Fiv in Europa ( 22 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

liliana FI, ce bine ca te-ai razgandit, sau mai bine zis te-ai gandit mai bine!
care este certea care ai citit-o intre timp si te-a determinat sa mai incerci?
oricum sunt oarte bucuroasa pt tine, sa stii ca nu ti da nici o dorinta fara sa ai nici o sansa. si atata timp cat crezi in sansa ta, there's a way!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

wowwwwwww, Elenada , cat esti de frumoasa... super au iesit pozele , era pacat sa nu faci poze, arati asa de bine, ai pus exact cat le trebuie la copii, eu o sa ma fac cat casa daca o sa mai am si doi...
sa fie bine si intalnirea sa decurga cand vrei tu si asa cum vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy050277 spune:

mami_vreau, ralucapaun si nu in ultimul rand avalon, si
multumim de informatii! Bun material de studiat!

Eu astept sa-mi vina CM ca sa pot sa-mi fac programare pentru investigatiile urmatoare, dar nu mai vine odata... Am vazut ca si unele dintre voi v-ati confruntat cu aceleasi dereglari dupa FIV...
Cine ne mai poate multumi pe noi femeile? Ba vrem sa nu mai vina CM, ba vrem sa vina odata... nicicum nu-i bine!

toate fetele in egala masura! (ma scuzati ca inca nu am invatat cum sa fac sa va insir pe toate fara sa uit pe vreuna... rusine sa-mi fie!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

avalon, raluca thanks for tips fetelor! eu am facut deja plata pentru cazare pentru aceasta prima vizita dar ma interesez inca de cazare pentru sejurul mai lung din timpul FIV-ului! Asa ca mie imi sunt de mare ajutor sfaturile, parerile si experientele voastre!
liliana welcome back!!!!!!
elenada ai o burticuta superba!
si tu esti o graviduta super sexi!

-ici pentru toate fivoasele europene si nu numai!!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia79

Avalon, scuza-ma ca nu are legatura, dar eu dupa modul de a scrie , asa in capul meu mi te imaginam o femeie foarte inalta pe la 1 80, nu stiu de ce..... a sa vezi cum te poti insela cu privire la o perosoana, sau cum se compenseaza centrimetri prin personalitate!

te imbratisez, sarcina fara probleme in continuare!

Te pomenesti ca ma vedeai si o bruneta focoasa , ca atunci te voi dezamagi si mai tare: sunt blonda

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

avalon pai esti o blonda focoasa ! ca te vazui in poze! nu ne pui si ceva poze cu burtica?
aaaa.... si nu iti mai face probleme in legatura cu greutatea ca arati foarte bine in poze! si sunt sigura ca si in realitate arati cel putin la fel de bine! Si chiar daca va fi sa mai iei ceva kg in sarcina tot merita ca ai 2 bebeloi in burtica!!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Claudia asa credeam si eu ca in sarcina o sa ma fac cat china. Abia asteptam sa raman si eu graviduta sa pot manca tot ce poftesc si sa nu imi mai fac griji de kg dar nu mi-a iesit. Cu doi bebelasi care mai tot timpul au fost niste grasunei am slabit vreo 5-6 kg in primele 4 luni de sarcina. Apoi am inceput si eu sa pun kg. Acum vad ca tot pun dar cresc si piticii.

Avalon sa vezi cand vei alerga dupa nazdravanii tai cum se topesc kg. Sanatosi sa fiti ca restul se rezolva.

Hpo si mie punctia mi-a facut-o dr liebhart si et Ana. Si eu am avut tot 3 embrionasi transferati. Ai rabdare putin si iti vei vedea puiutii. La mine la 6 sapt de sarcina nu s-a vazut decat un singur saculet abia peste o sapt s-a vazut cu greu si al doilea saculet.
La 8 sapt vei vedea exact ce si cum. Sarcina usoara.

Blanche, Liliana Fi

Pup toate fetele si va doresc cat mai curand sa aveti burtici sexy cu bebelusi in ele.

elena +34 Ana Maria & Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Lilisor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Dragele mele, multumesc frumos pentru incurajari!

stau ca pe ghimpi acuma ca sa aflu data precisa. Doamne ajuta la toata lumea!

liliana multumesc din sufletul, draga mea, si eu sunt alaturi de tine. Dar nu prea am inteles care este urmatorul pas la tine, poate ma pui la curent, stii ca am lipsit o vreme de pe forum.

pisule tu nu mai dai niciun semn? sper sa fii bine!

am vazut ca s-a scris de IVI. daca este vorba despre aceeasi clinica din Valencia, Spania, sa stiti ca si noi am fost la ei in toamna anului trecut. Din nefericire (nici nu am stiu ce si cum se va intampla) nu ne-am intalnit decat cu dr. ginecolog, pe cand noi de fat trebuia sa ne fi intalnit mai degraba cu urologul.
Cum nu am avut raspuns la ingrijorarea noastra legata de biopsie, nu am ales aceasta clinica.
Dar arata foarte bine si cred ca au aparatura destul de moderna

pupici la toate fetele!

iyoana

Viata e atat de rozzzz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Camy, am mai pus eu intrebarea asta. Se pare ca e "uzual" dupa IV. Mie mi-a venit prima data pana sa apuc sa-mi fac testul , cum trebuia, iar a doua oara azi, la 39 zile, deci seper mega intarziere, de intrasem si eu in panica. Am bagat progesteron (utrogestan / medrol) seara vreo 6 zile, am intrerupt si la 2 zile mi-a venit.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput