Licurici de ianuarie-februarie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
Ciufik spune:
helau pipal!
ne-am intors de la mare 

! mai vreau!
Rox, Ledi - imi pare rau ca nu am apucat sa ne vedem
.
Concediul cu copil e departe de concediul cu care eram obisnuita.
Am avut vreo 3 "griji":
- ne-au iesit 2 dintisori jos;
- ne-am constipat. Chiar ce inseaamna cosntipatie la copil dive? Andrei face la 3 zile, e normal?
- am facut alergie la cereale de la Humana cu lapte inclus cu aroma de vanilie
, a treia zi de administrare. Saracu, era asa rosu si bubos pe la gura, piept, de ma manca pe mine pielea. Off
In rest a fost frumos, f obositor. Socrii s-au relaxat
, sotu' s-a relaxat, ca, ca mine nu are nimeni grija de bebe
. Asa imi trebuie dc inca nu sunt pregatita sa ma despart de el. Nu stiu cum o sa fiu peste 3 sapt cand tb sa incep serv.
Irina - noi papam Humana cereale cu lapte inclus, cu aroma de banane, ca alea de vanilie nu "ne vin bine", de la 4 luni, fara gluten si alte adaosuri.
Andrei nu stie sa suga din bibe. Cum sa reusesc sa-l invat?
Ca nu o sa-l mai alaptez decat dim si seara si va primi suplimentare pe timpul zilei.
Noi mancam ceva fructe de la borcanas pe la 12, dar de maine vom incepe legumele, mutam fructele la 10 (naturale) si la 18 cereale.
Voi dati legume pasate sau supa? Cu ce ati inceput? cate zile?
Fructe - pasate sau pe razatoare? simple sau in combinatie? cate zile?
Noi am papat pana acum borcanas cu : mere, pere williams, piersici, mar si morcov.
mai citesc si revin
cristi_2003 spune:
ciufik - eu ii fac supa, adica 2 morcovi, 2 patrunjei, 1 pastarnac si 1 cartof si dupa ce fierb le dau pe toate cu mixerul de mana, iese cam ca un piure moale. da ii place.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati
Naty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Pic de somn, cred ca de la vreme. Mai fetelor care alaptati: voi papati icre si somon afumat? Citesc si vad pareri si pareri. Unii zic ca in perioada alaptarii trebuie continuat cu faptul ca nu ai voie sa mananci nimic in forma cruda sau afumata (pericol de toxoplasmoza sau listerioza), altii zic ca poti papa orice. Eu mor de pofta dupa icre de somon si somon afumat, deja nu mai pot. Dimineata ii fac sandwich-uri lui sotulache si adulmec mancarea ca un caine hamesit . Care ar fi pericolul pt copil? Oare organismele astea trec in lapte? Bee ![]() Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
Eu am mancat si icre si somon afumat. Nici nu mi-a trecut prin cap ca nu e voie ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
yashy spune:
Salutare la mamici si bebici!
Noi ieri am fost la controlul de 4 luni. Totul se prezinta ff bine: 7,7kg, 63,1cm si 42,6cm
. L-a laudat nea dr-u` cand l-a tras de maini, s-a ridicat direct in picioare
. Si acasa face la fel.
Ni s-a explicat cum e cu diversificarea... eu chiar aveam nevoie, la Luka i-am dat doar borcanele de la Gerber... si acum as vrea sa-i preg eu lui Luis toate cele si doar ocazional borcanase.
Sa vedem cat ma tine...![]()
Declar sus si tare ca am ajuns la 5kg date jos.
Si... ca am renuntat la dieta aproape total... incerc sa ma mentin mancand mai putin seara, fara orez sau paine.
Naty spune:
Mai, va rog frumos - noi suntem in fruntea listei de fotomodele
, la aproape 6 luni avem vreo 5,700 gr. Da cineva mai mult?
irina sa fie intr-un ceas bun inceputul diversificarii!
ciufik da, concediile ci copilul nu seamana DELOC cu concediile fara. Ai grija cu alergia asta, sa nu fie la ceva din lapte (lactoza, proteine, etc, etc).
Vroiam sa iti dau o idee - Ioanei cand m-am intors la birou i-am introdus doua mese, una de fructe si una de legume (la 10 si la pranz) si in rest o alaptam, reusind astfel sa nu ii dau lapte praf. Nu poti sa faci la fel? Sau stai mult la birou? Eu aveam program mai scurt.
crisspy si Nadia la fel facea kk verde-verde. Nu s-a sesizat nici una dintre cele doctorite cu toate ca le-am anun tat. Acuma din cauza fierului face aproape negru.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
yashy spune:
Bee, eu am mancat si in timpul sarcinii si acum si sushi si somon afumat si icre.. si nu mi s-a intampplat nimic.
Am intrebat dr-ul si mi-a zis sa mananc fara nici o problema...
Si am mancat...
Am votat si eu toti copiii frumosi de pe helpnet.

RalucaAlexa spune:
Salutare natiune :)
si noi pe aici, mai mult citim cand si cum apucam...
Multamim frumos de urarile de ziua copilului. Nu-mi vine sa cred ca are deja 5 luni si merge spre 20 ... de ani!!
la bilant am iesit si noi ok - 7.740 grame, 72 de cm, 44 cm CC si 45 CToracelui - in grafic. A luat cam 800 de grame luna asta - foarte bine avand in vedere faptul ca el atat lua in primele luni - cerealele-s de vina! Noi papam cereale Milupa cu porumb si orez si cu banane. Acu i-am luat si fara lapte cu orez si vanilie da' nu le-am inceput inca. Toata ideea la copilu meu e sa-i schimb gustul la mancare - ca de - nu mananca omu aceeasi mancare in fiecare zi!! asa ca adaugam la cereale - suc de mere, de portocale, de morcov...
el papa si fructe - mere, pere, piersici si caise la borcanel, banane. acu' i-am luat mere cu afine de la Hipp sa vedem daca i-or placea!
Ce frumos ca mergeti in concedii! Tare as vrea si eu! da' ata ete deocamdata, stam pe langa casi si probabil asta vom face toata vara!
Ce dea fotomodele!!! Baieti primiti??? Ca si noi suntem lungi si slabi dupa graficele de crestere :)))
miere - ma oftic de fiecare data cand ne arati jucarii!! vrem si noi da' la scorurile Romanicii!!! nu mai comentam!
o gramada de licurici frumosi! de fapt oti sunt frumosi! eu am ajuns la concluzia ca n-am vazut copil urat.
vorbeati la un mom dat de copii care se intorc de pe burta pe spate si invers! al meu nu se intoarce si basta! in schimb sta in fund singurel de vreo 2 saptamani si daca l-ai lasa ar sta si in picioare, da' mai asteptam pana la 6 luni macar...
nu va mai agitati cu parerile diversilor medici! fiecare are pasarica lui! e bine de facut o serie de analize da' sa nu exageram! cum ar putea fi rahitici copiii care fac profilaxia rahitismului de la 2 saptamani???? app: am luat si noi fier si eram contipati da' noi asa suntem din fire deci....
voi dati calciu la copii?? si daca da, de care, cat si cum?
pupam fetele si licuricii!!!
mami de Micalea Picalea, alias Piculin :)))
Ciufik spune:
RalucaAlexa - stati la coada la "fotomodeli", ca noi suntem nr.1/ La 5 luni si 1 sapt aveam 6.6 kg si 65cm
. Deci noi avem prioritate sa ne alegem din fotomodele.
Naty- ieri i-am dat cereale de la Humana cu lapte inclus cu aroma de banane ( d ecare ii dadusem si inaintede mare) si nu a avur nimik. Sper, totusi, de la vanilia aia sa ni se traga.
bee - poti manca linistita ce n-ai mancat in sarcina
, ca am intrebat eu dr la controlul de 6 sapt.
Ma duc sa vad poze cu printesa Ilinca si poate ma invrednicesc sa mai pun niste poze de la mare, inclus o poza numai cu marea,facuta special pt voi
.
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andre_ea Am reusit sa pun si eu ceva pozici de la botez: http://family.webshots.com/album/572991616FlbbRu Nu-sh ce are webshots-ul asta ca din 10 poze selectate, incarca 6. Ma rog. Enjoy! Irina, e bine Andreita. Sunt f. rezistenti copiii astia, noi ne facem mai multe griji. Pupam cucuiul si .Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 am tot ce am visat ![]() Delu Prichindelu' Prichinduta |
Ce frumoasa e Ilinca! Are okisorii albastri? Mi se pare ca seamana cu tati, din cat am putut sa-l vad in parc. Dar Tudor e copia ta fidela.
Mi-a placut poza de mana cu verisoara.
Aalina spune:
Ciufik asteptam poza
V-ati distrat ceva in concediu...mai ales tu din cate citesc.
Bee eu am halit si icre si somon. Mai ales ca dupa icre am oftat toata sarcina.
Ce de-a fotomodele si fotomodeli
Pupam pe toti.
Sporuri tuturor la diversificare. Numa bine pana ajungem noi acolo treceti voi celelalte prin toate etapele si ne dati ponturi ![]()

. 
.