Vrancea (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Petro, da si eu tot polichistice am. Cand am ramas cu Theo, incepusem de cateva saptamani metforminul dar fusesem si pe o cura cu naturiste, reteta aia pusa de Livia pe Dc, parca am mai vorbit de ea atunci.
Acum am facut din nou cura si metforminul il iau de mai bine de un an deja din nou si nimic. La mine nu s-a reglat dupa sarcina nimic, chisturile sunt tot acolo, mai multe ca inainte. In Ro doctorita mi-a zis ca nu prea mai am sanse daca nu fac un drilling ovarian, sa dam drumul la ovulatie. Initial am zis ca o fac si incepusem sa ma documentez in ce consta operatia, care sunt riscurile samd.

Intre timp insa am venit inapoi in Uk si doctorita de aici mi-a zis ca nu ar trebui sa imi fac griji, ca daca am ramas o data o sa mai raman si a doua oara. Am luat progesteron ca sa reglam ciclul si acum mi-a dat Clomydul pt 3 luni, cred ca e si in Ro sub numele Clomifen daca nu ma insel, sa stimulam ovulatia ca asta e buba la mine.

Agnocasto am avut si eu. Dar zici ca acum nu ai mai luat nimic, nimic? Vai ce fericita trebuie sa fi fost cand ai vazut doua liniute pe test...

E tare scumpa Silviuta cu ce zici tu acolo, sper safie o Elisa in burtoc. Eu tot fetita mai vreau dar ma multumesc si cu baiatel daca o fi, macar sa mai fie unul.

Andreia, te cred ca esti foarte mandra, ai si de ce. Felicitari pt asa copil reusit! Distractie frumoasa in weekend, unde mergeti?
Si noi tot romana vorbim cu Theo caci la gradi o sa prinda imediat engleza.

weekend frumos doamnelor!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Chiar ca s-a animat subiectul nostru... Ma bucur cand citesc despre voi, fetelor, si despre puiutii vostri...pacat ca nu mai am eu timp ca inainte, ca va povesteam mai des despre Christian...Pentru 4 luni, stie sa faca deja destule lucruri...stie sa se intoarca de pe burta pe spate, cand ii schimb pampersul, se arcuieste si isi ridica fundul ( am scris ca face podul, dar e prea mult spus ), daca il tin pe mine,se lasa sa alunece si ajunge pe la picioare si , in general, e foarte curios...vrea sa vada tot, nu vrea sa mai stea in carut, cand iesim la plimbare, rade la toata lumea, scoate tot felul de sunete pe limba lui...nu stiu, poate par lucruri marunte, dar noua ne umplu inima de bucurie si stim ca fac parte din procesul lui de dezvoltare...Nu vrem sa il grabim cu nimic, face ce vrea cand vrea...Mama e cu noi si ajutorul ei este de nepretuit! Avem loc la cresa din septembrie, dar mai vedem daca il dam sau il mai pastram acasa...Asta numai daca mama se simte in stare sa mai stea si dupa septembrie...

Fetelor, multumesc pentru primirea de pe FB! Sunteti tare dragute! Voi incerca sa pun si eu pozici acolo...Pana acum preferam varianta webshots-ului pentru rude, dar poate ca e mai sigur pe FB...

Andreia, sunt tare bucuroasa ca Bianca, de ziua numelui, a primit asa cadou! Felicitari inca o data si tare ma bucur ca meritele i-au fost recunoscute si ca a obtinut un loc la gimnaziul la care ea isi dorea sa studieze!

Andra, bafta multa la noul job! Stiu ca e greu sa o lasi pe Theo la prietena ta si te inteleg perfect, mai ales ca si eu traiesc acelasi lucru...zbor pana acasa, numai ca sa stau cat mai mult cu Christian...
Tin pumnii si pentru casuta si bineinteles ca iti doresc sa ti se indeplineasca si cealalta dorinta!
Am citit cu placere tot ce ai scris despre Theo si imi imaginez ca esti topita toata dupa ea! Ai si de ce... nu numai ca e desteapta, dar si tare frumoasa! Sa va traiasca si sa va umple sufletul de bucurii!

Petro, si eu votez pentru Elisa! Imi place tare mult! Ce frumos povestesti despre Silvia! E incredibil cat de multe lucruri stiu copiii in ziua de azi...Mi-ar placea tare mult sa o mai vad in pozici!

Fetelor, la noi a fost astazi o vreme incredibil de frumoasa...am fost la plimbare cu Christian si am iesit pentru prima data la un drum mai lung cu el...S-a comportat foarte bine, desi in seara asta a adormit mai greu, dar cred ca i-a placut...Cred ca eu m-am stresat mai tare ca el... Am sa pun pozici, ca sa ne vedeti!

Fetelor, va pup pe toate si sper ca ati avut un we frumos! Sper sa mai intru pe aici, daca nu de acasa, poate de la serviciu...

O saptamana buna tuturor!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!

Si noi am avut un we calduros si incarcat, cu petreceri de adulti si copii, sfinti etc. Asa ca am fost numai prin plimbari si distractii.

andra - da, nimic, nimic de data asta. Iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede.

roxana - orice experrienta noua e mai stresanta pt. noi decat pt. bb ... o fi totul bine, sa nu se intample aia, cealalta etc. Ma bucur ca v-ati simtit bine in plimbare.

Am trims pe PM adresa albumului, sa ne vedeti, cui ii este dor de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Doar va salut, suntem bine,in pregatiri pt bebe.
Va pupik pe toate.

Catalina 27+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

hei salut

vin si io din ani in pasti cam 1 data la 2 luni.

Motanik io sunt in bucuresti in 22,23 iulie. apoi plec la ai mei

Baietii mei fac bine, in general, acu e David cu febra. nimik neobisnuit pe caldurile astea apar si virusii sau mai stiu io daca-i raceala. maine aflu. David merge bine cu biciclta si mai nou a inceput sa inoate, se scufunda si apoi i-ar la marginea bazinului. Saracu tine mainile total aiurea. dar tine okii perfect deschisi, spre deosebire de noi ceilalti trei cu okelari, la scufundat. Robert e mai avansat, inoata binisor si cu spatele.
Robert mai ramane un an in gradinitza, asa ca ii am la comun.

Andra, io cand a impliniti R fix 2 ani am simtit ca sunt insarcinata cu David. Si, chiar asa era.

Oare Catalina ce mai face..
hai sa va zic cum am intrat aici..am dat peste Dana la un subject ca nu al cum sa il numesc si l-am vazut..woow ce scump si seamana perceft cu tata lui. sigur nu-i a vecinului, cum mai glumim noi

Cred ca bebe Christian se pregateste de diversificare, oare care-s stirile de la Bruxell?

Mergi la inceput

Macar sa readuc topicul pe prima pagina,nu a mai scris nimeni de luni bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Katalina, voi cum suntetzi? Ce spun fratiorii mari, de bb?

Flori, ce mai face Rares? Poate ne mai povestesti despre el/ voi........ma gindesc f des la voi....

Andra, tu cum te simtzi? Ce fac "fetele" tale?:-)

Didialex, voi cum mai suntetzi? Cum e la serviciu?

Dana, a inceput David sa vb?

Roxi, inca un picutz si.........a trecut primul anisor

Petro, cu gindul si sufletul alaturi de voi! Putere sa trecetzi peste aceste momente cumplite din viata voastra si sa va canalizati eneria spre Silvia!

Noi suntem bine........cu scoala.......si, desi gymnasiul e infinit mai greu ca scoala primara (lucru pe care l-am auzit de la Bianca pt prima data acum 2 zile), face fata cu brio. Are si activitati extra: tenis, inot, curs de calculator (incepe azi curs sa invete sa scrie "blid")....scoala romaneasca.....

M-as bucura sa revina la "viatza" acest subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna! Si eu m-as bucura sa revina la viata subiectul nostru! Dar cum eu nu mai am timp de postat si o pot face doar de la serviciu , nu promit nimic!

Fetelor, noi crestem, facem duminica un anisor! Christian merge deja, a inceput timid pe 31 decembrie, iar de atunci a mers din ce in ce mai bine, acum mergand in inspectie in fiecare camera de vreo 10 ori pe zi... Cum e ceva nou pentru el, este canalizat doar pe asta, iar de vorbit a lasat-o mai moale...stie sa zica ma-ma, ta-ta, pa-pa, ba-ba, iar in rest ..pe limba lui! Chiar cu intonatie! Si foarte serios! Si eu ma uit in ochii lui si ma pufneste rasul, ca nu inteleg o iota din ceea ce imi povesteste...

Duminica il aniversam acasa...nasii nu pot veni, si asa ca nu ii vom lua din mot! Va voi povesti cum a fost, saptamana viitoare!

Petro, ma adresez in primul rand tie...Stiu ca durerea e mare si ca ai multe intrebari, care vor ramane fara raspuns, dar incearca sa fii puternica, sa te gandesti la Silvia si cu ajutorul ei, sa treci peste acest necaz, care s-a abatut asupra voastra! Sunt alaturi de tine si, desi sunt departe, as vrea sa iti alin intr-un fel durerea! Ma gandesc la tine si sper ca intr-o zi, durerea sa treaca si sa fie inlocuita de o mare bucurie! Te imbratisez si ma gandesc la tine!

Cum suntem aproape toate pe FB, am vazut pozici si cu David de Dana, care e o frumusete de baietel, care merge si vorbeste la telefon in acelasi timp, am vazut pozici cu Theo de Andra, dar si cu Iulia , am vazut pozici cu Victor de Kata, cu coama lui bogata, am vorbit si cu Andreia ( bafta multa Biancai la gimnaziu), dar uite ca nu mai stiu nimic nici de Flori si nici de Didi...Fetelor, eu nu v-am uitat si tare mult mi-ar place sa mai stiu ce mai faceti! Cred ca Piscotel e baiat mare de acum, iar David si Robert cred ca fac numai nazdravanii!
Pupici la toata lumea si va astept la subiectul nostru!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

Ei, ce animatie deja...

Va dati seama,cu 3 baieti si sotul al patrulea,sa stau pe Forum e un rasfat teribil pentru mine,inca incerc sa imi organizez fff bine timpul, fiecare ora ,astfel incit sa-mi ramina si mie macar pt o baie cu spuma si o "vorba"cu sotul meu.Viata mea e o aventura tare frumoasa,daca as trai in Viena,totul ar fi perfect,sau macar la Frankfurt Andreia,orasul asta al nostru mic nu ofera nimic pt copii, nici macar un amarit de cinema, nu mai spun de bazin de innot, echitatie sau patinoar,e un vis.

Hai ca nici nu v-am salutat, majoritatea ne vedem pe FB cu poze si suntem la curent oarecum,dar restul fetelor???
Despre Victor ,va spun data viitoare

Petro,,suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Kata, pai hai numati-va aici:-) Avem de toate, itzi promit ca te informez la "punct si virgula"

Mergi la inceput