Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 17
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ADA1974 Ayla, eu una nu comentez - poate si eu o sa fac la fel, daca nu se duce lapticul mai repede. Eu m-am convins ca zicala cu copilul alaptat cat mai mult e sanatos nu e adevarata: eu am alaptat pana pe la 4-5 luni (dar si cu supliment), si Gbi nu a fost bolnavicioasa, in schimb cumnata mea a alaptat pana pe la 1 an si 2 luni, si nepotelul e f. sensibil, si a fost asa de mic (acum are 4 ani si 9 luni). |
M-am straduit mult sa o invat la san, mi-am dorit enorm, si a fost o mare realizare pt mine. Daca nu am putut duce sarcina, daca in burtica nu am putut avea grija de ea pana la termen, macar dupa, sa ma dedic ei. Asa am considerat. Si asa voi face. Oricum recomandarea este pana la 6 luni, aceste 6 luni sunt cele importante.
Apoi am sa trec peste ambitia mea, si am sa imi restabilesc prioritatile. Deja am papat suc de mere azi, si e ok, desi parca mai mult i-a placut cel de morcovi. Poate seamana pe mine la gusturi, eu nu le am cu dulciurile, baietii mei da.
Nu ma astept sa spuna nimeni nimic, nici in familia mea, e decizia mea, si responsabilitatea mea.
De multe ori cand imi spuneti sa nu fiu deprimata, ca am atatea motive sa ma bucur, stiu, va dau dreptate. Si ma gandesc, si eu la fel v-as spune. Si nu vreau sa fac o remarca rautacioasa, dar... ce stiti voi cum e? Numai ca evit sa spun, pt ca va stiu bunele intentii si le iau ca atare. Doar de asta suntem aici, de asta sunteti alaturi de mine.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
inapreda spune:
Am uitat sa va impartasesc "minunea minunilor": azi Ian a dormit in casa 3 ore!!!! Nu-mi venea sa cred: 1. pt. ca el ziua NU STA in casa si 2. pt. ca nu doarme in timpul zilei legat nici macar o ora. E drept ca si eu am dormit cu el; acum ma simt fresh cum nu m-am mai simtit demult, sint in pat cu laptopul dar sint cu gindul la "treburile" nefacute in casa si ma simt putin vinovata ca as putea sa... dar nu vreau
So...what?? Pur si simplu nu am chef de calcat sau altceva. Mai bine merg la tigara. ![]()
Gina mami de bebe titi Ian Alexandru
Poze
Bebe Ian
camera bebe
inapreda spune:
Ayla
multu'.
E greu -cel putin pentru mine!- sa sustii pe cineva folosind doar mijloace impartiale cum este internetul. Pe de alta parte, cuvintul este -indiferent de canalul de comunicare ales- un mijloc imperfect de comnicare. Din aceste considerente, nu prea stiu ce si cum sa zic. Sa stii insa ca de la nasterea Luanei si a Almei nu a fost zi in care sa nu ma gindesc frumos la voi. 
Gina mami de bebe titi Ian Alexandru
Poze
Bebe Ian
camera bebe
joanna27 spune:
Seara buna tufete!
Intru repede sa va salut!
multumim de incurajari sa dea Domnu sanatate la toata lumea ca asta e cea mai importanta!
Felicitari sarbatoritilor1! Asa rau imi pare ca nu am timp sa ma mai uit la poze sa vad cat de frumosi sunt ghioceii..
Apropo de vaccin si noi am comandat la medicul de familie cel de 2 luni il avea era problema cu cel de la 4 luni.Firma cu care lucreaza ea a zis ca nu e sigur ca o sa aiba si medicul nu a vrut sa riste ..a zis sa fie acelasi tip de vaccin ca e mai bine..si asa Darius e sensibilos.L-a facut cel de la Sanipid si a fost ok.acum intra adevar asta nu are pt meningita da....Firma care distribuie a zis ca au in stoc si cel de 4 luni dar ca nu are avizul Ministerului si asta dureaza ca asa e in Romanica sa traiasca

Ayla mama, nu vreau sa taraganez subiectu dar sa stii ca intotdeauna este cineva mai nenorocit ca tine...sa nu ma intelegi gresit dar poayte te consolezi cu ganu asta si multumesti pt ce ai ..ca stii reversu ca nemultumitului i se ia si ce are..Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce..te-a incercat cu atetea pt ca esti o femeie puternica...si cu asta nu te mai sacai..da capu sus mami de printesa mumoasa si pici cu caracter..
.
Gigilica sanatate mama, fate repede bine ca pitonu are nevoie de tine.trimite-mi niste poze cu pitonu pls pe mail ca nu am vreme altfel
Simina stai linistita mama, ai grija de mazarica..ps nu mai am nr de vodafone.
Sanate la toate mamaicutele incercate sa va rveniti repede pt puiutii vostri.
Apropo ce a patit bb de Sasha ca eu nu am fost pe faza?
Noi am avut o zi de tat rahatu scuzati expresia, mi-a plans toata ziulica si de la 10 dimineata pana la 8 seara nu a mai mancat nimic, a baut un pic de apa numai.Plangea cand il puneam la san ca apucatu..de ijmi venea sa ma sui pe pereti...somn pauza numa brate ma rupe nu are multe kg dar mie imi e greu, ma fdoare coloana ca am impresia ca il scap cateodata.
Gata scuzati m-am plans destul
.
Cam atata ..sper sa mai intru curand.acum emama la mine saptamana asta si se vede..
nu?
Pupam pe toata lumea
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) 
Ayla21 spune:
Ina
multumesc!
Nu vreau sa fac iar o tragedie din felul cum ma simt, de aceea uneori evit sa scriu... in acele zile cand nu prea am nimic de spus.
Caderi de-astea probabil voi avea, multe, si mult timp, si sunt normale. Vorbind cu alte mame de ingeri am inteles ca e normal cum ma simt, si sa ma simt asa. La fel cum eram noi in sarcina, si ne consolam cand aveam contractii, dureri, etc. Ne intrebam, si stiind ca si alte gravidute au, stiam ca e normal, chiar daca erau neplacute.
Spuneam doar ca am incercat sa fiu si sa fac totul pt Luana, si am amanat unele lucruri, care probabil nu se rezolva de la sine.
Joanna, nu stiu in ce masura ai dreptate, pt ca nu stiu la ce te referi. Sunt multi oameni necajiti, si-mi pare rau de ei. Dar din punctul meu de vedere pe lume nimic nu e ireversibil... decat moartea.
Sunt oameni bolnavi, sunt oameni saraci, sunt oameni singuri... dar pt ei exista o viata, asa grea cum e.
Sunt copii bolnavi si cu probleme, si pt ei lupta parintii sa aiba o sansa. Dar asa cum sunt, nu cred ca ar fi dorit sa moara copilul, mai bine, decat sa se chinuie.
Nu intelegi, nu ai cum, si nici nu incerca sa iti imaginezi.
Stiu ca am motive sa zambesc si sa ma bucur, dar asta nu ma poate face sa fiu fericita pe deplin. Sau cand sunt, cand uit, e de moment.
Luana e bucuria mea, lupta pt ea, sa-i fie bine, sa creasca, sa recupereze, speranta ca va fi un copil fara probleme, Claudiu, de care sunt mandra, da... am inima plina. Dar e un loc gol. Astept sa vindece timpul acea rana, si speranta ca intr-o zi, in cer, sau pe un nou pamant, voi fi iar cu ea.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
dyana27 spune:
salutare fetele
am iesit in seara asta la plimbare cu carutul si norocul meu ca am avut marsupiul la mine, ca bebe cand a dat de frig s-a zburatacit tot si s-a pus pe marait; asa ca am facut prima plimbare in marsupiu si i-a placut la nebunie; si partea cea mai buna este ca pot sa-l tin in brate asa de muuuuuult fara sa ma doara spatele

.
joanna, poate incerci un marsupiu, cu toate ca pe caldura nu e prea bun, dar cu aer conditionat, eu l-am mai pus de vreo 2 ori si prin casa si a fost ok.
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
joanna27 spune:

Fetelor nu imi vine sa cred am adormit cu capu pe tastatura ca betivii..
si maica mea mai tare ...m-a lasat sa dorm ca cica asa bine dormeam..noroc ca a sunat ca am primit mesaj
.
Dyana mersi am sa incerc si marsupiu dar nu cred ca da roade..el are si in brate numai o anumita pozitie in care ii place nu oricum...na sntem cu fite.
Ma bag in pat sa nu adorm pe buda acuma..
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) 
Raaluca spune:
Eu iar felicit imediat ce bate gongul ...
Spunem, asadar LA MULTI ANI!
Sophia Maria
Antonio Gabriel
Felicitam si mamicile lor 

Acum mergem la somnic
petrean spune:
Sophia Maria, Antonio Gabriel
Aris..eu am suzete de la Chicco...si sunt cumarate din germania..ca aici la Resita am golit magazinele..nu mai gaseam(am pierdut deja 3..pana m-am decis sa cumpar lant de suzeta
)
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
chatonel spune:
Neata tufete ![]()
LA MULTI ANI sarbatoritilor Sophia Maria si Antonio Gabriel 
Raportam o dragoana care a dormit 8 ore fara sa o trezeasca pe mami 
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009