FIV sau inseminare cu donatoare/donator(21)
Raspunsuri - Pagina 5
cipcirip spune:
Inna puiutzul tau seamana cu al meu. E o frumusetze de baietzel , sa-tzi traisca .
Simonete am facut un efort ushor astazi pt k am fost nevoita, m-am trezit dimi cu combina frigorifica pe jum dezghetzta, nu shtiu din ce cauza ... cred k a fost oprit curentul azi-noapte. Sunt suparata pt ca partea de sus are doar pe jum gheatza pe ea. Care va pricepetzi la frigidere pe aci? Nici nu stiu la cat sa-l dau , cifra mica inseamna ca ingheatza mai mult sau invers?
Simptome de sarcina am de vreo 3 zile , cred ca era pe trompa un ovocit... s-a intalnit mai devreme cu .
Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">
Cirip
simonete spune:
Ce frumos e !!
De aia nu se lasa el asa usor vazut !! Sa-l mai pupi o data pe Georgel cel mititel din partea mea .
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii !
simonete spune:
Ce zici Cip , ce mai baiat !
Trebuie sa ne grabim , eu vreau sa fac repede o fetita ...
La frigidere nu ma pricep , dar cred ca cifra mica inseamna ca ingheata mai mult .
inna30 spune:
multumesc tare mult fetelor, sa de-a d-zeu la toata lumea un suflet mititel si sa de-a d-zeu sa fie sanatos si ascultatot, nu am vrut pana acum ca sa nu va intristez, stiu cat de greu va este si eu am trecut prin momentele astea de nereusita si stiu ca este fff greu sa vezi un bebe .va multumesc din suflet, voi fi mereu langa voi si ma rog ca d-zeu sa va aduca cat mai curand o minune mica in viata voastra si sa fiti mamici. va pupam dulce dule si bebe mic va pupa.Astept fetele, promit sa fiu o soacra buna
simionete l-am pupat si el va pupa si stie ca ati fost alaturi de noi mereu si noi suntem alaturi de voi , tinem pumnii..noapte buna dragele mele.
diana23ct spune:
inna felicitari pt puiutul tau. este o scumpete de copilas. Sa va bucurati de el si sa va dea Dumnezeu si o surioara pt el.
bytzi spune:
inna,doamne ce scumpic e piticul tau,sa va traiasca si sa va bucurati de el ...dar ce seamana cu tine....
ieri tot ma uitai pe linkul ala si nu vedeam nici un bebe,deabia acum am vazut minunea...si tu esti tare dragutza
cip,ce efort ai facut?vezi ca vin la tine cu ...
ai rezolvat cu combina?eu zic ca cifra mica e temperatura scazuta
diana,cind ziceai ca ai programare la dr Zadori?sint curioasa daca iti va zice sa mai incerci o inseminare...eu zic sa mai incerci totusi o inseminare si cu el,caci nu cred ca iti va da stimulare cu hormoni...
yarrina si eu zic sa ai grija la apa marii sa nu fie prea rece sa racesti,despre soare nu-i problema...
simonete ,tu?ti-a venit CM ?vei merge la CM acesta la Sibiu?
off cind va aud de inseminari asa imi vine si mie o pofta
mor ca nu mai pot face nimik si timpul trece....
acum vedeti cum faceti ca vreau ca listutza cea de pe prima pagina sa o mai micsoram si ca o inmultim pe cea de-a doua cu gravidutze,ati inteles
deocamdata ma adresez lui raluca,cipcirip,yarrina,simonete,gabriela,dianaok?
toate fetele
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
yarrina spune:
Buna dimineata iubitele mele!
Simo mie mi-a dat injectii cu Gonal F de 75 din Z3. Cred ca azi maine ma invadeaza rusii deci de luni trecem la intepat.
In mare sigur nu ma bag ca o sa fiu la "semafor". Vreau doar sa stau un pic la soare sa capat o culoare.
gabri-ela spune:
Inna sa va traiasca ingerasul asta scump si sa va bucurati de el in orice moment. Este o scumpete de baiat. Sa aiba noroc in viata!!!!!
Cip lasa te rog frigiderul si alte probleme, stai linistita zilele astea.
yarrina sa ai la mare vreme frumoasa si de luni noroc la intepat.
bitzy multumesc mult pt cosul de trandafiri. Este extraordinar.
Cate un pupic si pt toate celelalte fete
diana23ct spune:
buna fetelor. pupici la toate din partea mea
bytzi pe 1 iulie am programare la Zadori. Azi merg sa imi refac hormonalele din ziua 3, sa fie cat mai recente. Am zis ca mai incerc o IAD luna asta doar daca la control imi gaseste vreun folicul pe cm natural. Cand ma duc la prima intalnire o sa fiu cu aproximatie in perioada de ovulatie si e pacat daca gasesc ceva sa nu mai incerc inca o IAD. Daca nu am ovulat nu o sa mai fac IAD, ci merg direct pe stimulare si pe FIV. Diferenta de pret cel putin intre iad in sibiu si fiv in Ungaria este de 3000 lei, nu este foarte mare in schimb sansele sunt triple, asa ca nu are rost sa irosesc atatia bani si timp aiurea. Sa imi tineti pumnii sa imi iasa hormonalele bine. Pupici