***Bazar pentru Sebi***
Raspunsuri - Pagina 11
mexxa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica kriss eu am platit de acum o saptamana vad ca andreea inca nu a confirmat,poate nu a vazut mesajul meu chitanta nu o am ca am trimis-o pe mama la banca si nu am luat-o de la ea,dar daca va fi nevoie i-o cer de David Poveste |
Nushulica mii de scuze cu vestile din ultima saptamana nu am apucat sa mai verific nimic.
Am verificat acum si banii sunt intrati,
Multumim
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mexxa
Nushulica mii de scuze cu vestile din ultima saptamana nu am apucat sa mai verific nimic. Am verificat acum si banii sunt intrati, Multumim Andreea, mamica ingerasului luptator... Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... |
ma rog sa fie totul bine si sa treaca sebi peste operatie,DOAMNE AJUTA!
de David
Poveste
andreea_and spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica andreea bine ai venit la bazar,miltumim ca il ajuti pe sebi ca sa pui produse la bazar le faci poze,le pui pe webshots scrii descriere si pret si dai linkul aici |
Nushulica sper sa se faca bine puiul si sa nu mai treaca niciun copil prin asa ceva.
Am pus produsele aici http://community.webshots.com/album/573453378qkhGXj , daca e nevoie le pun pe fiecare in parte, m-am gandit ca oricum trebuiesc adaugate la prima pagina.
Mamica de Mina
kriss79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andreea_and
Nushulica sper sa se faca bine puiul si sa nu mai treaca niciun copil prin asa ceva. Am pus produsele aici http://community.webshots.com/album/573453378qkhGXj , daca e nevoie le pun pe fiecare in parte, m-am gandit ca oricum trebuiesc adaugate la prima pagina. Mamica de Mina |
Andreea, multumim.le-am adaugat.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Albena 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
ramonzca79 spune:
licitez pozitia 82 - pantofiori baieti M&M- 10 ron....as vrea insa sa stiu ce dimensiuni au masurati...macar talpa exterior...Multumesc!!!!
POZE...POZULICI
puiutul meu... Erik
kriss79 spune:
cristina_26 Felicitari pt.licitatiile castigate! Te rog sa iei legatura cu Ayla21 pentru a intra in posesia lucrusoarelor.Multumim pentru participare!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Albena 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
nona_denis spune:
Saptamana trecuta a depus banii cumanta mea pt rochita rosie .
Va rg verificati daca au intrat in cont de pe numele Spilca Iuliana Ionica - 70 lei.
Kriss, am trimis PM cu adresa.
Multumesc!
Multa sanatate lui Sebi.
Ajutati-l pe Mihaita:
http://paul-mihaita.blogspot.com
Teledon pentru Mihaita reteaua Romtelecom:
0 900 900 320- pt 10 euro
0 900 900 325- pt 5 euro