Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (311)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Erina,cum stai cu bagajele?Ca io mi's praf si pulbere,tre' sa stau noaptea sa-mi fac liste si paraliste cu ce mai am nevoie sa iau!
Daria e atat de sweet

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Nu am impachetat nimic inca, dar eu am timp o buna bucata din zilele ce au ramas fata de tine. O sa fac si eu lista ca sa fiu siguraca amluat totul, trebuie sa vad si la medicamentle Dariei...O sa fie mai greu joi cind va trebui sa mai scot din bagaje ca vor fi prea multe, ca intotdeauna...
Spor maxim iti doresc!!!

Ma bucurca a fost frumos la nunta, cit despre orase ingrijite te astept si la Piatra Neamt!

Super ca ati reusit sa va vedeti cu Michael (cu pronuntie germanica nu cum imi imaginasem eu cu cea americana)-un baietel de coperta si Piciulika o mami solara!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

cu mare bucurie va spun ca am dus multa munca de lamurire sa-l iau acasa de la gradi

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am trimis pe mailul comun 3 poze cu fluturashul scump.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, sunteti absolut minunati amandoi! Si ce a crescut fluturasul, e atat de scump. Te pup tare si ma bucur nespus cand dai pe la noi.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Sunt la birou, astept sa fiu chemata la discutii. Spectacolul de balet a fost mai mult decat superb. Un spectacol adevarat, o organizare desavarsita, o coregrafie superba, costume la fel. Fetitele au fost exceptionale, va spun sincer ca mi-au dat lacrimile nu numai la Alexandra ca e mea, insa am vazut acolo atatea fetite talentate si dedicate. Solistele erau putin mai mari, toate foarte talentate, insa 2 dintre ele erau balerine adevarate.

Alexandra a fost minunata, vesela, fara trac. Primul dans a fost perfecta, nu imi venea sa cred cu cata dezinvoltura a dansat intr-o sala plina plina. Nu imi imaginam ca va fi atat lume. La cel de-al doilea dans s-a mai incurcat putin, stiam ca nu prea ii place, insa a fost atat de vesela si nestresata de micile incurcaturi. Nu stiu daca baletul e musai pentru ea, insa scena cu siguranta o atrage.

Poze abia pe seara, am lasat aparatul la ai mei. Filmuletele maine. Din pacate de emotie am uitat sa verific pozitia aparatului si am filmat numai tavanul. Insa cumnata mea a filmat aproape tot spectacolul, cu camera meseriasa, si prim planuri. Abia maine iau dvd-ul de la ei.

Va pup, ma duc la treaba.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Buna din nou! Am venit si noi de afara! Daria ar mai fi stat dar astazi s-a aventurat prima data pe un topogan cam inalt si imi era frica ca nu se va aseza de fiecare data si ca o sa o sa se arunce pe el din picioare. Inca ceva, era prima data intradevar dar vroia sa urce din doua in doua, nu stie sa puna picioarele alternativ pe treptele alea...si cind te gindesti ca Lisa urcascara de sfoara...
Minunatul loc de joaca era plin de mucuri de tigara unde mai pui ca e intre doua artere circulate!!!

Note to self: sa nu o mai imbraci pe Daria in culori inchise iar pantalonii tai trebuie sa fie "cel putin" negri.

Cind a intrebat de tati i-am spus ca o sa vina mai tirziu (de' el e la gym acum) si ea a scos un sunetca si cum s-arscreme pentru ca i-am povestitca atunci cind o sa vina tati ii spunem ca a facut la olita, ca e fetita mare, ca tati va fi foarte fericit...

Nana, e minunat fluturasul tau! Ce dulce e poza in care iti da pupic!!! Mi-a placut mult si poza de la ticker!!! Ginduri bune si imbratisari calde trimitem catre voi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

cu mare bucurie va spun ca am dus multa munca de lamurire sa-l iau acasa de la gradi

Asa da!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Pai asa e corect domne? Erina si Teodora fac liste pentru concediu si eu muncesc?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Bravo Adi!!!

Felicitari Roxana pentru Alexandra! e minunatca poate experimenta atitea lucrri! Va fi un om complet!!! Asteptam filmuletele miine!!!

Va doresc o seara minunata! Fug la Daria ca e in cada!!!

Mergi la inceput

Erina, . Intr-adevar, nu baletul a fost targetul meu, ci experienta in sine. Este extraordinar ce au realizat acolo, si fetitele, si instructoarea. O sa vedeti mainele filmele sa va convingeti. Iar pentru Alex e o lectie de viata. Ce inseamna disciplina, munca, rabdarea, scena, aplauzele. Astazi a fost un tur de forta, de la 8 dimineata pana acum a avut doar 2 ore de pauza. Mi se parea mult si greu si totusi a rezistat si a facut fata cu brio. Prea mult pentru ea, dar o experienta care nu ii strica.

Rox , mamica

Mergi la inceput