Nou stil de viata (272)
Raspunsuri - Pagina 19
Delidana spune:
Salutare,
Serbanica, sa cresti mare si sanatos!
Anda, asa e, l-am luat si pe asta cu bine, a fost chiar mai bine decit credeam. A mai ramas unu. ![]()
Crys, probabil pe la sfirsitul saptaminii o sa merg si eu la cumparaturi de pantaloni. ![]()
Imi place meniul tau.
Zuzi, fara dulciuri!
Trebuie sa scapi de ele! Nici macar o lingurita, pentru ca uite asa te apuci de sport si apoi te miri de ce nu slabesti. Cind slabesti 3 kg ai voie o felie de tort, pina atunci pauza.
Nu se poate sa n-ai vointa, il dai la vecini, la colegi, gasesti tu pe cineva.
In rest meniul mi se pare ok.
Gusta, sa-ti stapinesti sanatoasa bicicleta, nu cred ca ne-ai spus de ea. Imi amintesc cind m-am suit si eu prima data pe una, acum vreo citiva ani, daca ma vedeai pe strada te cocosai de ris.
Am tras si eu o trinta.
Pup gasca. 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
magghyc spune:
Hello again
,
Multumesc in primul rand pentru urarile de bun venit!
Eu sunt cu cei 2 kinderi pe cap, si ma chinui intre o migrena infioratoare si un posibil venit de rusi (tocami ce renuntai la pilule, si sunt cam ingrijorata ca de 1 saptamana am niste dureri de burta cam stranii..sper sa fiu ok)
Zuzilici, vad ca te-ai pus pe treaba!
Bravo, sper prin toamna sa raportam impreuna super kile date jos!
Tzuni,
nu am citit subiectul dar titlul si primul tau post mi-au fost de ajuns sa imi fac o idee despre ce urmeaza.Tot ce pot sa spun e ca eu am ajuns f selectiva cu unde scriu si cui. Nu am timp si nervi de pierdut pentru a explica cuiva ca tupeul nu tine loc de argumente.
.
Criscosty,
Ma bucur ca vei scrie meniul. Poate ma mai inspir si eu. Eu deocamdata nu am ce sa scriu pt ca inca mananc tampenii. Poate doar asa, ca sa dati cu bile negre in mine.
Of, oricum, de azi m-am apucat de bicicleta. Macar atat!
Ma duc la kinderi, tuna afara si mie sa nu se sperie...macar sa de a cu ochii de mine cand s-or trezi.
Va pup.Saptamana frumoasa!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
donna79 spune:
Anda, multumesc, o sa-mi fac curaj sa ma apuc de socotit, ca ma frustreaza rau sa nu stiu cate calorii inghit.
Delia, felicitari pt examenul luat!
Gusta, buna bicicleta, e o miscare asa placuta (zic si eu din amintiri din copilarie, ca adult fiind n-am ma probat daca se uita sau nu mersul pe bicicleta).
Eu am o mare pofta sa umblu, asa ...de placere. nu in fuga spre birou, nu in graba cu sacosele spre casa. Dar...greu.
Acum fug spre casa, mai intru pe seara.
Donna
Delidana spune:
Vik, am tot vrut sa te intreb si am uitat...ai fost vreodata in Frankfurt? Cum e? Voi avea ocazia sa fac o escala de o zi acolo in curind (de dimineata pina seara) si ma gindeam sa ies in oras sa-l vizitez. Ce-mi recomanzi, pe unde sa ma plimb?
Scrie-mi aici sau pe pm, cum vrei. 
Donna, mersi. 
Mag, pregatim bilele? ![]()
Daniela,
. Si acum ma gindesc cum am putut sa trecem noi pe strada una pe linga alta... ![]()
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
danielag spune:
La multi ani, Serban!
Sa fii sanatos, fericit si norocos! Roxa, sa va traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii!
Delia, da, si eu ma gandesc cum ne-am intersectat atunci
. Chiar, cand mai facem o intalnire?
Eu azi am mancat asa:
- o omleta din doua oua si branza, fara ulei, la teflon + o rosie + o cafea mare
- cca 150 ml sana + 50 g de musli
- o cutie de branzica de casa
Pe seara, cand ajung acasa am in plan o farfurie de ciorba. Si un fruct, probabil o piersica.
Va pup pe toate, mai am inca de lucru si trebuie sa ajung si acasa.
Daniela
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Cum suntem pe pag 2 am zis sa aducem subiectul pe first page....so...here i am. Sunt destul de obosita, dar nu ma plang. In rest suntem ok, ma tin de treaba, mai mult sau mai putin.
Criscosty...Ms de intrebare insa Stefan a primit bine vestea, doar ca el nu stie decat din ce i-am povestit eu de gradi. Nu a vazut cum e ca deja dupa povestiri ma baraia zilnic sa mergem la radi...asa ca mi-a fost teama sa il iau cu mine ca nu mai scap de el.
Sa speram ca si cand va veni mom va fi ok.
Puskin...imi pare rau pt tine..dar... tot raul spre bine. Poate va lamuriti situatia si...cine stie ce va fi! Multa putere iti doresc sa treci cu bine peste orice te va incerca!
Tzuni...ma bucur ca Meri e mai bine si va doresc in continuare insanatosire rapida. Dar mai mult ma bucur de progresul facut in relatia cu ai tai. O sa fie bine, iar daca au un dram de suflet va va accepta si sigur va va iubi macar putin.
fetele curajoase!
Vaaai ce rau imi pare ca am ratat petrecerea...dar imi revin eu si voi intra mai des ca sa fiu pe faza. E a doua petrecere pe care o ratez...offff...
Si nu in ultimul rand...

Serban, sa fii sanator si la punga gros!!!
Acum va poop ca merg sa vad ce dezastru mi-au facut baietii in dormitor...aud niste zgomote ciudate.....
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
CRISCOSTY spune:
Dordia, ce ai gasit in dormitor?![]()
Zuzi, are dreptate Delia...nici macar o lingurita de tort..uite asa, azi una, maine alta si se pune, chiar daca tu crezi ca nu.
Maggy, hai ca se poate...ma bucur ca te-ai apucat de bicicleta, este un inceput
Usor, usor o sa-ti formezi si un regim si o sa ai rezultate.
Cuscra, ai mai luat vreo tranta?![]()
Eu azi am baut compot de visine in loc de iaurt. Am fost plecati si am zis ca innebunesc pana am ajuns acasa. In ce hal a plouat si ca intotdeauna ziceai ca este ca la nebuni in capitala noastra draga
Acum trec la nani cu Dany. Noapte buna! Pe maine.
Zuzilici spune:
Delia, Crys asa e ar trebui sa tai tot dar sincer nu vreau sa ma frustrez inca de tot si toate. Am lasat deoparte toate
margaritele si coktailurile mele.
Credeti-ma ca-i o realizare chiar daca voua nu vi se pare.
Nici nu va inchipuiti ce greu e sa-i vezi pe toti ai casei savurand cate-o berica pe terasa la un gratar si eu ii trag cu apa. Ba ca sa nu ma plictisesc ma mai servesc si cu ceva apa minerala. 
Meniul de azi:
MD - o chifla cu mozatella + cafea cu lapte
G - un iaurt activia(80cal) cu almonds & pecans
P - o chifla( cat podul palmei) cu tuna salad si salata verde
G - o pruna si morcovei
C - salata verde cu ridichi si ceapa
Apa cat cuprinde si-un pahar de cranberry juice ( no sugar added).
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
khristin spune:
Tzuni, nu stiam ca esti realizatoare de emisiuni. A propos de subiectul cu pricina, trebuie sa o iei ca atare, uneori nu se merita 
Vikinga, felicitari pt. sarcina si pt. singurul kilogram acumulat pana acum, daca o tii tot asa nici nu trebuie sa te lupti prea mult apoi sa dai jos.
Mephala, bine ai revenit
…chiar ma gandeam ce e cu tine de nu mai esti asa activa ca pe vremuri.
Puskin, oftica-ne putin cu abdomenul tau, please. Asta ca sa ne motivezi pozitiv
.
Carina, meniul meu va fi format din legume si fructe in principiu, caci sint cu amandoi copiii singurica, de dimineata am dus-o pe fiimea la statie sa mearga la scoala, apoi mi-am continuat plimbarea cu cel mic in carucior vreo doua ore, apoi trebuie sa ma invart prin casa si sa o iau pe domnisoara de la scoala dupa amiaza. Oricum am conopida si cellery sticks plus un iaurt ceva de la care nu ma abat, plus fructe plus apa cu lamaie. E bine asa ?
Gusta, brava pt. bicicleta
….de cand imi doresc si eu una sa o insotesc pe fiimea caci ea e mare ciclista si sa-i las pe ai mei barbati acasa
.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
puskin spune:
Buna seara,
am ajuns si eu de la cumparaturi, am mancat ceva si am venit repede sa vad ce faceti.
Roxa, La multi ani lui Serbanica fara frica!!!!
Tzuni, unde te ascunzi?
Dordia
. Ce fac nazdravanii?
Anda, sa stii ca eu ma delectez virtual cu bunatatile tale
.
Khristin, nu am poze recente, nu mi-am mai facut...
Zuzi, deci tu pe langa meniul de aici te mai delectai cu cate un cockteil
? Bine ca nu mai bei, alcoolul este criminal de rau cand vrei sa slabesti...