FIV sau inseminare cu donatoare/donator(21)
Raspunsuri - Pagina 6
hudak_ali spune:
INNA
Sa-ti traiasca bebelul...e tare frumos...sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el...
scuze ca te intreb ,dar ai facut iad?cand l-am vazut pe sotul tau am crezut ca e al lui...seamana cu el...
inna30 spune:
Multumesc tare mult fetelor, sunteti scumpici si va multumim pt urari, sa de-a d-zeu asa sa fie.multumim
hudak asa este, seamna leit cu tatasu, masa nici nu a fost prin zona, am faciut inseminare artif, deci este al sotului meu si am reusit cu un nr fff mic de spermatozoizi, ca dupa asta urma sa facem IAD , nimeni nu ne mai dadea sanse, ne spunea ca ne chinuim degeaba dar se pare ca bunul d-zeu a vrut sa fie al nostru in totalitate.va pupam dulce
cipcirip spune:
Fetelor cam slaba activitatea pe aici. Ashteptatzi cheful?
Raluca ar tb sa faci o anal de sange BTHCG sa fii sigura de rezultat. Eu inca sper k e bb la tine.
Eu am fost cumintzica atat cat am putut.... am facut piatza k dc nu muream de foame .. o plasa cu 2 verze, 1kg castraveti, 1 kg struguri si 1/2 capshuni... o greutate considerabila. Azi dimineatza am avut un nod in gat... o ushoara gretza ...dar acum nu mai am nimic.... ma caut mereu. Dc ma strang de butonashi ma dor un pic... ei sunt singurii care ma tzin optimista. Spatele astazi m-a mai durut f purtzin shi o ushoara presiune in butik . Ufff sper sa fie bb sa scap de tratamentele hormonale pt toata viatza.
Am gasit un art f interesant shi ar tb sa-l cititi cele care avetzi cateva kg in plus... nu va apucatzi de diete acum cand vretzi bb pt k putetzi ajunge infertile
http://www.superbebe.ro/articol_1077/esti_dispusa_sa_risti_infertilitatea_din_cauza_unor_diete_extreme.html
Bytzi m-am gandit la tine cand l-am citit ... tu ai facut inseminarile imediat dupa POSTUL PASTELUI , nu? Nu cumva de aceea ai raspuns prost la stimulari?
-ici
Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">
Cirip
bytzi spune:
cip,cind am facut cu gonal deabia incepea postul
cind am facut cu closty si am avut grasunul ala ,da era chiar in sapt dinaintea pastelui si postisem tot postul asa ca....
pupici,am sa te mai sun
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
raluca30 spune:
cip-nu-mi place sa ma intep de geaba...imi fac betahcg doar daca nu-mi vine o saptamana,dar sigur vine maine,poimaine,am toate simptomele de CM..te pup
yarrina-sa nu faci insolatie...ai grija de tine in perioada asta de stimulare si bafta multa
diana -bafta si tie ..sa dea Dzeu sa reusesti!
bytzi-tu cand incepi stimularea?ce ai decis?
va pup fetelor!
yarrina spune:
Buna dimineata
Am reusit sa ma strecor si eu intre programarei la ecograf astazi. Am o jenaaaa!!
bytzi spune:
yarrina,deci se anunta z1?mult succes
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
cipcirip spune:
Ma lasa simptomele .. m-am bucurat prea devreme. La sarcina trecuta ma dureau sanii shi se umflasera acum doar butonashii sensibili shi parca nici ei nu mai sunt asha sensibili. Presiune in burtic nu mai am... Cred ca nu o sa fie chef
Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">
Cirip
yarrina spune:
Bytzi azi sunt in Z2. Mi-a venit mai devreme cu o zi. Am inceput lupta.
Cip nu te descuraja! Nu toate sarcinile se manifesta la fel!
yarrina spune:
Fetelor sunt asa de suparata!!Tocmai m-a sunat doctorul sa-mi spuna ca tre sa amanam cu o luna ca pleaca sapt viitoare toti medicii la un curs sau nu stiu ce.