Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (323)
Raspunsuri - Pagina 14
Biancas spune:
Buna seara, am ajuns si noi acasa, am descracat niste poze si pus in drop.
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-06-25/21:16:44 se vede ca sunt happy nu?
M-am vopsit si eu pe fata ..prima oara
. In cetate...cam jalnic...mai multa mancare decat sa cumperi una alta. Oricum au inebunit astia, o tura pe hinta e 10 lei
..Atat e si la mare ca mi-a spus fina mea. Oricum aici nu e mare...
Motorina s-a scumpit iar, dupa ce s-a ieftinit bine datorita crizei acum iar e scumpa...3,78 lei. Imediat e 4 lei iarasi 
Silvia, era super daca veneati la Mures. Nu e tarziu nici maine
. Super ca ai primit unda rosie cu gradinita lui Alain. Drum bun spre casa, aveti grija.
Maraki pai socrii castiga destui bani...va dau si voua ceva macar? Ca doar stiu situatia voastra..cu Giorgos in pensie de boala si tu castigi putin.
Ana multumesc
. Normal ca ii place Clarei acolo la balaceala toata ziua...si mie mi-ar placea dar unui copil
. Si bine ca ii place apa...si Dani sta in apa i ii place dar dupa timp spune ca ii e rece, iese afara si vrea prosopul pe el...sta asa zgribulit sa se incalzesca. Cand s-a incalzit merge din nou in apa.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
neata gagici...eu ma preg sa plec la analize
iar imi fac mana praf ca nu mi gasesc vena
sunt asa putin socata ca a murit Michael Jackson
tare mi a placut ...cand avenit in 92 la bucuresti ce zapaceala a fost la concert...dar superb
Bianca sper sa fiu ghicitoare si cu mine insumi...sa prezic ca iau examenul
SILVI gata vacanta ??va pregatiti de plecare?
o sa le fie greu bunicilor fara Alain
Maraki ai si tu grija cu scaunele...dar n ai cum de fapt daca asa ti e felul mai repezita...ma stiu pe mine parca s o vijelie
...cat despre socrii
Anam ce norocoasa esti ca intra fata in apa
..ce m oi face io cu papan???la mare
apropo ..stiti cat am dat pe bilete ????300 ron....7 zile

Biancas spune:
Stiam de azi noapte.
http://stirileprotv.ro/show-buzz/muzica/michael-jackson-a-facut-stop-cardiac.html 
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Melodia mea preferata, clipul care a intrat in istorie cu 2.000.000 $ secunda.
Bianca
Biancas spune:
Neata si de la mine la 
Eu trebuie sa merg azi la somaj sa imi puna stampila pe carnet. Si l-am pus langa monitor acum cateva zile sa nu uit samerg azi si Dani l-a scris tot
, trebuie sa merg sa ma rog de alea sa mi-l schimbe.
Cosmi lasa ca e bine ca ti-ai facut analizele/
Bianca
Giova spune:
Neatza!
si eu am ramas
cand mi-a zis Clau ca a murit MJ
. mare fan eram in copilarie, atat am plans cand a fost la Buc. si ai mei nu m-au lasat....eram prin cls. a 5-6, dar nu vroia sa vina macar unul din parinti cu mine...of...of....D-zeu sa-l odihneasca in pace
.
Aseara a fost al meu la cabinetul "dr. de rezerva" pt. munca. Cu ocazia asta i-a zis ca sunt pacienta dr.x si in caz de urgenta, dr. meu ne-a dat nr. lui. Saracul de el...a zis ca tocami l-au sunat 2 paciente ale dr. meu sa-i spuna ca sunt in travaliu
. Nici nu plecase bine dr., caci au inceput sa-i nasca
. Cica e super gagiul, mai tanar si de gasca.....dar eu il prefer pe al meu. si-a deschis chiar si cabinet de fertilizare in vitro.
Eu tare rau m-am simtit aseara....am inceput cu arsurile, pe urma curgea apa pe mine, si am ajuns sa dau afara tot ce am mancat la cina...doar asa m-am linistit. zici ca ma intorc la inceputul sarcinii, cand
non stop.
E inorat afara, dar e bine ca e racoare, iubesc vremea asta
.
Cred ca voi pleca si eu putin cu treaba si o tura pe la mag. din Mall, asa scurt...sa vad cand incep reducerile.
Silvia ai dreptate cu preturile de la noi....sunt multe haine frumoase, dar preturi pe masura. Stai linistita ca sunt destui care dau cate 1 mil. pe bluza sau 2 pe un trening, pantalon....cunosc cazuri, asa ca....daca e cerere...e si oferta
.
Ana ma bucur ca ii place Clarei in apa, profita cat se poate....si eu m-as balaci, dar raman doar cu visele.
Ai fost in Tm si nu ai dat un semn sa ne intalnim....rusine...ntz-ntz
.
Bianca ma uit la poze mai tarziu, ai scapat, normal ca esti fericita, cine n-ar fi?
Cosmi pai sunt unele analize care trebuiesc facute. la cat de intepata si cat mi s-a recoltat in sarcina asta...nu am fost de cand ma stiu....dar e mai bine asa.
Maraki nasol cu socrii tai, asta e cu criza...mergem inainte mai greu....
merg si eu sa ma imbrac si sa o tai de-acasa. parca fara tragere de inima...
_
Gio
36+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Giova...pai probabil sa nasca
pt ca sunt schimbarile astea atmosferice astea dau contractii si uneori duc la nasteri. Si sora-mea a nascut tot asa din cauza presiunii atmosferice la 38 saptamani. Si atunci au mers multe femeie la spital. Acuma sti cum e...depinde cat de sensibila esti.
Spor la shopiing.
Am fiert porumb si eu...tare dulce e..nu imi place
.
Dupa masa merg la coafor sa ma fac bella pt maine
Merg si eu la somaj sa ii duc la aia o cioco sa imi schimbe carnetul scris de dragutzul meu fiu 
Bianca
maraki spune:
Eu cand am auzit dimi la radio, plangeam ca nebuna si imi venea sa opresc masina in strada sa spun la lume
tare rau imi pare...nu imi venea sa cred...am fost la ambele concerte din Bucuresti, am ajuns si la 2 m de Michael cand m-au scos pe brate din multime
Arata superb!!!!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Giova lasa sa mai stea bebe in burtik, oricum nu este nici un pericol de acum...au am nascut la 36+5 zile si a avut Angelo apgar 10
Nu mai stiu daca v.am spus,el a inceput sa planga cand era doar pe jumatate iesit ![]()
Ana vad ca mai face figurele la mancare Angelo, asa o fi felul lui...ce frumos ca mergeti la plaja cand vreti voi
Are Clara cum sa se distreze 
ma uit numai pe CNN la reportaje despre Michael
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5