Strumfi de iul-aug 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 9
ddanagh spune:
Hai ca v- am zapacit astazi, ploua afara, de- asta
Va multumesc pt raspunsurile legate de lichide.
Vivela, asa mi- a zis si mie dr ca ar trebui sa bea minim 750 ml/ zi. Da de ce sa fie ea taman la minima ? mi se pare putin dar asta e. O tenteaza mai mult sa bea din sticla mea de 2 l, o mai las doar doar o bea, dar mi- e frica de dintisori. Are o mare desteritate de a desface/ inchide dopurile.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
mychydutza spune:
dana, de ce nu-i pui la sticla de 2 l un tzutzuroi din ala de la sticla de suc????????
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
ddanagh spune:
I- am pus dar nu o mai tenteaza. Ei ii place sa fie cat mai greu, sa bage tot gatul sticlei in gura. Nici macar nu- mi dau seama daca reuseste sa inghita ceva ca da sticla peste cap, isi umple gura de apa si apoi o pune jos fara sa ia gura de pe ea, astfel ca revarsa ce are in gura iar in sticla.
Ti- placut cum am descris? vrei nitica apa?
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
violetan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ddanagh I- am pus dar nu o mai tenteaza. Ei ii place sa fie cat mai greu, sa bage tot gatul sticlei in gura. Nici macar nu- mi dau seama daca reuseste sa inghita ceva ca da sticla peste cap, isi umple gura de apa si apoi o pune jos fara sa ia gura de pe ea, astfel ca revarsa ce are in gura iar in sticla. Ti- placut cum am descris? vrei nitica apa? Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) |
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
greierash spune:
Paticut, ….
Vivela, multumesc ca ne impartasesti din experienta ta, mie chiar imi este de folos…. Il voi duce la Alba ca Zapada.
Carla stiu ca si tu m-ai intrebat la ce gradi il voi duce pe Andrei si nu ti-am mai raspuns in idea ca abia nascusei si nu credeam ca mai intri pe forum , …dar m-am inselat.
Gata, l-am inscris!
Si as mai vrea sa spun ca nu prea mai am cuvinte si din cauza asta ingan doar ca sunt de acord cu ce a spus Ghinetz, Claucia in postarile lor…Pe Karligutza nu prea am inteles-o eu niciodata, dar ..nu e obligatoriu…
Dar, de Paticut as putea sa spun ca imi pare rau ca nu mai scrie, pentru ca o citeam cu placere, ca pe marea majoritate (exista si exceptii), dar nu o fac pentru ca voi incerca sa gasesc o alta cale de comunicare cu ea, poate chiar mai buna, si astfel cred ca va fi si mai bine decat pana acum…
In rest , nu spun mai multe ca sunt cam pe graba, azi mai am ceva treaba pe la serviciu, mai trebuie sa organizez si petrecere de mot al copilului… si probabil o plecare la mare asa… pe nepregatite….
Apropo… Carla pe unde ai fost la mare, ce recomanzi? Sau fetelor care ati mai fost , la noi pe litoral, pe unde v-ati mai cazat? Am vazut complex Dunarea din Eforie Nord, unde mi s-a parut foarte frumos, dar mi se pare ca e cam departe de plaja…
Ok, va pup , mai vorbim…
As mai avea si eu de zis despre Andrei, apropos de lovit, sa stiti ca le trece… eu daca ii explic asa ca unui “om mare” ca nu trebuie sa loveasca sau sa o traga pe mami de par, sau sa loveasca alti copii, ma asculta da din cap aprobator, semn ca intelege, imi spune “nu, nu” si arata si cu degetelul….semn ca nu trebuie sa faca asa.. Mie mi se pare ca intelege si nu mai face. De ex inainte ma musca, acum nu se mai intampla asta, inainte nu vroia sad ea jucariile altor copii , acum le da, etc…
Cafera! Cred ca am uitat sa iti spun, am vazut poze cu printesele tale acum cateva zile, sunt superbe, cred ca stii asta!
Hai sa ma opreasca cineva….
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
cafera spune:
Ghinetz, maiiiiiiiiii ce frumusetiiiiiiiiiiii... Cared ca ti-ai incarcat la maxim bateriile.
X-ray spune:
ola gagici! ce bine va gasesc ,mor de placere sa citesc si uite am mai aflat azi o groaza de lucruri utile!nu e eli singura la caftit mamica si mai ales burtica.nu e singura rasfatata,singura care tipa daca nu obtine ceea ce vrea,singura care si-o mai ia peste maini asa usor dar gestul doare....de ce mama naibii trebuie sa existe un clinci ca sa o luam iar linistite la palavre...pati hai mai ca suntem dragute rau si nu ne poti refuza uite si tu ce copii avem se arunca pe jos,tipa,musca ,cum naiba sa nu citesti si sa scri despre ei?
am reusit sa vad pozele lui oana ghinetz,superbe si tu mamico intineresti
vio esti tare,deaia te ti bine faci sporturi extreme ha?
mai am de vazut poze de burtici andreea si clau abia astept,vanez in continuare un link cu poze de printese de cafera si adeluta fie-va mila pleaseee....
vivela e o placere sa te recitesc.eu am copilarit pe valea lotrului sunt cativa versanti care-i cunosc ca-n palma...din pacate acum dupa divortul alor mei nu ma mai leaga decat amintiri de zona aia si mult dor...sotul meu nu e genul de rustic eu as dormi in cort,as merge pe munte,la el daca nu are 5 stele......sper ca pruncii sa semene pe mine si sa merg cu ei.
deci sa vorbim despre copii ca asa ne sade bine...
elisa:
mai nou tipa,da tzipa cu o voce de soprana,o dau la conservator.cum se enerveaza de ceva gata dai si tipa.a mers al meu cu ea in carfour s-a plictisit si a inceput sa tipe.alergau toate femeile dupa el ii puneau cumparaturile in plasa...si lui rau i-a parut...dar se facuse albastru de nervi...
tot mai nou ma loveste sau pe cine o enerveaza /supara,mai exact eu sau ta-csu.burtica o iubeste o pupa si cand ma vede ca stau la orizontala zbang una peste burta"na na buita ca o doaie pe mama"...
e fff fff fff nu am destul ff de rasfatata!nu poti sa faci ceva ca hop si ea"si tu eisa,si tu eisa".ma urc pe scaun sa iau ceva jos peste un minut sa pice cu scaunu'.
vrea sa fie numai dar numai in centrul atentiei,face ce face si tot ajunge.nu sta cu nimeni daca sunt eu de fata,ma dispera tot calare pe burta mea,saracu' asta micu' ce o fi(ca abia joi aflu aviz amatoareloooor!!!) e atacat din toate partile.vai de capul lui saracu' dupa ce iese...
in schimb ne iubim la maxim,povestim orice si toarna tot din casa."mami a papat pajitua si eisa nu a papat"."tati o picat cu scaunu" etc..stie toata strada ce facem, bona e la zi cu tot deja canta "aram zam zam" si ea(e melodia ce face furori la turci in minidisco).si ea imi toarna tot ce fac altii,asa ca suntem cateva familii cu copiii vecini care nu avem perdea...
e narcisista daca prinde o oglinda e jale,rade cu ea,se mangaie,"eisa e moasa,si maie,si moasa" din nou.
nu stiu cate kg are dar m-ati facut curioasa,acum e in perioada de mancare ,rade tot, nu ma plang,dar ea manca 2 saptamani si 3 nu,cam asa e proportia.
i-as da si eu lapte de vaca dar inca sunt pe HA ,dar vre-au sa incerc de saptamana viitoare,nu pt a inlocui laptele praf cat pt un gris cu lapte,un irez cu lapte,deastea...
si ceea ce ma dispera noaptea se trezeste de peste 3-5 ori,sunt zombi ziua.cred ca apar ultimele maselute imi tot arata ca "eisa aie buaba acoio" si isi baga degetul pe gat.si se musca mereu de obraz,e ca un tic nervos saracuta...
oauuu am scris pt toata saptamana cat am lipsit
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 14+
povestea noastra...
violetan spune:
Alina.a, ce ma bucur ca scrii! Abia astept sa vad ce e bb2!!! Ce scumpicica e elisa!!!!
Si ce frumos descrieti toate ce fac copilasii!
Mai scrieti!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
Vivela spune:
Uf, mai fetelor, nu ca ma consoleaza prea tare, dar ma bucur ca David e in parametrii cu alintatul, rasfatatul, urlatul si cele de genul asta. Incepusem sa ma intreb daca nu cumva am gresit eu cu ceva, daca nu i-am permis prea multe, daca n-ar fi trebuit sa aplic o politica de educare cu o mana de fier, ca mi-am mai auzit si vorbe de genul "ntz, ntz, needucat copil" sau "eh, cum il educi, asa il ai" , spuse usurel pe la spate, intr-o doara, in timp ce David dadea demonstratii de sters praful pe jos in supermarket cu burta, urland bineinteles, spre disperarea si deznadejdea mea. Adevarul e ca in acele momente (prin care cred ca ati trecut mai toate), exact replici d-astea vrei sa auzi ! .
Vad ca va atrage Valea Lotrului, data viitoare cand mai mergem eu dau strigarea, daca mai vrea cineva, va luam cu placere in masina. Promitem sa luam de data asta si o drujba, data trecuta ne-am straduit sa taiem un copac cazut peste drum cu cutitul de paine , cred ca radeau si ciorile de noi. Dar uite ca am ramas cu amintiri .
Alina, felicitari pentru sarcina, ca n-am apucat sa-ti spun pana acum. Arati foarte bine, mi se pare ca radiezi, cred ca esti tare fericita. Eisa ce zice, e incantata ca o sa aiba un fratior/surioara? sau inca nu constientizeaza?
Greierash, nu stiu nimic despre Alba ca Zapada, nici nu stiu sa fi auzit de ea. In ce zona e? Va doresc sa fii facut o alegere buna si sa va mearga bine acolo .
Dana, Dariuca e o minunatie de fetita, se vede in ochisorii ei ca e pusa pe shotii, nici nu-mi imaginam ca bea altfel apa din sticla .
Despre noi, ce sa va mai zic, cred ca in perioada asta o sa ne vaitam impreuna de dinti, David ca ii cresc (ultimele maselute, slava Domnului, ca tare mai patimeste cu ele!), eu ca imi pica. Asa ne completam noi unul pe altul... Tocmai m-am intors de la dentist, am inceput marea demolare si reconstructie, inainte sa ma duc nu ma durea nimic, acum imi vine sa ma urc pe pereti. Asa se intampla daca n-am avut de lucru .
Cu greutatea lui David nu-mi fac probleme, desi mananca cu foarte multe fitze si nu orice. Am apucat sa il cantaresc saptamana trecuta, inainte sa sparga cantarul, avea 12 kile fix la 86 cm, eu zic ca e bine. As da orice insa numai sa-l vad si pe el muscand dintr-o banana sau un mar sau o rosie. Daca indraznesc sa i le ofer, se smiorcaie si tipa "nu, mami!" - si nici mami n-are voie sa manance, cred ca si asta ii face greata . Suntem deci departe de drumul cel bun, daca ar fi dupa pofta lui ar manca doar lapte, cartofi prajiti, carne, mici si "cocoiata" (ciocolata).
DaviDependenta