Oradea * (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`ai mah, asa se zice mai nou la cadouri ?
Important e ca s-au distrat si au ajuns cu bine

Sper sa nu ploua maine, vreau sa merg la ocika si apoi tur de forta in Real ... mi s-au epuizat toata stocurile

o fotografie de azi

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Eu imi salvez datele pe dvd-uri, dupa patania de saptamana asta cu Pc-ul, care s-a stricat de la o pana de curent; nu mai vreau sa raman fara arhiva.
Maine seara pleaca matusa, vom merge sa o conducem la gara. Mi-a spus ca mai repede de 5 ani nu ar mai putea sa vina din Ca. Mi se pare o vesnicie.
Ramasesem in urma cu pozele: achimenes rosu dublu (Desiree) ce l-am obtinut foarte greu, dupa cativa ani de "vise". Cand va inflori tot, va fi si mai frumos.

Marius, nici macar o scoica de la malul marii n-ai primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Marius-suvenirurile-s dupa vremuri, nu se poarta
Da' io cred ca tu le-ai asteptat cu ceva bun de papa

Daria-ce faci la ocico?
Si cumnata-mea are patrupezi care au participat la concursul de ieri.Din cate am inteles, au luat si premii.

Merce-ai fost pedichiurista?

Simi-noi am patit-o foarte rau cu tensiunea curentului.Pana sa stabilim cauza, au picat asa: un laptop nou-noutz, un telefon si panoul digital de la combina frigorifica.

Duminica frumoasa!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutari!

Intru scurt doar sa semnez condica , ne-am intors joi dupa-masa dupa o expeditie f. obositoare, in primele 2 nopti am dormit adunat 4 ore, Luca s-a sculat de vreo 15 ori pe noapte, nu i-a priit deloc schimbarea de mediu, a fost scandal si in masina cand nu dormea, pe terase cand mancam iar n-avea rabdare, cineva tot timpul trebuia sa-l plimbe, in fine, ideea e ca nu vom merge anul asta in niciun concediu ca sa ma si stresez atat si sa si dau bani pentru asta nu-mi convine. Iar de cand am venit nu stiu ce are, plange din orice, nu pot nici la wc sa merg ca e o adevarata tragedie, nici cu taica-sau nu mai vrea sa stea, e tare greu, asa ca timp ioc. Saptamana viitoare va fi alergatura cu cadourile si tortul, ca vineri e ziua lui dar i-o tinem sambata, o petrecere mai restransa, doar noi, nasii si bunicii, insa na, tot sunt pregatiri de facut.

Am citit foarte in diagonala, vreau numai s-o felicit pe LAURA pentru primii pasi ai Alexiei, bravo, fetita precoce si frumoasa!

O saptamana buna va doresc, daca vreti sa vedeti poze cu noi uite aici: http://picasaweb.google.com/monicado/LucaInMaramures1112Luni#

Pupici la toata lumea!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ioi, grele sunt despartirile.
Cu cateva minute inainte de plecarea trenului, dupa pupaturi si imbratisari, ma uitam la mama, ma uitam la sora ei si amandoua plangeau. Sunt convinsa ca fiecare isi puneau intrebarea daca se vor mai revedea vreodata... Eu aveam un nod puternic in gat si de-abia mai puteam sa zic ceva.
Un suierat de tren parca ne-a taiat respiratia, o privire lunga spre o fereastra si o mana fluturand, pana nu s-a mai vazut.
Aceasta a fost despartirea. Drumurile erau in sensuri opuse. Sper ca nu pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

De unde stii? Am facut o friptura pe un pui de m-am lins si eu pe degete! Am incercat o varianta noua... a iesit bine.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi2003
Marius, nici macar o scoica de la malul marii n-ai primit?

Ba da Dariuca mi-a adus scoicute

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

De unde stii? Am facut o friptura pe un pui de m-am lins si eu pe degete! Am incercat o varianta noua... a iesit bine.

Pagina legislativa

Poi te pui tu simturile femeilor?? Noi le stim pe TOATE
Da' reteta poti sa o pui, ca am si io 2 barbati de vrajit.

Moni-e super scumP nazdravanul tau.Se pare ca e intr-o continua miscare.
Las' ca aveti timp si de concedii.Si voi fi mai linistite, daca creste Luca cel frumos.

Simi-poate faceti voi o vizita in Ca.Nu se stie niciodata

O saptamana faina!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata, Oradea
Moni, am vazut frumosul tau energic Important e ca sunteti sanatosi, cu trecerea timpului va fi mai bine, garantez eu Giulia a fost mereu certata cu somnul, insa la un moment dat, nu zic cand, a dormit fara nicio belea de la 11 juma la 7 dimineata Insa atunci ma trezeam io din reflex si obisnuinta si ma uitam daca respira Insa fac asta cand doarme adanc

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Moni ff frumoase pozele..si mie mi-e groaza ca nu s-ar adapta Alexia in alta parte de aceea mai stau un pic cu deplasarile in 4...felicitari ptr primii pasi,Luca e un frumos ,se vede ce a crescut si are o mutritza de smecheras..scoate untul din voi

Noi suntem k..sapt.asta e sotzul in concediu asa ca respir si eu

O saptamana cat mai frumoasa tuturor..cica de miercuri incolo vine canicula.

Succes la ora de inot fetelor, sa ne spuneti cu a fost

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput