***Bazar pentru Sebi***
Raspunsuri - Pagina 6
cami33 spune:
Kriss, am activat PM-ul, astept username si parola. Multumesc!
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
preety spune:
Mai licitez si eu cateva produse oferite de Ayla21:
57 - 12 lei
61 - 9 lei
68 - 6 lei
93 - 2 lei
95 - 4 lei
78 - 12 lei
... si vreau si chiloteii de la 88 !!!
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Bogdan!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
preety spune:
Fetelor am si eu niste produse oferite de Kriss pe care teoretic le castig azi la ora 10... As fi vrut sa le platesc astazi...
Am si eu nevoie urgent de CNP si adresa dnei Ferariu Andreea pe PM ptr ca plec curand de acasa si o sa fac transfer cu OP deoarece nu am nici o Banca Transilvania in jur ca sa depun cash...
Multumesc anticipat...
PS: sper ca nu mai liciteaza nimeni produsele cu pricina pana la ora 10...
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
ancadragoman spune:
78-15 ron
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety Fetelor am si eu niste produse oferite de Kriss pe care teoretic le castig azi la ora 10... As fi vrut sa le platesc astazi... Am si eu nevoie urgent de CNP si adresa dnei Ferariu Andreea pe PM ptr ca plec curand de acasa si o sa fac transfer cu OP deoarece nu am nici o Banca Transilvania in jur ca sa depun cash... Multumesc anticipat... PS: sper ca nu mai liciteaza nimeni produsele cu pricina pana la ora 10... Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute! Ticker Sorina Gabriela Bazar pentru Mihaita! si pentru Bogdan! www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!! |
ACUM AM VAZUT MESAJUL TAU
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
vaninaaa spune:
Licitez si eu pt urmatoarele produse:
47. Adidasi Disney marimea 23, ofer 23lei
51. Costum polar, 2 ani, ofer 12 lei
97., 98., 99., Salopete pt dormit ofer 9 lei pt fiecare
137. Set unelte nou ofer 8 lei
Multa sanatate pt Sebi
kriss79 spune:
preety, Felicitari pentru licitatiile castigate!
Astept pe email: mamiciiasi@yahoo.com dovada platii pt.licitatiile 28,29,30,31 si 32.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
preety spune:
Evident ca n-am putut platii... o s-o fac luni... inca astept datele cerute, daca se poate... daca nu o sa vad cum gasesc o banca transilvania...
Ticker Sorina Gabriela
kriss79 spune:
preety, ia legatura cu mexxa pe PM pt. datele resp.nu le stiu nici eu,ca te-as fi ajutat.
nushulica, mai licitezi pentru adidasi disney?licitatia nr.47?
Am anulat licitatia nr.26 intrucat din motive personale dar cu parere de rau ale licitanta nu a mai putut continua.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
nushulica spune:
kriss nu mai licitez adidasii ca oricum david i-ar fi purtat abia peste vreun anpoate persoana care i-a licitat are nevoie de ei acum
licitez acum:
127. Pijama Wenice 9 luni,5 lei, cami33-5lei
129. Pantaloni FoxKids, 6-9 luni,15 lei, cami33-15lei
126. Bluzita Takko 6 luni,8 lei, cami33-10lei
119. Costum raiat Fox Kids pt. baietel, 6-12 luni,30 lei, cami33-30lei
de David
Poveste