Imnul emigrantului roman si banii lor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Hai, lasati, nu ne plangeti de mila, pana una alta de-un carnat si-o slana acolo ne-a mai ramas si noua...

http://stirileprotv.ro/video/s-a-intors-roata-rudele-le-trimit-pachete-romanilor-din-italia-si-spania/60299381

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Eii dar asta nu e nimic nou!da...poate s-o fi intensificat acum de cind cu criza dar,nu e nicio noutate!

Dana

Lol andacos pai cine a mincat saramura din crap proaspat de dunare plimbat cu aveonu dom'le;) ca si acu' te tin minte:) Dar am voie ca-s cu pofte . Si chiar imi doresc cu jind sa saracesc romania de bors din ala de acrit ..borsul, de leustean si pastirnac. Sa imbogatesc nemtia! Si sa-mi iasa si mie ciorba de burta cum trebe ca fara pastirnac nu mi-a priit.
Dar rationamentul asta trebuie sa tina si la produsele alimentare turcesti si chinezesti de aici, nu? Mare mare noroc pe nemtii astia cu atita ajutor, de aia au trecut criza.

Vikinga 10+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Total total off topic da`na`acum am prins si eu fata asta cu pofte!(sa-tzi fie de bine te-am mai gratulat pe la alt topic)!

Stii care-i chestia ce eu n-o pricep!daca se trimite pachet din Romania cu directzia Germania cu alimente(vorba vine dar ma rog)se spune ca nu e voie,lega nu permite(lucru perfect adevarat)dar in schimb spre Italia si Spania legea asta isi pierde valabilitatea!

cunosteam pe cineva care facea coletarie de asta cu alimente saptamninal spre Italia!asa ca...nu e just frate(emo de ala de rinjeste si eu nu-l pot pune pe motiv de mouse bolnav)!

E dreptate asta ori ba?????

Ps.Mie mi-a venit carpul(de fapt crapii ca au fost 2)cu cumparataorul asa ca...nu se pune!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Ma intreb ce s-ar face Romania fara banii trimisi din Diaspora?

Stai ca acus vine lisaelisa si-ti da raspunsul!

corekt. si ce daca baga 5 miliarde in romanika, tot ciocu mic si joc de glezna tre sa faca.

eniuei, prin america circula leusteanu' de contrabanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Ma intreb ce s-ar face Romania fara banii trimisi din Diaspora?

Stai ca acus vine lisaelisa si-ti da raspunsul!

corekt. si ce daca baga 5 miliarde in romanika, tot ciocu mic si joc de glezna tre sa faca.

eniuei, prin america circula leusteanu' de contrabanda.

nimic

Si cimbru

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Vreti careva? Am un sac de cimbru uscat si congelatorul e pe jumate plin de leustean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da nu e mai simplu in ghiveci sau in gradina?

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Da nu e mai simplu in ghiveci sau in gradina?

Mara si Matei

tocmai de-aia e de contrabanda.
presupun ca asta e motivul si pentru pachetele din romania spre spania si italia - ca nu se gasesc bunatatile romanesti la fata locului. sau e cineva care o fi inteles ca motivul e saracia, ca n-om avea ce manca pe-aici? bine, lisaelisa iese din discutie, ea intelege ce doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Serios ca in italia se suferea din cauza lipsei acute de afumaturi. Acum e mai bine de cind sunt magazine romanesti dar e mai simplu cu trimisul. Li se acrisera romanilor de atita prosciuto si suncute fine, muschiulete si carne slaba. Fratele meu de ex impatimit al bucatariei romanesti a suferit dupa o slana, dupa un ciolan afumat de aruncat in fasole, de at cind a ajuns aici la mine a zis ca se muta la nemti ca astia stiu sa manince un porc si stiu sa-i aprecieze afumaturile.Ramona arunca bitte legatura de leustean incoa!Dana nu stiu cum e cu trimisul aici, firmele alea romanesti de transport nu ajung la mine si prin dhl stiu ca nu merge orice.Pai sa zic cu ce a venit mama pe avion? PS: da' vreo putina cu bors de acrit un bors moldovenesc imi trimite careva? Am asa o pooooftaaaa...!Vikinga 10+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Seminte nu vreti???
Pai asta e simplu..simplu de tot.
Lisaplictisita are vreo 2 saci,vecinele ei s-au suparat si au alungat-o din fata blocului,asa ca..de vreti seminte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Ce-o fi frate, cu leusteanul asta, de nu creste prin strainataturi?! Eu am incercat sa plantez in gradina, am respectat instructiunile, da' nu stiu de ce n-a iesit. Cimbru se gaseste aici, dar leustean, neam. Ma gindesc ca poate e din cauza ca nu stie lumea la ce sa-l foloseasca! Adica da, in afara de ciorba aia romāneasca, neaosa, cu leustean en gros pe deasupra, ce sa faci cu el?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui trischa

Seminte nu vreti???
Pai asta e simplu..simplu de tot.

Ba da eu mi-am adus cateva pungi bune de seminte.
Iar prin Atlassib mama mi-a trimis sarmale, carnaciori si niste pastrama ce as putea cere mai mult..
Iar eu nu prea trimit nimic strang totul la ciorap..

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput