Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ada, bine ai revenit in lumea virtuala. Deci broscuta a fost resuscitata? Vad ca ai petrecut super bine ziua de ieri in stil 'verde'.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

neatza!
la multi ani Giulianna!!!! Sa ai o zi frumoasa si o viata extraordinara alaturi de cei dragi!!!

La multi ani si boboceilor de 16: Sasha, Edwin, Gruia, Amalia, Vesna

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

piolica, rox, angelyna,mulktumim de urarifacem cinste cu prajitura cu cirese.pusei cam mult praf de copt....dar....nu ne luam de detalii d-astea...asa e mami, ffffff bucatareasa
la multi ani si de la noi pt GIULIANA!!!!

anca, multa sanatate printesei.
eva, iepurila,adamusette
alexa afaceristabravo tie!
si sa treaca la raport:ramona(sa vezi ce bataie iti iei), rox(cd), cristina, bitza, nicole,babymom, nerantula,monica,miruna, irina
si repede...dea? ca se termina prajitura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

babyboy dc Raducu mananca 300 gr ii poti da 2 borcanashe de papica.Eu astept sa ne impartasesti cum ai facut tu ciorbica//supica in camera de hotel la mare.Nu mi zic nimic, caci eu personal nu ma vad facand fierband in camera supici mai ales la resou.

ce resou mama, eu credeam ca ea o sa faca mincarica la 'aburitor', nu?

Mamica fericita de bebelina Elsa

Neata la pranz.

Da Piolica, nu fac la steamer...eu ma car cu o oala mica dupa mine si cu un resou mic. Asa cred eu ca e mai bine pentru puiul meu.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

piolica, multi si imi pare rau ca nu am ajuns la intalneala sa te cunosc si real, nu numai virtual...

da, tati a resuscitat broscaretele, era doar alimentatorul ars, ce bine, ca uite, inca nu am primit niciun tel de la echipa romtelecom cum ca vin sa se uite... deci stateam si acum tot "verde"...

alexaM, am avut si am tot felul de idei, dar ceva (diverse ceva-uri) m-a tot impiedicat sa pun cele mai multe din ele in practica. Asa ca te sustin din toata inima!
daca iti faci o idee ca te-ai baga la asa ceva pana la urma, let me know! caut si eu ceva catre care sa ma indrept vs. work-from-nine-to-five-for-smb-else... care la noi in romanica numai 9-17 nu este, daca vrei sa-ti pastrezi scaunul sub fund.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Musette , maine este al nostru,a avut efect pumnii stransi

AlexaM iti trimit si eu un crina la cresa

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

klemi, alina...si mai repede!

Mergi la inceput

si le zicem si noi la multi ani : Edwin, Gruia, Amalia, Vesna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Puiutzul meu face febra...a facut si asta noapte 38 si atat a plans saracul ca vroia sa doarma si nu putea din cauza febrei si tot ii venea sa vomite si abia spre dim a adormit in brate si acum iar crestemama ei de febra...i-am dat Nurofen si supozitor cu paracetamol si scade o perioada apoi iar creste ...acum a adormit si sper sa fie mai bine cand se trezeste...nu vrea mancare doar tzitzi...si azi dr nu este in oras asa ca trebuie sa rezistam pana maine

Anca sanatate multa Carlei ...am citit ca si ea a facut febra...offf sper sa treaca repede

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy_galro speram sa treaca febra asta nenorocita si sa fie totul ok

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput