Strumfi de iul-aug 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 3
cristina26 spune:
alina.a Ce faceti voi, frumoaselor?
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=haroB9pSWvE" target="_blank">Ingrid citind
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina26 alina.a Ce faceti voi, frumoaselor? Ingrid; www.youtube.com/watch?v=haroB9pSWvE" target="_blank">Ingrid citind www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul |
Ioana75 spune:
msfhbo, te rog frumos explica-mi rautatea pe care ai vazut-o aici, vreau sa inteleg ce se intampla (recunosc ca nu am citit foarte multa vreme, dar in ultimele zile n-am vazut nimic deosebit). Multumesc anticipat.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
cafera spune:
Ioana, ai pus cumva poze cu fetele?
Vivela, m-am delectat cu poze una si una. Frumos mai e D si placute calatoriile voastre. Mi-ai dat idei. Stiu eu ca in buzunarul de Vivela gasesc idei.
Karliiiiii, pe unde esti, faci nani?
Lavi, tu inveti de zor? Pupici pentru fru oasa Lori si bafta multa
Corina, ai reusit sa strangi toate adeverintele?
Mi_a, voi ce faceti? Mi-e dor sa povestesti de Mihaita.
Oaana, stai mai bine cu moralul? Sanatate puilor
Oanamada, ce vesti mai ai?
ddanagh spune:
Larisa bine ai venit pe lume!!!! Sa cresti mare, frumoasa si desteapta, sa- ti bucuri parintii. Iar acum sa nu te doara burtica
Noi suntem bine, colindam pe ici pe colo.
Nu stiu ce a avut Daria in seara asta dar m- a pupat continuu cat am stat langa ea sa se culce ca n- avea stare. M- a emotionat.
Si eu ma gandeam sa o dau la gradi. In prima faza doar cate 4 ore, vedem. Eu una as fi dat- o la stat ( nu stiu de ce dar imi inspira mai multa incredere ca cele particulare, poate pt ca sunt obligate educatoarele sa aibe studii de specialitate, desi ...), insa mi s- a zis ca ar fi trebuit sa o inscriu din ianuarie, ca nu mai au locuri. Vedem
Am si eu o intrebare: cam cata apa beau acum strumfii vostri? mi se pare ca Daria bea extrem de putin, cca 150 ml plus un suc de portocale/ ceai de 125 ml. Plus lapticul dimineatza si seara, total cca 600 ml, supica care insa nu e zilnic prezenta si fructele ( azi juma de mar, juma de piersica, 2 caise si varful la o banana).
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
karligutza spune:
nu fac nani, doar am pacalit-o pe adeluta ca mami face nani.. asa ca eu sunt pe baricade in bucatarie unde ce pot altceva sa fac decat nitica dulceata de zmeura si inca nitica dulceata de visine (cam din 2 kilograme de fiecare)... o sa merg la mama iar (peste vreo 10 zile asa) si acolo fac dintr-o galeata de visine gem/dulceata si din alta galeata compot de visine.. ce bine prind toate astea iarna... yumii!
eu ma declar oficial ciclica iar! eu de cand am ramas gravida cu adeluta n-am mai vazut rusii la fata, iar zilele astea chiar ma gandeam sa sun ginecologul, endocrinologul si sa ma ia la intrebari... dar uite ca n-a mai fost nevoie, asa incat am scapat de-o grija... chiar aveam oarece intrebari pentru ca eu am alaptat-o pe Adeluta dupa cum stiti pana la 1 an si 8 luni (si 5 zile asta ca sa fiu f.precisa) si pana acum la 1 an si 11 luni eu nimic! da vad ca nu-i asa; acum sunt fericita .... ma apuc de vanatoare cred! bebe 2 is coming?! ??? oare? sa vedem, cat de ciclica voi fi si de-acum incolo...
nani mai incolo!
noapte buna voua!
somn usor la copilasi! zzzzzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei
ddanagh spune:
Am uitat de actimel ca si asta e lichid, in ultimul timp e prezent aproape zilnic tocmai datorita fricii sa nu se deshidrateze.
karligutza spune:
cristina si ingrid [&hugs]
ddana, Adeluta bea cred vreo 3-4 cani de 250 ml.de apa pe zi... asta din canita ei speciala, dar mai vrea si-asa cu paharul, cana normala... asa ca eu cred ca bea peste un litru de apa pe zi... la mama la tara, era racoare bine de tot, iar acolo rar cerea/bea apa. Poate doar 3-400 ml pe zi... deci depinde de cat ii e de cald copilului cred; de ce mancare papa... daca ii mai dai supe/ciorbe.. asa ca nu-ti fa probleme...
karligutza
sunt mamica Adelutei
ddanagh spune:
pai Karli draga, bebe nu vine facand nani
Editez
Te las la nani ca e drept ca nici cand ai musafiri nu se poate face bebe, asadar odihneste- te prospata ciclicizata.
Mie una mi- e rusine sa ma duc langa sot. Recunosc, duhnesc a usturoi. Nu radeti ca pofta- i mare. Astazi, cat a dormit Daria, eu ii faceam, eu ii mancam. Ma refer la dovlecei pane. Am mancat muuuuulti , pe principiul " mai bine sa mi se faca rau decat sa- mi para rau".
karligutza spune:
ehh, pai inainte ca sa iti faci poftele, fa-i si lui poftele.. adica du-i niste dovlecei cu usturoi sa vezi ca nu se mai simte diferenta ... si-apoi ce vrei tu sa faci nu se face cu gura ....
karligutza
sunt mamica Adelutei