cum e in Romania?

Raspunsuri - Pagina 46

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe
Nu stiu cum mai e prin Romania, dar stiu ca am primit de acasa niste ziare si reviste, diferite; Nu exista nici una (exceptind o formula As plicticoasa) in care sa nu fie cel putin o femeie dezbracata, in pozitii indecente pozata cu tanga bagati in cur si picioarele in sus sau degetul in gura, etc; n-am stiut cum sa le ascund mai repede de copil; nu pentru ca el nu a vazut o femeie goala, are atlas de anatomie, dar nu in pozitii gata de a presta sex in urmatoarele secunde; exista presa de divertisment (nu vorbesc de Economistul-sper ca acolo nu e cazul) in Romania fara sa fie plina de scirboseniile astea la vedere pe standuri? sa nu ne mai surprinda stirile de la ora 5.

din pacate asa este, nici o urma de decenta. Eu am rugat parintii mei pe vremea cand erau in Romania sa-mi trimita reviste cu integrame si rebusuri si erau reviste obisnuite nu din alea pentru adulti, pline de reclame cu femei dezbracate si pozitii obscene . L-am sunat pe taica-meu sa-l intreb daca s-a uitat la ele inainte sa mi le trimita. Mi-a zis ca asa sunt toate . De atunci le-a trimis fara coperti si le-a verificat cu grija inainte. M-am intrebat de multe ori cum protectia copilului nu intervine, este considerat abuz sa expui copiii la astfel de imagini si ar trebui restrictionate in reviste si in magazine strict pentru adulti.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa
Iar in privinta femeilor dezbracate, banuiesc ca nu ar mai fi publicate daca nu le-ar cumpara barbatii romani...

Tu ai fi in stare sa aperi orice este din Romania . Vad in semnatura ta ca esti mama de fetita, cum ai sa-i explici fetei tale cand e mare ca ea ca femeie nu e obiect sexual asa cum este prezentata in orice directie intoarce capul?

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:
Iar in privinta femeilor dezbracate, banuiesc ca nu ar mai fi publicate daca nu le-ar cumpara barbatii romani...

Tu ai fi in stare sa aperi orice este din Romania . Vad in semnatura ta ca esti mama de fetita, cum ai sa-i explici fetei tale cand e mare ca ea ca femeie nu e obiect sexual asa cum este prezentata in orice directie intoarce capul?

Bird , femei dezbracate sau partial imbracate sunt peste tot in lumea asta , in orice revista.
Cred ca esti atat de oripilata din cauza reclamelor facute la liniile erotice si la SMS-uri cu care-ti cumperi wallpaper-e care sunt intr-adevar penibile.

Nu stiu ce ii vei explica tu fetitei cand va vedea absolut peste tot in reclame femei cat mai frumoase , cat mai aranjate , cat mai cu subinteles care incearca sa vanda ceva.
Siteuri de haine , vedete , Victoria's Secret , tabloidele de scandal , samd.
Ca sa nu mai spun ca va creste intr-o societate in care se pune accent pe frumusete.
Chiat ru spuneai despre australienii bronzati cu corpuri lucrate la surf .
Asta e un exemplu de "sex sells" , ca prin asta tu iti laudai concentatenii la un alt topic.

Oricum , e obositor sa tot vezi femei in reclame la aproape orice.
Era o tipa superbuna cu un corp demential , draguta la fata , si cand ma uit la ce face reclama , ce credeti ca era?
O reclama la anvelope

P.S: chiar si PETA foloseste vedete goale.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Bird , femei dezbracate sau partial imbracate sunt peste tot in lumea asta , in orice revista.

Noi discutam de femei dezbracate in pozitii obscene. Si nu sunt peste tot in lumea asta. In general sunt in reviste de adulti care se vand la magazine de adulti unde accesul este doar pentru persoane peste 18 ani si au geamurile acoperite sa nu vezi inauntru. Femei dezbracate mai sunt prin reviste dar e o diferenta intre o persoana goala (nu vorbesc de nuditate frontala) si una goala cu picioarele desfacute si cu degetul in gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Noi discutam de femei dezbracate in pozitii obscene. Si nu sunt peste tot in lumea asta. In general sunt in reviste de adulti care se vand la magazine de adulti unde accesul este doar pentru persoane peste 18 ani si au geamurile acoperite sa nu vezi inauntru. Femei dezbracate mai sunt prin reviste dar e o diferenta intre o persoana goala (nu vorbesc de nuditate frontala) si una goala cu picioarele desfacute si cu degetul in gura.

Mi-as dori tare mult sa nu mai exagerati atat. Femeile despre care vorbiti sunt si in Romania numai in revistele de profil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:

Nu stiu cum mai e prin Romania, dar stiu ca am primit de acasa niste ziare si reviste, diferite; Nu exista nici una (exceptind o formula As plicticoasa) in care sa nu fie cel putin o femeie dezbracata, in pozitii indecente pozata cu tanga bagati in cur si picioarele in sus sau degetul in gura, etc; n-am stiut cum sa le ascund mai repede de copil; nu pentru ca el nu a vazut o femeie goala, are atlas de anatomie, dar nu in pozitii gata de a presta sex in urmatoarele secunde; exista presa de divertisment (nu vorbesc de Economistul-sper ca acolo nu e cazul) in Romania fara sa fie plina de scirboseniile astea la vedere pe standuri? sa nu ne mai surprinda stirile de la ora 5.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Nu mai,pe romani,in special romance ,le deranjeaza valurile si fustele lungi ale femeilor musulmane.De alea se sparie sarmanele,da` cind vad tot "ce-i mai de pret" pe tejghele noo,nici o ingrijorare.
E degradant sa te acoperi,insa e inaltator si demn sa fii goala pe toate "gardurile".

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Hannen iti pot confirma ca si pe frantuzoaice le deranjeaza burka ca eu cred ca la asta te-ai referait chiar daca nu ai scris la celalt suvbiect.Nici mie nu_mi place ceea ce vad in toat revistele si ziarele pe net dar nici cu acoperirea integrala nu sunt de acord.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:

Citat:

Eu deja ii explic lu' fii-mea ca e rusine sa umbli dezbracata in vazul lumii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:

Citat:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Nu mai,pe romani,in special romance ,le deranjeaza valurile si fustele lungi ale femeilor musulmane.De alea se sparie sarmanele,da` cind vad tot "ce-i mai de pret" pe tejghele noo,nici o ingrijorare.
E degradant sa te acoperi,insa e inaltator si demn sa fii goala pe toate "gardurile".

De fapt problema e daca femeile respective se 'invaluie' printr-o alegere personala sau daca o fac fortate de familie / religie. Atata vreme cat o fac de buna voie si nesilite de nimeni :) eu una n-am absolut nimic nici cu prea imbracatele nici cu prea dezbracatele. E democratie :)

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Cait,nu intereseaza pe nimeni daca va deranjeaza portul lor.Poate ca si pe ele le deranjeaza portul "vostru" ...dar da,stiu au ales franta si acum ar trebui sa se supuna legilor (alea cam trase de par,vezi hainele la insemne religioase)

Ellej, daca poarta din obligatie sau daca poarta din placere banuiesc ca nu stie DC-ul si nici nu vad ce ati putea sa faceti si nici nu inteleg cu ce va deranjeaza pe voi personal.Ziceti merci ca traiti intr-o tara unde puteti admira toate "splendorile naturii" si gata,care-i baiul?Mai ales ca nu va obliga nimeni sa va invaluiti.
Daca tu personal ai afla ca pe x-uleasca o obliga berbatul sa poarte niqab,te deranjeaza?De ce si ce ai face??Concret!
Si daca pe alta o obliga barbatul sa poarte mini transparent ,sau sa faca pozeze nud...te daranjeaza,de ce?si daca da,ce ai face?Concret!

Eu chiar nu vreau sa deviez subiectul asta spre purtatoare de basmale ,valuri si niqab-uri dar sincer ca nu va inteleg cum de va deranjeaza o femeie acoperita si nu va deranjeaza una despuiata!
Iar siguranta cu care se fac anumite afirmatii ,e deja scandaloasa ...pina la urma lumea caravana trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:

sincer ca nu va inteleg cum de va deranjeaza o femeie acoperita si nu va deranjeaza una despuiata!
Iar siguranta cu care se fac anumite afirmatii ,e deja scandaloasa ...pina la urma lumea caravana trece!

Hannen, uite.. pe mine una de exemplu nu ma deranjeaza deloc o femeie acoperita dar recunosc ca ma deranjeaza culturile si mentalitatile care obliga femeile la asa ceva. Si ma deranjeaza ca exista Politii special constituite ca sa observe pe strada "devieri" de la reguli - de exemplu daca iti iese un pic de par de sub naframa -(cum sunt in Iran). Si ma deranjeaza culturile care nu permit unei femei sa conduca o masina. Sau care reduc rolul femeii la acela de "appendix" al barbatului si la acela de "producator" de mostenitori. Si ma deranjeaza ca mai exista tari in care barbatii intra pe o usa in autobuz iar femeile pe alta usa. Si desigur ma mai deranjeaza ca in zilele noastre mai sunt omorate cu pietre in piata publica femei adulterine (sau banuite ca fiind astfel.
Nu e vorba de imbracaminte, de voal.
Este vorba despre respectul acordat femeii ca fiinta egala in drepturi cu barbatii.

Mergi la inceput