cum e in Romania?

Raspunsuri - Pagina 49

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

deduc ca huidu nu e ziarist ci un cineva de la tv. N-am inteles eu chiar toate personajele de le-a insirat el acolo insa pe larg mi-a amintit de ce am plecat din Ro....

Deduc insa ca mentalitatea nu s-a schimbat si se fura in continuare ca in codru.

Nu stiu ce reviste sint in Canada ca n-am stat sa ma uit insa am auzit ca exista strip club linga mall unde se duc toti cu familia si copii mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Acu' vreo doua saptamini am cautat la Chapters un FHM. Bine, eu am ajuns la reviste sa vad vreo doua decoruri si neste gradini, si am vrut sa-i arat jumatatii ceva mai interesant, adica un Fhm. Ori nu stiu eu sa caut, ori nu erau, una din doua. M-am ambitionat sa gasesc un playboy, dar nici atit, hai macar un Sports Ilustrated, pina la urma ne-am oprit fascinati de o revista cu insulele scoase la vinzare, era p-acolo si insula lui Mel Gibson, nu era la vinzare, ca tocmai ce a cumparat-o. Acum vreo citiva ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui giani

Acu' vreo doua saptamini am cautat la Chapters un FHM. Bine, eu am ajuns la reviste sa vad vreo doua decoruri si neste gradini, si am vrut sa-i arat jumatatii ceva mai interesant, adica un Fhm. Ori nu stiu eu sa caut, ori nu erau, una din doua. M-am ambitionat sa gasesc un playboy, dar nici atit, hai macar un Sports Ilustrated, pina la urma ne-am oprit fascinati de o revista cu insulele scoase la vinzare, era p-acolo si insula lui Mel Gibson, nu era la vinzare, ca tocmai ce a cumparat-o. Acum vreo citiva ani.

Pai daca nu gasesti, zi asa si iti trimit eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Constat ca eseul scris de Huidu se refera strict la bucuresti. O prietena imi zicea ca bucurestiul si restul tarii parca nici n-ar fi in aceeasi tara. Sa inteleg ca in materie de constiinta si maniere provincia e inaintea capitalei? Totusi e ciudat. Generatia care era la cresa la revolutie a terminat facultatea. sa ne astepatm ca ei sa schimbe cite ceva, nu? ca generatia noastra n-a fost in stare. iar la putere e tot generatia dinante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Constat ca eseul scris de Huidu se refera strict la bucuresti. O prietena imi zicea ca bucurestiul si restul tarii parca nici n-ar fi in aceeasi tara. Sa inteleg ca in materie de constiinta si maniere provincia e inaintea capitalei?

Mereu a fost inainte. Nu as putea sa-ti explic de ce, dar asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Merg lunar in Bucuresti si mereu am sentimentul cum ca n-as fi in RO. Daca n-ar exista deloc traficul si ar fi cu totul doar o promenada , Bucurestiul ar fi un oras de vis, european .

Arhitectural, sunt multe zone oribile . Nu de putine ori, efectiv m-am oprit din mers sa ma minunez cum unele cladiri/ constructii au fost plasate ca dracu .

Iar oamenii mi se par mai impulsivi, tupeisti

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Merg lunar in Bucuresti si mereu am sentimentul cum ca n-as fi in RO. Daca n-ar exista deloc traficul si ar fi cu totul doar o promenada , Bucurestiul ar fi un oras de vis, european .

Arhitectural, sunt multe zone oribile . Nu de putine ori, efectiv m-am oprit din mers sa ma minunez cum unele cladiri/ constructii au fost plasate ca dracu .

Iar oamenii mi se par mai impulsivi, tupeisti

Alina

Pai si-atunci cum merge comparatia ta cum ca Bucurestiul ar fi un oras de vis, european? Pai ce calitati gasesti tu, astfel incat sa semene cu un Paris, Londra, Bruxelles...sa mai enumar?

Dana mama lu'Radu Stefan

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A" target="_blank">Melodia mea de azi :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

danat, stiu ca de cand ai emigrat ai mai mult timp de net, dar nu-mi lua acuma fiecare fraza si mi-o suci pe toate fetele....Eu nu am asa de mult timp ca sa-ti raspund

Da, Bucurestiul are multe locuri frumoase, demne de o capitala europeana. N-ar rivaliza cu Londra sau cu Parisul, dar cu Bruxelles-ul, sigur.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

copiloi nu ai de unde sa stii cat timp am sau nu pt net raportat la momentul cand am plecat din Ro.
Nu te alinta singura imaginandu-ti ca stau acum sa iti rastalmacesc fiecare fraza... nu ma poti interesa decat ca user DC, si asta prin prisma unor eventuale idei pro si contra asupra carora am vrut sa discut. Ma intereseaza subiectul postat de monabella si discutiile aferente. Nimic altceva. Nu cred ca ne-am intersectat pe la alte subiecte ca sa ai o baza a afirmatiilor tale.
Mai sunt si alti useri de la acest subiect pe care i-am intrebat personal ceva si nu cred ca s-au simtit "suciti pe toate fetele".
Iar daca imi raspunzi, asta e doar alegerea ta si nu iti cere nimeni sa iti rupi din timpul pretios sa o faci. Iti place, ca altfel nu ai fi postat la acest subiect.

Dana mama lu'Radu Stefan

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A" target="_blank">Melodia mea de azi :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

deduc ca huidu nu e ziarist ci un cineva de la tv. N-am inteles eu chiar toate personajele de le-a insirat el acolo insa pe larg mi-a amintit de ce am plecat din Ro....

Deduc insa ca mentalitatea nu s-a schimbat si se fura in continuare ca in codru.

Nu stiu ce reviste sint in Canada ca n-am stat sa ma uit insa am auzit ca exista strip club linga mall unde se duc toti cu familia si copii mici.

ai auzit?????? copii canadieni la strip club???

pai si eu am auzit ca au coborit martienii pe pamint da' ma abtin;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput