

In nici un caz nu isi pierde sarurile din organism, din contra......
In al doilea rand nu este exagerat de mare cantitatea de lichid pe care o bea. Baiatul meu cel mare, la varsta pe care tu ai specificat-o, bea mult mai mult. Baiatul cel mic din pacate bea ft putina.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Baietelul meu bea mai multe lichide intr-o zi la un an si ceva (un litru de lapte si cel putin jumatate de litru apa/suc natural)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina79 spune:

Pe caldura asta e si normal sa bea mai multe lichide. Si chiar daca nu ar fi asa cald afara tot este bine. Nu ai de ce sa iti faci probleme. Era mai rau daca nu ar fi baut lichide prea multe, ca de la asta apar si problemele la rinichi mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexmom spune:

Eu zic sa te bucuri ca bea multe lichide, cunosc o fetita care la 4 ani are deja probleme cu rinichii din cauza ca bea extrem de putine lichide, din cat am inteles de la mama ei face pipi o data sau de doua ori pe zi si nu o poate convinge sa bea mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflory spune:

300 ml apa si 500 ml. lapte nu e mult
Al meu baiat are 1 an si 7 luni si bea in total apa si ceai cam 700 ml. pe zi si 300 de lapte seara.E bine ca bea apa multa pe caldura asta.Ar trebui sa te bucuri.Nu pierde sarurile din organism ci din contra e bine ca nu se deshidrateaza

Mergi la inceput