Fiv in Europa ( 22 )
Raspunsuri - Pagina 17
lilianaFi spune:

Elenada Avalon

Claudia 79 Mami Vreau Luck..Yoana Fireyes...
....cartea se cheama: "SECRET"...![]()
si numai bine!
hpo spune:
neata, am repetat testul bhcg, primul pe 17 iunie era 81, al doilea, pe 25 iunie la 8 zile diferenta 2014:) am sanse de gemeni? eu asa simt, dar iintreb si fetele cu experienta ca sa ma linistesc:))
punctia a fost 2 iunie, transfer 3 embrioni 5 iunie. la eco nu s-a vazut nimic (vag un saculet otund intr-o parte si unul mai oval la o mica distanta), nu cred ca are rost sa mai tot vf cu o eco la o sapt sa ma stresez inutil pana in 8 saptamani:) incerc sa ma abtin, eventual repet hcgul sa vedem evolutia...
multumesc si felicitari tuturor pt acest forum, fara voi nu am fi ajuns la wunshbaby..
bytzi spune:
buna fetelor
vreau si eu o parere de la voi 
am mai scris la sub asta
prob la mine este FSH 20,chisturi endometriozice operate laparascopic,nu raspund la stimulare,recomandare adoptia de embrioni
astazi m-a sunat dr meu , dr Ispasoiu de la clinica Polisano Sibiu,ca a vorb cu prof Sthromer din Austria ,care vine la ei la clinica, despre cazul meu,ia cerut si lui o parere
si a zis ca singura solutie pt mine ar fi sa mai fac o laparo pt verificarea trompelor(desi am 3 HSG facute) sa vedem daca intradevar sint permeabile si nu sint aderente ,dar sa nu se atinga absolut deloc de ovare ,ca orice particica din ele e f importanta pt mine acum
desi am un chist endometrozic din nou pe ov drept sa nu umble la el
si toate astea pt a mai incerca citeva inseminari pe CM natural,caci eu inca mai am ovulatie pe CM natural,dar cu un optimism moderat avind in vedere cele 6 inseminari nereusite...sansele sint tot ffff mici ,dar au zis ca vor sa-si dea interesul sa am un copil macar al meu din punct de vedere biologic(sotul avind azoo)
mi-a zis ca de FIV nici nu poate fi vorba ,el nu ne sfatuie sa ne implicam emotional si nici financiar intr-un FIV ,caci sansele sint 0
chiar daca vom obtine 1-2 foliculi cu stimulare sansele sint mult mai mici intr-un fiv decit la inseminare pe aceeasi foliculi
ce parere aveti?am scris la voi caci stiu ca aveti expierenta si va puteti da o parere
va multumesc
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
fireyes spune:
bytzi, nu stiu sa-mni dau cu parerea fix in cazul tau, ce e mai bine de facut. insa, din ce am citit eu pe net, intr-adevar nu este recomandat sa se umble pe ovare, nici macar pt inlaturarea chisturilor (daca nu sunt de dimensiuni f.mari).
mai stiu ca prin stimulare f accentuata, risti sa pierzi din calitatea ovocitelor, asa ca ideea de incercat o procedura care sa se foloseasca de ceea ce produci tu natural, mi se pare ok.
altfel, eu am incredere in ce zice strohmer
(in cazul meu s-au cam verificat toate) si faptul ca nu se grabeste sa te jupoaie de bani, e un + mare.
Asa ca eu as merge pe mana lui, dar as tine cont numai de ce spune el, nu medicii din sibiu (cata vreme nu este la indicatiile lui strohmer)
codmo spune:
Buna fetelor,
Daca aveti mai multa experienta, o sa va rog sa ma ajutati si pe mine. Sotul are oligospermie, iar eu am facut azi analizele care spun asa:
ziua 3:
- FSH - 6,1 U/l
- LH - 3,47 U/l
- Estradiol - 38 pg/ml (0,14 nmol/l)
- Prolactina - 18,7 ng/l (392,3 mU/l)
- TSH - 1,007 nU/ml
Nu am ajuns inca la medic, si ma intreb daca o sa am si eu parte de tratamente daca o sa ajungem la FIV. Credeti ca o sa mai am nevoie si de alte analize sau monitorizari, sau sa ma concentrez doar asupra sotului? Multumesc
camy050277 spune:
ingeras26a,

tie cu utrogestan ti-a venit CM la 39 de zile?
Sie mie, imediat dupa FIV mi-a venit CM destul de repede, dar al 2-lea CM ma dispera!
Acum sunt in ziua 33 si nu sunt semne ca ar vrea sa vina... Imi dau si eu termen pana in ziua 40 si apoi iau atitudine
![]()
Eu nu prea as mai vrea sa ma indop cu hormoni,
las sa vina de la sine, cand o fi asta... nu stiu...oricum, am timp pana la toamna sa-mi fac analizele pentru urmatorul FIV ![]()
toate fetele
claudia79 spune:
pentru Oanademunck, LilianaFi si toate celor carora li s-a zis ca e pe terminate rezerva ovariana, fetele de pe un forum american sunt foarte incantate de cartea asta " Infertility Cure" sa stiti ca am auzit in multe locuri de ea. teoria acestei femei care este medic si s-a apucat de acupunctura si tratamente naturiste pt ca i s-a zis ca nu poate concepe din cauza rezervei ovariene scazute, teoria ei este ca nu exista infertilitate si ca in primul rand trebuie sa ne scoatem termenul asta din cap
. asa ca pana avem trompe, uter si ovare, hipofiza mai ne ajuta , hai sa avem grija de ce mancam, ce tine de noi si apoi sa vb de "infertilitate"!
http://boardserver.superstats.com/read.html?collapse=0&uid=2532181&u=serenac&id=42483&thread=42464&f=1&u=serenac
http://www.amazon.com/Infertility-Cure-Ancient-Wellness-Pregnant/dp/0316172294#reader
va pup, weekend frumos!
miki-miki spune:
Help!!! Ati mai auzit de evolutia asata ciudata a BHCG-lui:
zi 10 de la et 39,8
zi 12 de de la et 115,2
zi 16 de la et 145,8
prima data aproape ca s-a triplat iar apoi ap ca a stat pe loc
. Am facut un pregnyl deci nu mai pot repeta BHCG , maine fac un eco dar nu stiu dc se vede ceva la 19 zile de la punctie. Ce credeti? au fost mai multi si s-a oprit unul? anal a 2-a o fi gresita? (toate facute la Synevo) am sani putin durerosi, sfarcuri sensibile, ma doare un pic burtica si spatele... mai pot spera? Help!!
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
goggy spune:
[red]Miki[/ tare as vrea sa te pot ajuta dar nu ma pricep deloc. Eu zic ca daca ai sanii durerosi si sfarcurile sensibile e bine.
pisix spune:
Miki Doamne Dumnezeule ...abia acum am aflat ...am gasit si sms
Daca ar fi sa o luam ca la carte, ar insemna un minim de triplare la 3 zile
Asta ar fi insemnat ca in Z 15 sa fi avut macar 230.
Baby e o oprire prea brusca... Maine poti repeta beta sa vedem macar daca e crestere, cat de cat ?
Of Doamne ...