***Bazar pentru Sebi***
Raspunsuri - Pagina 15
Ayla21 spune:
Imi cer scuze, eu nu prea am mai avut energie sa intru in ultimul timp la toate subiectele de pe forum. Va rog cine are produse de la mine sa dati PM cu adresa si asa voi stii sa verfic in bazar si trimit coletele. Rog confirmati primirea tot pe PM.
Am de trimis la andreea_and si vaninaaa. Am pregatit coletele pt ca produisele sunt castigate de ceva timp dar nu am primit PM. Au fost platite produsele?
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
ancadragoman spune:
Ayla am primit pachetul.Foarte frumoase si mersi mult
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
M&M spune:
neata!!!
lictez urmatoarele:
7.salopeta Iana, 1-3 luni - 10lei
116.set Happy Time 0-3 luni, baietel - 35lei
5.tricou Iana, 3-6 luni - 10lei
4.salopeta Iana, 3-6 luni - 10lei
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Ramonika spune:
azi m-am intalnit cu kriss79 de la care am luat costumasul (multumesc inca o data ) si dupa aia am fost la banca si am depus 30 lei in contul Andreei.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
andreea_and spune:
Imi cer scuze, nu am mai apucat sa intru pe forum cateva zile. Ieri am facut plata, initialele AC. Voi trimite pe PM adresa imediat ce se confirma plata. Multumesc.
Mamica de Mina
mexxa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_and Imi cer scuze, nu am mai apucat sa intru pe forum cateva zile. Ieri am facut plata, initialele AC. Voi trimite pe PM adresa imediat ce se confirma plata. Multumesc. Mamica de Mina |
Confirm intrarea banutilor A.C....
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
Gargoyle spune:
Am depus banii in cont.
O zi buna tuturor!
Mami de pisicuta (28.06.2006)
O ratusca DC:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=7
ancadragoman spune:
licitez
36-10ron
8-40ron
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
vaninaaa spune:
Am depus si eu banii luni, si ti-am lasat un email pe mexxa09@yahoo.com, nu stiu daca l-ai primit. Initialele mele sunt O. A.-M., din Iasi
mexxa spune:
Acum am verificat mailu....zilele astea nu am apucat.Ma scuzi draga vaninaaa....pana acum fetele trimiteau PM aici pe forum.
Confirm intrarea banutilor.
Inca o data scuze.
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....