Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 2
vias spune:
Hello...
vazut poze, toate frumusele rau de tot
Mihamora felicitari pt ...sa-ti traiasca!
Lacramioara si eu am avut greturi pana la 15 saptamani...inca putin si scapi si tu...mai mult de 16 saptamani nu tine......dar apoi vor apare altele
Simina felicitari pt ...sper sa nu se schimbe nimic intre timp ..si sa fie asa cum ti-ai dorit tu
Dienutze iti tin pumnii pt maine la eco...sa te intorci cu vesti bune...
Vreau sa mai felicit si fetele care azi au schimbat inca o saptamana..sa o tineti tot asa...pana la sfarsit..
nu am somn...offffffff..dorm ziua se pare si noaptea stau sa ma uit pe pereti
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
noapte buna fetelor...ma duc sa ma asez..poate..poate adorm si eu..
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
ionelamaria spune:
Problema Dana n si Ramonika.... voi ori ati amestecat pozele.... ori sunteti surori.... mie, in prima poza a fiecareia din album imi pare ca e aceeasi pesoana. oare sunt eu prea obosita si vad stramb?
15+
bebe creste
Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"
ionelamaria spune:
merg la somn... ca maine voi dormi pe holurile de la spital
studiati si voi "problema"... si astept sa ma contraziceti
15+
bebe creste
Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Problema Dana n si Ramonika.... voi ori ati amestecat pozele.... ori sunteti surori.... mie, in prima poza a fiecareia din album imi pare ca e aceeasi pesoana. oare sunt eu prea obosita si vad stramb? 15+ bebe creste Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte" |
Seamana putin, la ochi...
Si la pisici
monis 19+
monis5 spune:
Camy, noapte buna
si eu dorm f rau si ziua sunt zombi... si ma tarai pe la munca... bucura-te ca poti dormi macar ziua, tot e ceva
monis 19+
Lidia74 spune:
LAURAIRINA nu prea se vede in poze ca esti insarcinata...insa...esti mult mai bine dotata la capitolul „balconase”...:)))))....
vias spune:
Buna dimineata gagici
haideti la o cu mult lapic ...asa..pt gravidoase
Azi ma duc sa imprastii cu bani la banca..rata la casa
Luna asta am dat atatia bani in toate partile...si inca nu am scapat si inca nu am terminat..sambata mergem la nunta... la Bucuresti.
Fetele din Bucuresti..ATENTIE!!!
ia spuneti va rog cam cat merge masa pe acolo...merg eu cu Pustache...si mergem la restaurantul Villa Rodizio
Ma intereseaza cat merge darul prin Bucuresti.
Astept raspunsuri.
Va multumesc si sper sa nu veniti cu sume care sa ma dea pe spate
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
rgagapie spune:
Buna dimineata fetelor,
Iar la lucru , va invit p toate la cate o cu multttt laptic.
Ramona +16 Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
ionelamaria spune:
buna dimineata. ne bagam si noi la cafea
15+
bebe creste