***Bazar pentru Sebi***
Raspunsuri - Pagina 20
ancadragoman spune:
Da ,se poate direct in contul de pe prima pagina
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
nushulica spune:
anca mai da-mi o data adresa ta pe pm sa-ti trimit si caciula ca duminica plecam in concediu si nu vreau sa mai intarzii
am vrut sa ti-o trimit de ieri ca am trimis ieri 4 colete dar mi-am dat seama ca n-am adresa
de David
Poveste
preety spune:
Fetelor... cum functioneaza paypal-ul??? adica daca vreau sa platesc banutii prin internet (paypal) cum fac???
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
preety spune:
Am virat cei 30 lei (pentru cele 3 produse oferite de Ayla21) de la ghiseul bancii transilvania direct in contul indicat pe prima pagina. O rog pe dna Ferariu sa confirme deoarece temporar nu pot poza dovada... Initialele platitorului sunt AR.
Multumesc anticipat.
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
kid spune:
Am adaugat si eu cateva hainute pentru bazar, kriss79 te rog sa le treci in listuta cand poti
Pantaloni blug marimea 3(lungime 41 cm), purtati de 2 ori - 10 lei - kid
Pantaloni tex 23 luni, purtati o data,11 lei - kid
Sapca, 74/80, purtata putin - 5 lei
Tricou 3 luni, sh, 2 lei- kid
Dres (aprox 38 cm lungime) sh, 4 lei - kid
Dres (aprox 38 cm lungime) sh, 4 lei - kid
Bluza tex 12-18 luni, sh, 4 lei- kid
Bluza 9-12 luni, sh 4 lei - kid
Body 1 an, sh, 4 lei - kid
Pantaloni grain de ble 3 luni, sh, 4 lei - kid
Costumas 18 luni, sh, 5 lei - kid
Salopeta bumbac 6 luni(67cm), sh, 7 lei - kid
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Alex are nevoie de ajutorul nostru
Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema
mexxa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety Am virat cei 30 lei (pentru cele 3 produse oferite de Ayla21) de la ghiseul bancii transilvania direct in contul indicat pe prima pagina. O rog pe dna Ferariu sa confirme deoarece temporar nu pot poza dovada... Initialele platitorului sunt AR. Multumesc anticipat. Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute! Ticker Sorina Gabriela Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!! www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!! |
Confirm plata facuta de preety.
Eu din pacate nu am net....acum am intrat cu modemu verisoarei mele...sper sa rezolv cat mai curand problema cu netu.
Daca mai trebuiesc facute alte confrmari ...o sa ma uit azi.
va multumesc
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudela Buna!Am citit si eu povestea lui Sebi si as vrea sa-l ajut si eu cu niste banuti...Nu vreau sa particip la bazar, caci nu am f mult timp sa stau pe net...Doar sa ii trimit si eu un mic ajutor...Contul de pe prima pagina e de actualitate? |
Multumim
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
saryta spune:
Licitez:
12 - Saboti piele noi- marimea 39 .... 40 ron
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
andreea_and spune:
Am vazut ca a licitat diana2242 pentru fusta h&m. Daca confirma Andreea ca s-a facut plata, astept pm cu adresa sa i-o trimit. Scuze ca n-am vazut mai devreme, am fost plecata in concediu .
Mamica de Mina