Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucy_28 spune:

miany- multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Ma scuzati ca fur timp si spatiu aci pt pb mele.

Sunt bucuroasa ca e bebe bine, are 144 grame :)

15+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

nu furi nimic pentru ca aici nu e nimic al nimanui . Fiecare scrie ce vrea si cui nu-i place, nu citeste .
Bine ca e bebe bine

monis 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Sunteti niste dragute, fetelor!
Vad ca suntem sustinute moral pe rand aici :)

V-am vazut pozele, frumoase fete! Imi place ca multe sunteti miresici, adica proaspete miresici cred eu, si tinere, foarte tinere!
Dupa cum m-am mai "laudat" sunt in zodia fecioarei, la fiecare am gasit ceva de comentat, nu am acum timp dar vin eu si cu parerile acusica.
Va pup! Fug la muncaaa!

16+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

lucy - cand esti logata, mergi in stanga unde ai o listuta cu "toate forumurile", membri etc si ai profil personal. mergi la profil si cauta pe acolo activare PM (adica private message).

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Miany75 asa este......ori vor sa ne tina pe jar..ori..nu stiu..sunt ei prea lenesi???????
dar iti spun ca darius a fost un copilas f cuminte in burtica si mereu ma suparam cand ieseam cu o colega de la cealalta odisee la papanasi...si al ei misca in toate partile...iar al meu ..NIK

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Lucy bine ai venit. La meniul de sus - contul meu - ai mesaje private si dai optiunea de activare, apoi tot la - contul meu - profil personal - optiuni - click pe + si la semnatura adaugi saptamanile de sarcina si ce mai vrei tu sa iti apara la semnatura.

Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Problema Dana n si Ramonika.... voi ori ati amestecat pozele.... ori sunteti surori.... mie, in prima poza a fiecareia din album imi pare ca e aceeasi pesoana. oare sunt eu prea obosita si vad stramb?

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Poate suntem surori si nu stim.

------------------------
19+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucy_28 spune:

gata. am activat-o. sau in fine, sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

io stiu pe unde s-a mai plimbat taica-miu (D-zeu sa-l ierte) prin tineretile lui...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna fetele,
am fost la eco si la TT azi. abia luni iau rezultatele. Suntem in grafic dar foarte secretosi. Cum a pus ecograful pe burtica cum bebe asta al meu s-a intors cu spatele Doctorita spune ca ei i s-a parut ca e baietel... dar nu garanteza... ca nu vrea sa ne spuna si noua. Sapt viitoare, cand merg cu rez de la TT mai facem 1 eco.... poate vrea sa ne spuna atunci ceva

Eu m-am logat de pe compul sora-mii... asaca va mai citec diseara de acasa. Aveti grija de voi...

BUN VENIT LUCY_28

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput