Nou stil de viata (272)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

salutare dragelor

gusta sanatate multa si ai grija de tine

Puskin imi pare tare rau ca treci prin asa ceva. Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, decat sa profiti atat cat poti de perioada asta si sa te linistesti, sa afli ce vrei.

kristin nu ma plang, doamne fereste. Ma gandeam doar ...

Ai dreptate Anda sunt mult mai bucuroasa ca nu mai incap in ele. Ani de zile mi-am dorit asta.
Era doar un gand. Cand am vazut cate s-au adunat...dar nu cu parere de rau ptr. kg, dimpotriva

Cred ca am uitat sa-i zic si La multi ani Onitzei. Cu sanatate si cu tot ce iti doresti

Tzuni, sanatate Mariei. Hai mai vino si zi 2-3 vorbe, fa-mi ziua senina

Imi astept printul de la gradinita (inca ne mai primeste pana la 1 iulie), asa ca va las...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Azi dimineata cind m-am urcat pe cintar era sa fac infarct: + 2 kg in citeva zile! A venit scadenta de la mincat paste cu brinza, cioco multa si stat cu fundu lipit de scaun. Nu e bine dar mai am o saptamina si scap de sesiunea asta. Cind termin ma imbat si daca vreti ne imbatam impreuna.

Ruxi, imi pare rau ca problema persista si pe deasupra mai exista si riscul ca sotul tau sa-si piarda locul de munca. Ma gindesc ca poate o vizita la psiholog impreuna ar fi un inceput. De exemplu sa-i spui intr-o zi: dragule azi la ora cutare avem programare la doctorul X si sa mergeti amindoi, iar daca nu vrea sa te duci singura. Zic si eu, poate daca il iei mai tare si vede ca tu chiar esti hotarita il urnesti si pe el. Nu vrea sa mergeti in concediu impreuna, oriunde?

Anda, ba da, plec, dupa sesiune, si ma intorc in septembrie. E bine ca lucrarile la stomatolog se apropie de sfirsit, eu am o frica de dentist...numai cind aud ca incepe sa zbirniie masinaria aia si incep sa transpir.

Crys, e bine daca esti asa

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tzuni niste cuvinte despre Meri despre tine.

Delia lasa ca trece sesiunea si dupa le dai tu jos.

Hopes hai spune imi dai din haine sau nu?

Cuscra asa te vreau un zambet toata.

Anda ieri a fost prima zi si am mancat ce am avut in casa si crede-ma ca cam tot are sare ce e din comert azi am studiat piata si am si zis care imi e meniul

Pai sa va zic si voua
cafea cu lapte
cereale de copii cu lapte vreo 250gr
200 gr de cirese
40 gr de alune de padure
diseara am sa pap 2 cartofi copti cu ceva pe langa da nu stiu ce ca mai am de studiu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Multumesc mult pentru gandurile bune . Asta vreau si eu sa fac, sa imi pun ordine in ganduri si in viata. La psiholog nu vrea sa mearga si nu vreau sa il fortez...pana la urma cum isi asterne asa va dormi.
Nu se mai pune problema de mers in concediu impreuna, ci de a ne separa (cel putin o perioada).

Din fericire am ceva prieteni aici care-s alaturi de mine,am unde sa ma mut si maine daca vreau, am cu cine schimba o vorba si iesi la o cafea.
Sper sa reusesc sa trec cu bine peste asta.

Cu dieta stau bine, am avut zile in care am mancat ceva mai mult ( de nervi si stress) insa nu am mancat prostii, ci doar ce mananc in mod obisnuit.
Pe perioada verii am bagat in meniu si fructe ( zmeura, capsuni, cirese, kiwi, portocale) si foarte multe legume. Sala de 4 ori pe saptamana.

Pup fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Anda ieri a fost prima zi si am mancat ce am avut in casa si crede-ma ca cam tot are sare ce e din comert azi am studiat piata si am si zis care imi e meniul

Pai sa va zic si voua
cafea cu lapte
200 gr de cirese
40 gr de alune de padure
diseara am sa pap 2 cartofi copti cu ceva pe langa da nu stiu ce ca mai am de studiu.

Marilena si Mara Augusta

pe toate cu toata inima. Cu conditia sa vii cu Mara sa le iei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina

Zuzi: ce faci azi? Ce papi? Ce sport faci?

Meniul de ieri:
MD: 1/2 chifla neagra cu branza crema si 1/2 rosie + cafea cu lapte
Gustare: 1 bagel mic simplu cu mac
P : 1/4 piept de pui cu salata verde mixta cu nuci, capsiuni si branza feta dreasa cu ulei de masline si otet balsamic.
Gustare: 1 mar si-o nectarina
C: salata verde cu ridichi, castrabete + ceapa verde si ceva pui la rotisor
Apa cat cuprinde.

Citat:
citat din mesajul lui carina

Eu am fost de dimineata la control si se pare ca evolutia e foarte buna. Nu mai stiu daca v-am spus cate vizite la stoma am avut in total, dar ne-am distrat azi iar pe tema asta: 80 aveam saptamana trecuta . Inca un pic si imi fac astia cabinet numai pentru mine.
Va pup si sunt prin zona,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Pai in cazul asta ar trebui sa te plateasca ei pe tine ca esti a si angajata la cat de des ii vizitezi.

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hopes

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Pai sa va zic si voua
cafea cu lapte
200 gr de cirese
40 gr de alune de padure

Marilena si Mara Augusta

pe toate cu toata inima. Cu conditia sa vii cu Mara sa le iei

Hopes si minunea mea - Eduard

Sa nu zici de doua ori ca te trezesti cu mine la usa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Fetelor, raportul cand se da? Sa ma treceti si pe mine pe listuta, please .

Puskin, in principiu pare simplu ce ai scris tu acolo, asa usor ...in realitate toate stim cum sta treaba . Eu inca mai alaptez, dar Goblinul meu are 8 luni jumatate, asa ca nu se mai pune problema ca il afectez pe el, cat mananca chiar binisor solide as spune, iar doctorita mi-a spus ca e okay sa limitez caloriile. Cat ai slabit tu in total? Si cum ai reusit sa dai cantarul tot in jos? Nu ai avut perioade de stationare? Anyway, despre ce spui tu acolo imi pare rau de sotul tau ca ar putea sa-si piarda slujba, dar voi neavand copii inca, poate ar fi bine sa te gandesti la tine. Stiu ca suna egoist sfatul asta, tu stii mai bine ce si cum, si cam totul in viata ar trebui luat cu a grain of salt

Am fugit la treburi

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

An-k, stii tu ce faci acolo, esti fetita mare si responsabila. Si eu dupa prima sarcina am slabit in prima faza tot cu ceva dieta super-mini calorica dar simteam nevoia sa vad repede ceva rezultate si apoi, obisnuita cu restrictiile am mai schimbat-o pe parcurs. Acum insa nu ma mai simt in stare sa limitez asa mult caloriile, prefer sa o iau moale de la inceput chiar daca rezultatele nu sunt spectaculoase (200-1000g/saptamana). Succes!

Puskin, nu cunosc situatia ta deloc asa ca nu pot veni din pacate cu sfaturi potrivite. Pot sa-ti spun insa ca eu am invatat in viata ca uneori tot raul e spre bine, uneori te asteapta un mult mai bine dupa colt insa daca nu renunti la binele pe care-l ai nu poti avea mult mai binele ce urmeaza. Asa ca fruntea sus! Sigur va iesi si ceva bine de-aici.

Concurs??? Vreau si eu. Desi urmaza la noi ceva cam multe evenimente festive si n-am nici o sansa sa castig dar... un concurs m-ar mai mobiliza putin.

Ma duc acum la bucatarie sa pregatesc cina. Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Gusta, exista ceva sare speciala care se poate folosi in regim. Ceva cu gust sarat. In loc de NaCl e KCl (sare de potasiu) parca. NU mai stiu sigur dar stiu ca tatal meu a folosit asa ceva cand a trebuit sa tina un regim fara sare o perioada. Intreaba la farmacie poate gasesti un inlocuitor.

Mergi la inceput