cum e in Romania?
Raspunsuri - Pagina 17
corinadana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisaelisa danat, special am pus ghilimele. lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
Ah! nici macar nu ti dai seama unde i greseala?!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
corinadana spune:
Lisa mai incearca!!! vai vai...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
danat spune:
lisaelisa te imbeti cu apa rece...chiar nu iti duce nimeni dorul! De la acest subiect vorbesc...
Dar asa cum crezi verzi si uscate despre ce spun unul si altul, poate asa iti imaginezi ca a-i lipsi cuiva de pe-aici.
Ai multa imaginatie. ceea ce nu e neaparat un lucru pozitiv.
Din pacate, pentru onoarea ta nereperata, nu poti corecta si quote-ul dat de mine
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
www.youtube.com/watch?v=8-3jf3Vj850" target="_blank">Melodia mea de azi :-)
bird70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Eroarea dupa mine este in mod special la cel care da spaga. |
Cand bunica mea a fost internata in spital, inainte sa moara, nu se putea misca din pat, era incontinenta si nu se putea hrani singura. Mama mea si-a luat concediu ca sa stea cu ea in spital sa o ingrijeasca , adica sa o spele, sa o intoarca de pe o parte pe alta sa nu faca rani, sa o hraneasca, etc. Asta e treaba asistentelor dar nu exista decat o asistenta la n-shpe pacienti asa ca ele nu se ocupa cu asa ceva. Pana aici pare ok. DAAAAR...de ce a trebuit mama mea sa dea bani ca sa fie lasata sa stea cu bunica mea sa o ingrijeasca????? Pentru ca regulile sunt facute in asa fel incat sa jumuleasca cat se poate omul. Adica, noi nu facem treaba ca nu putem dar nici tu nu ai voie sa stai in spital in afara orelor de vizita. Odata ce primeau plicul inchideau ochii si o lasau pe mama mea sa LE faca treaba . Trebuie sa dai spaga si sa le faci lor jobul!!!! Cat de dezgustator este asta??? Iar cand era vizita cu doctorii maica-mea trebuia sa se ascunda . Nu inteleg, medicii aia nu stiu ca un astfel de pacient are nevoie de ingrijire constanta unu-la unu si spitalul nu este capabil sa faca asta? Ar prefera sa zaca acolo in propria urina, fara sa se uite nimeni la ea, sa faca rani din cauza ca a stat nemiscata, fara sa o hraneasca nimeni? ASTA e politica spitalului si asa sunt facute regulile?
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
marius spune:
De aceea TREBUIE schimbat sistemul!
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bird70
Cand bunica mea a fost internata in spital, inainte sa moara, nu se putea misca din pat, era incontinenta si nu se putea hrani singura. Mama mea si-a luat concediu ca sa stea cu ea in spital sa o ingrijeasca , adica sa o spele, sa o intoarca de pe o parte pe alta sa nu faca rani, sa o hraneasca, etc. Asta e treaba asistentelor dar nu exista decat o asistenta la n-shpe pacienti asa ca ele nu se ocupa cu asa ceva. Pana aici pare ok. DAAAAR...de ce a trebuit mama mea sa dea bani ca sa fie lasata sa stea cu bunica mea sa o ingrijeasca????? Pentru ca regulile sunt facute in asa fel incat sa jumuleasca cat se poate omul. Adica, noi nu facem treaba ca nu putem dar nici tu nu ai voie sa stai in spital in afara orelor de vizita. Odata ce primeau plicul inchideau ochii si o lasau pe mama mea sa LE faca treaba . Trebuie sa dai spaga si sa le faci lor jobul!!!! Cat de dezgustator este asta??? Iar cand era vizita cu doctorii maica-mea trebuia sa se ascunda . Nu inteleg, medicii aia nu stiu ca un astfel de pacient are nevoie de ingrijire constanta unu-la unu si spitalul nu este capabil sa faca asta? Ar prefera sa zaca acolo in propria urina, fara sa se uite nimeni la ea, sa faca rani din cauza ca a stat nemiscata, fara sa o hraneasca nimeni? ASTA e politica spitalului si asa sunt facute regulile? Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation |
La raportul de garda NU asista apartinatorii.
In mod normal nu trebuia sa plateasca mama ta absolut nimic. Asta se intampla si la noi la spital. Chiar am avut o pacienta tetraplegica pe care o ingrijea mama ei , statea non stop acolo. CU alta pacienta statea nepoata. Ieseau din salon doar in timpul vizitei si cand avem noi stagiu si il tinea doctorul. In rest erau acolo.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
monabella spune:
Chiar azi mi s-a intimplat o chestie bizara: mi-a venit o nota de plata de la spital (de la camera de urgenta de $234). pt fiu-meu de acum tispe luni. Am fost acolo pe la 10 seara cu durere mare de ureche. Dupa o ora fara sa-l vada nimeni am mers la ER la alt spital unde a fost diagnosticat cu otita si i-au dat antibiotic. Asigurarea a acoperit costul tratamentului la acest al doilea spital. Am sunat la primul spital crezind ca e o grseala, nu l-a vazut nici un doctor, doar am stat in sala de asteptare. Raspunsul a fost prompt ca cineva i-a luat tensiunea si temperatura atunci cind s-a prezentat la camera de garda deci … incepusera sa-l trateze.
Eu sint total revoltata pt ca de regula cind spitalele trimit note de plata la asigurari toate actiunile lor, au coduri si preturi. Ori actiunea de a fi trecut in registru cum ca te0ai prezentat la camera de urgent cu febra atit si tensiune atit nu are nici un cod, dar are un prêt. Pe care onor spitalul mi-l cere mie sa-l platesc. Ceea ce mie mi se pare BS. daca nu l-a vazut nici un dr de ce sa platesc? febra si tensiunea putea sa i lea oricine. de ce sa platesc eu 234 pt asta? De-asta spun ca sist de sanatate American are probleme. Toate operatiunile pe care le fac ei sint atit de scumpre, ridicol de scumpe, mult mai scumpe decit similarele in europa. un drum cu salvarea, fara sa ti se faca nimic, daca nu ai asigurare, costa 600$!!! Taxiul e mult mai ieftin!
In fine, asta era ca sa-I arat lui xio ca si aici e mult “crap”.
Totusi eu cred ca in Ro se va rezolva si chestia asta cu sistemul de sanatate. Nu se poate sa nu. Sintem totusi tara europeana.