Nou stil de viata (272)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna ziua si de la mine. Am citi si-am tot citit si zau daca nu mi se face sila de "mizeria unama" care poate exista pe lumea aceasta. Si nu pot spune decat : Iarta-i doamne ca nu stiu ce fac! Pentru ca sincer nu pot sa concep ca lumea poate fi atat de " nesimtita si marsava". Si m-a mai surprins ceva:
Mai Tzuni de ce nu te bagi la moderatori???? Ei si ce daca esti razbunatoare cate vreme sunt pe lume si oameni care accepta pupincurismul poate ca n-ar strica si niste "zbiri razbunatori" ... cu toate ca eu sincer nu prea te vad zbir. Si-apoi pot sa-ti scriu un PM cu toate argumentele pentru care DA! meriti sa fi moderator chiar daca nu esti prea convinsa ca e pentru tine, exact cum am mai spus daca tot avem o "extrema" poate n-as stica sa existe si cealalta ca sa se mai "aranjeze" balanta. Please [mai gandeste-te!

A! Si mai am o nedumerire: Ce inseamna membru cotizant????? Cotizant la ce??? Deduc ca e vorba de cotizatii in bani asa ca ma intreb cat costa "cotizatia" ca sa poti 'improsca cu noroi' pe site???

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Las cafea si ceai pentru fiecare, va rog sa va serviti!

Am citit si eu putin din subiectul lui Tzuni si imi pare rau ca Happy s-a hotarit sa plece. N-am vorbit cu Happy decat la subiectul asta si doar tangential, dar i-am citit o mare parte din postari (inclusiv cele vechi) si imi scot palaria in fata unui om atat de incercat care a stiut sa ramana frumos la suflet si care poate intinde o mana de ajutor si altora! Sper doar ca o sa se intoarca...

In rest io-s grasa si frumoasa si in 2 saptamani ma duc la o nunta si nu stiu inca cu ce sa ma imbrac, zilele astea ma apuc de cautat.

Va pup pe toate si mai trec pe aici.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata, Daniela, multumesc pentru cafea.

Boxa, lui Serban, sa fie sanatos!

Noi suntem bine, de ieri am reluat plimbarile afara. Bubitele (care n-au fost prea multe) au prins cruste, probabil intr-o saptamana va fi vindecat complet. Sa vedem daca va urma Teo...
Multumim tuturor pentru urarile de sanatate, .

Am admirat copilasii lui Khristin,, sa-ti traiasca sanatosi frumosii!

o zi excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Serban la multi ani sa cresti mare si sa ai parte numai de lucruri bune.

Am zis sau nu ca numai stiu am primit bicicleta de ziua mea si cum eu sunt total afon ieri am incercat-o si mi-am belit un pic piciorul dar nu conteaza i-am prins gustul asa ca o sa mai ies cu ea ca e de mine.

In rest va doresc o saptamana cat mai frumoasa si calduroasa ca eu m-am saturat de racoare.

A si sunt la fel de surda dar sunt numai umflata la fata mana e mai bine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,

Vik: cel mai probabil asa e, vreun membru vechi. Am citit subiectul, nu m-a tras inima sa scriu, dar e clar ca multe de pe subiectul respectiv ar trebui sa "get a life"
Tzuni: eu iti inteleg revolta. EU sunt la fel in viata reala, ma iau de gat si la tranta cu oricine pentru dreptate, dar asa cum am scris si mai sus, pe forum prefer sa iau doar partea buna.
ROXAAAAAAAAA: LA MULTI ANI SERBAN!!!!!!!!!!!!!!! Sa creasca mare si sa fie fericit. Pentru mamica un .
MArilena: sa stapanesti sanatoasa bicicleta si ai grija sa nu iti mai faci alte julituri.
Carmen: ma bucur ca sunteti bine. Esti in vacanta deja?
Zuzi: frumos meniul sambata. DUminica?
Lou: buna dimineata si o saptamana minunata sa ai.
Ruxi: o saptamana usoara sa ai.
Gabi: nu te-ai intors?
Criss: sa ne zici ce iti cumperi.
Liris: unde ai disparut iar?
Claudia: tot in tara esti?
Hopes: buna dimineata!
Ank-a: ce meniu ai azi?
Laura: nu mai dai pe la noi?
Doina: ti-a venit seful?
Delia: a fost ok la examen asa-i?
Khristin: cum esti azi? Ce meniu ai?

Va pupic pe toate si ma intorc la muncile mele ca mi-a ajuns o saptamana de tras chiulul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Salutare! Eu sunt la scarbici cu o gramada de hartoage pe birou De azi m-am hotarat sa scriu si eu meniul fiindca am inceput sa pap si eu ca de cat normal.

La multi ani, Serbanica! Si fii sanatos si norocos! Roxa, sa-ti traiasca puiul

Cuscra, persevereaza cu bicicleta si ai grija sa nu-ti mai faci julituri
Anda, mi-am cumparat..ma opresc ca dau faliment daca ma mai duc iar
Delia, sa-mi scri daca ti-ai gasit pantaloni. O sa-ti stea bine, sunt comvinsa
Carmen, ma bucur ca sunteti mai bine

Vin mai tarziu cu meniul...acum am ceva urgent de facut. O saptamana frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Am revenit cu meniul:
- 1 cafeluta, cereale cu lapte
- legume cu pangasius
- o nectarina si o para
- salata din rosii, castraveti si ardei cu cas
- un iaurt de baut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza!

Serban! Sa ne traiesti sanatos si norocos si sa ai parte de-o petrecere pe cinste si cadourile dorite.
Roxa tie si baiatului si sper ca petreceti grozav.

Anda Meniul de ieri:
MD - 1 ou ochi, o chifla cu branza mozarella si o rosie = Cafea cu lapte
G - un porumb fiert
P - un castronel de ciorba de salata (si alte zarzavaturi)
- carne de vita facuta la cuptor + 1/2 cartof copt cu mujdei de usturoi.
- 3 lingurite de tort de branza cu aroma de Bailey. ( a ramas de la fiica-mea) caci am sarbatorit ziua Tatalui
G - o nectarina
Plus apa cat cuprinde.
De azi m-apuc de sport ca pana acum am fost cu rusi pe cap.

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!
La multi ani, Serban, sa fii sanatos si fericit! Petrecere frumoasa!

Ce fac fetele? Eu am o migrena cat mine de mare, de la vremea asta probabil. De azi ma pun din nou pe treaba ca vreau sa scap de porc, nu mai merge asa.
Meniul de azi:
MD - 200 gr iaurt 2% +3 linguri musli
P - un castronel ciorba de vacuta, cca 200 gr varza la cuptor cu putina costita afumata (mancarea e gatita de mine, absolut dietetica, fara grasime adaugata, carnea fiarta separat etc.)+50 gr paine secara.
La cina nu am idee, poate o salata cu cca 50 gr cas.
Merge? Ma cam irita faptul ca nu reusesc sa calculez caloriile la mancarea gatita de mine, de fapt nu am rabdare si nici vreun talent la matematica nu sunt.

Fug la treaba.

pupici,

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Hello!
La multi ani, Serban, sa fii sanatos si fericit! Petrecere frumoasa!

Ce fac fetele? Eu am o migrena cat mine de mare, de la vremea asta probabil. De azi ma pun din nou pe treaba ca vreau sa scap de porc, nu mai merge asa.
Meniul de azi:
MD - 200 gr iaurt 2% +3 linguri musli
P - un castronel ciorba de vacuta, cca 200 gr varza la cuptor cu putina costita afumata (mancarea e gatita de mine, absolut dietetica, fara grasime adaugata, carnea fiarta separat etc.)+50 gr paine secara.
La cina nu am idee, poate o salata cu cca 50 gr cas.
Merge? Ma cam irita faptul ca nu reusesc sa calculez caloriile la mancarea gatita de mine, de fapt nu am rabdare si nici vreun talent la matematica nu sunt.

Fug la treaba.

pupici,

Donna

Donna: eu fac asa:
1. Cantaresc vasul in care urmeaza sa coci gol. Apoi cantaresti fiecare aliment pe care il pui in mancare si adunand afli numarul total de calorii. Cand e gata mancarea, cantaresti vasul si scazi greutatea lui gol. Imparti numarul de calorii initial la cate grame de mancare au rezultat si voila, stii cate calorii la 100 de grame are mancarea ta.
2. In cazul in care fac prajituri sau chestii cu aluat, calculez cate calorii/ 100 de grame de produs necopt are. Apoi, ca mai sus, cantaresc tava in care se va coace, cantaresc cantitatea de aluat pe care o bag in cuptor si la sfarsit tava plina-tava goala ca sa rezulte calorii/ 100g produs copt.
Zuzi: spor la sport.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput