Vrancea (21)
Raspunsuri - Pagina 4
dana n. spune:
Roxana, La multi ani!!
Sa fi sanatoasa, sarcina usoara si numai bine!!!
------------------------
28+ David
Albume foto
motanik spune:
Deci...........sunt fara cuvinte! De fericire!
Roxa, sunt pe jos, ce sa mai, mi-ai facut seara frumoasa, te pup cu drag, te felicit pe tine si pe fericitul viitor tatic! Sa ai sarcina usoara, banuiesc ca greturi n-ai avut daca ai deja 15 sapt... Sau ai stiut de mai multa vreme si nu ai spus nimic? Cand ati aflat? Cum? Detalii, te rog, ca mor aici!
Pfuuu, sunt asa de bucuroasa zici ca io-s gravida! Doamne ajuta, sa fie bebe sanatos si sa vina pe lume cand trebuie. Chiar ca petrecem!!!
Floricelule, iti tin pumnii stransi sa fie numai vesti bune si peste o luna si peste un an si mereu, numai bune sa fie, numai zambete sa aveti pe chipuri. Doamne ajuta, ne rugam pt Piscot, sa fie sanatos, stiu ca n-o sa va lase Doamne Doamne sa mai suferiti, o sa fie bine!
Va pup cu drag pe toate.
Roxa, la multi ani, la multi ani, la multi ani, ce cadou ti-ai facut de ziua ta, hai ca eu inca ma jelesc aici de bucurie pt tine, pt voi... La multi ani!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
dana n. spune:
Alex, multumesc mult ptr sfaturi!
Roxana, deja mi-am format o idee despre ceea ce am nevoie sa imi i-au cu mine. Mersi oricum.
Katalina,
------------------------
28+ David
Albume foto
DidiAlex spune:
Katalina, am vazut ca ai intrebat de München..daca nu-i tarziu uite aici niste link-uri
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129674
sau aici..mai bine punctat de Alina-copiloi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88275&whichpage=20
ps..care-i prenumele tau? Dana? c-am uitat
katalina spune:
Buna fetele
Buna DidiAlex.Mersi mult pentru link-uri,imi sunt utile.Incerc sa-mi listez atractiile turistice pentru fiecare oras in care poposim (Munchenul e la prima vizita), si sa fim toti multumiti, copiii, jumatatea si eu.Dar pentru ca e orasul berii si al BMW ,sigur cineva e f.multumit.
Dana, sper sa ne vedem in Munchen, vezi ce zice bebe ...
In rest ne pregatim de plecare, am o problema cu hainele(nu stiu ce temperaturi vor fi pe acolo,cred ca niste geci ne-ar prinde tare bine.
Va pup si voi pune poze la intoarcere.
...eu sunt Catalina...
Catalina, ROBERT si CATALIN
prixi spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urarile frumoase ! M-am bucurat tare mult ca imi sunteti atat de aproape! Plus ca nici nu ma asteptam sa primesc urari si din partea Catalinei, care s-a facut atat de rara pe forum! Va multumesc inca o data!
Motanik, am stiut de sarcina de pe la 8 saptamani, dar cum in aprilie ne-am bucurat fix 3 zile, am zis ca de data asta sa las putin timpul sa treaca inainte de a anunta public. Cand am facut testul, am crezut ca nu vad bine, pentru ca de la spital imi spusesera ca nu voi avea cm si ca poate nici nu voi ovula vreo 6-8 saptamani dupa avort si deci cand am facut testul, nu stiam ce sa cred…imi ziceam ca poate au mai ramas ceva hormoni de data trecuta… Am facut o programare pentru o ecografie si cand l-am vazut bebe pe ecran, m-am apucat sa plang…Oricum, toate saptamanile care au urmat nu au fost deloc linistite, pentru ca ma gandeam ca ce ar fi sa se intample ca data trecuta … De la spital nu am avut prea multe informatii asa ca a trebuit sa ma informez singura, sa inteleg cum a fost posibil ca dupa un avort sa raman imediat insarcinata, cam care ar fi riscurile sa fac un al doilea avort etc, etc…Mi-a parut rau ca am avut invitati in perioada asta si ca a trebuit sa ma ocup de ei …dar asa a trecut timpul mai repede, iar acum ca mama e cu mine, pot sa fiu si eu rasfatata si sa nu mai fac aproape nimic…
Nici acum parca nu realizez si nu imi vine sa cred…De anul trecut, de cand m-am operat pentru un chist, s-au intamplat atat de multe de parca au trecut ani si nu cateva luni…Vroiam sa intru direct la FIV, ca aveam impresia ca batem pasul pe loc, dar daca nu treci inainte prin 6 inseminari nereusite nici nu putea fi cazul…Eu as fi avut noroc, ca dupa 3, mi-au gasit iarasi un chist si urma sa ma operez si apoi incepeam direct FIV…dar le-am dat planurile peste cap ! Sincer, nici nu imi vine sa cred ! Sunt foarte fericita !
De luni am inceput si noul job…nebuneala mare, dar sper ca in catva timp sa invat tot ceea ce trebuie sa fac.
Fetelor, cum va scriu de la serviciu, ma voi opri aici, cu promisiunea ca voi reveni cat de curand !
Va pup pe toate si va urez sa aveti concedii placute in continuare si sa va bucurati de puiutii vostri !
Roxana
bebe
helbi spune:
Roxi, te felicit si aici pt cele 2 evenimente din viatza ta/ bb si aniversarea si ma bucur sa citesc ca totul decurge bine . Succes si la noul job
Andra, abia azi am intrat pe net prima data dupa 3 sapt. Imi pare tare rau ca nu am vazut mesajul tau mai de mult, dar in RO nu am avut acces la net. Si.......pe 10 aug am trecut prin Targoviste.......ne puteam vedea.........dar, sigur se vor mai ivi ocazii. Si........sa va traiasca printesa! S/a facut Donsoara mare!!! Doamne, ce repede a trecut timpul!
Alex, itzi las pe PM adresa.
Dana, sarcina usoara in continuare. Mai ai putin......
Flori, cu tot sufletul sunt alaturi de voi si sper ca vestile de la Tg Mures sa fie bune si sa te linistesti putin.
Catalina, concediu placut. Muenchenul e dragut, dar castelurile din jur nu trebuie ratate. Si poate sa urcati pe Zugspitze!
Despre noi.........de azi suntem in clasa a 4/a, un an greu, dat fiind ca in primul semestru tyrebuie sa traga tare pt a prinde un loc la gimnayiu. Sincer, nu/mi fac pb, dat fiind ca in fiecare an a avut, alaturi de alte 2 colege, cele mai bune note din clasa. Altfel, ieri seara am revenit dintr/un concediu absolut superb si.........mai vreau Dar......pina la urmatorul mai e muuuuuuuult
sim spune:
Cioc cioc... ne dati voie sa mai intram un picut? Macar atat cat sa va impartasesc bucuria de a imbratisa doua mamici de care abia in seara asta am aflat: Dana si Roxana. Ma bucur enorm pentru voi si va felicit din tot sufletul. Sa fiti sanatoase si sa aduceti pe lume puiuti sanatosi!
Roxana sa stii ca te-am pomenit acum vreo 3 saptamani cand am stat la Bruxelles cateva zile. Avem multi prieteni acolo. Oricum in seara asta intrasem cu gandul de a vedea daca mai esti si cand vad ca tu ma intampini cu asa o mare surpriza. O sa-ti scriu mai multe pe PM.
Dragele mele, va imbratisez pe toate si va spun drept ca imi este dor de zilele cand stateam de vorba cu voi. Din pacate timpul meu liber este aproape inexistent si din acest motiv m-am gandit ca poate este mai bine sa ma retrag intr-un coltisor si sa dau binete din cand in cand.
Despre noi, ii multumim lui Dumnezeu, avem lucruri bune de zis: Ruxi a terminat clasa I cu un brat de diplome (18, dintre care 12 locul I) la tot felul de concursuri nationale si internationale. De un an a inceput sa ia engleza mai in serios, lucrand si acasa (deja face asta de la 4 ani) si la British Council, lucru care ne ajuta enorm, pentru ca are o pronuntie care imi da clasa (chiar daca eu exersez la munca de nu ma vad). Tudor "cel mic" acum este "cel mare" (2,5 ani) pentru ca de vreo luna a reusit performanta sa scape de pampers si de curand am inceput si cu el "lectiile" de engleza. Asta pentru ca vroia si el sa faca la fel ca si surioara lui. Sa speram ca il va tine zelul. Cand il auzim cum pronunta lesinam de ras, pentru ca are o ureche muzicala foarte buna si prinde repede. Romana vorbeste impecabil (deja face glume cu subinteles, shmekereste). Ar fi multe de zis, dar sper sa mai fur cateva minute din cand in cand si sa mai trec.
Cam atat deocamdata. Va imbratisez inca o data pe absolut toate.
prixi spune:
Salutare tuturor!
Andreiasi Sim, multumesc inca o data pentru urarile frumoase! Si cu maaare intarziere, draga Sim! La Multi Ani fericiti, sanatosi si fie sa vi se indeplineasca dorinta!
Despre mine...nu am prea multe sa va zic...ma simt bine, bebe creste, inca nu stim daca e baietel sau fetita, dar nu ma deranjeaza prea tare... Sa fie sanatos, asta imi doresc cel mai mult! Ma amuz uneori cu Adrian, ca desi isi doreste baiat, vorbeste la genul feminin despre bebitza...Am gasit cu greu un loc la cresa, in septembrie 2010 si daca am rezolvat si punctul asta spinos, acum stam mai linistiti! Nu stiu cand ne vom apuca sa cumparam tot ce avem nevoie...eu zic sa mai asteptam, ca si asa nu stim cum sa aranjam...Cred ca v-am mai spus ca in Belgia femeile au doar 15 saptamani concediu de maternitate, iar dupa aceasta perioada ...inapoi la serviciu...Voi mai incerca sa imi mai iau niste concediu, dar oricum nu ma pot intinde la infinit! Deci, in principiu, vom apela la mama mea, sa vina sa ne ajute! Bine ca avem la cine apela, ca nu stiu ce faceam pana in septembrie...
La serviciu am anuntat pe toata lumea, nu stiu cat de mult le-a convenit astora unde m-am dus, ca nici nu incepusem bine si eram deja 2 in 1! Acum cred ca s-au obisnuit cu ideea, si banuiesc ca pe la sfarsitul anului imi vor aduce pe cineva sa il formez.
Andreia, bafta multa Biancai in noul an scolar! Stiu eu ca e fata desteapta si ca va avea cu siguranta locul ala la gimnaziu! Asteptam sa ne povestesti mai multe despre concediul tau! Macar asa sa visez si eu ca am fost plecata pe undeva...Trebuia sa mergem o saptamana in Santorini, ca avea Adrian o conferinta, dar am anulat...Era prea la inceputul sarcinei si de la spital ne-au zis ca nu ar fi recomandat...am anulat, dar cu promisiunea ca vom ajunge intr-o zi si acolo...
Sim, felicitari si domnisoarei tale pentru rezultatele bune la scoala! Si bravo si lui Tudorel 'cel mare', care promite sa calce pe urmele surioarei lui!!! Ai doi copii minunati! Felicitari!
Motanik, nu am mai scris de mult, dar vroiam sa iti zic ca am vazut filmuletele din vacanta si de la aniversarea lui Theo si ca m-am topit toata dupa printesa ta! E frumusica foc! Cred ca esti tare mandra de ea!
Dana, ti-am vazut burtica in cateva poze! Arati tare bine si se vede ca iti priieste sarcina! Eu, nu stiu daca am 5 poze cu mine, de cand am burtica si alea toate sunt din fata si nu se vede nimic...Voi remedia problema si sper ca , in curand, sa va arat si mandretea mea de burtica! Dar cred ca voi astepta inca putin, ca asa mi-a crescut parul, si mai mult cel alb si poate fac mai intai o vizita la coafor!
Pup si restul fetelor, Alex,Flori(ma gandesc mult la tine si sper ca totul sa fie bine la Targu Mures)...Petro, sper ca sunteti bine, ca a trecut asa de mult de cand nu ne-ai mai povestit nimic despre tine si despre Silviuta cea frumoasa!
Pupici inca o data tuturor si va urez sa aveti un we frumos!
Roxana
bebe
helbi spune:
Sim, si din partea noastra cu ceva intarziere (am fost in concediu, apoi am revenit si iar am plecat) sa itzi de-a Domnul multa sanatate sa te bucurii de minunile din viatza ta.
Felicitari lui Ruxi pt rezultatelel excelente. pupici si lui Tudor si sper ca la anul sa ne revedem cu bine (acum am stat fff putzin in RO si n-am apucat nici macar sa te sun, desi cred ca nu mai am nr tau).
Roxi, a fost f frumos in concediu, dar a trecut repede Am mai "remediat" pb si pe WE am fost in Legoland. F frumos si inchipuieti ca m-am dat sii intrun robot de m-a invirtit ba cu capul in jos, ba cu picioarele in sus. S-au m-am pus intr-o barca si am "cazut" dintr-o cascada. Nu ma vedeam eu facind asa ceva, asa ca......."never to say never" Ne-am intors azi-noapte tarziu............Am inoptat la o ferma cu capritze, oitze, vaci, porci, iepuri, magari.........o incintare pt copii Chiar vb cu prietena cu care am fost ca, daca cu ceva timp in urma "urmaream" cazare numai la hoteluri, acum incepe sa ne intereseze mult agro-turismul. Am luat de acolo rosii, oua, brinza de vaci, toate bio.
De azi iar pe metereze Am ramas "datoare" la tine cu un mail, incerc sa remediez zilele astea pb Cit sta mama ta la voi?
Chiar asa, Silviutza ce mai face?!
O sapt. minunata tuturor!