Vrancea (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Didi, mersi ca te-ai gindit la mine.

Catalina 21+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Salutam fetele dragi, chiar daca mai rar si cu intarziere! Suntem bine cu totii.

Mergi la inceput

Abramburiko, esti insarcinata??? Asa inteleg...

Catalina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Katalina, ma bucur sa citesc ca sunetzi bine si tu si baiatelul. Banuiesc ca ai fi vrut o surioara pt baietzii tai. Insa, daca bb a vrut sa te faca vioitoare "soacra cu 3 nurori" Pina la urma, important nu e sexul copilului, ci faptul ca el vine intr-o familie in care e asteptat si va fi iubit. Sarcina usoara in continazure, bb sanatos si sa va traiasca si finutzul David! Asteptam poze de la tine sau de la Dana de la botez!

Dana, sa-i fie de bine botezul lui David, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Abeamburika, vine barza iar la voi?! Ca asa inteleg........Daca da, sarcina usoara si bb sanatos.

Noi suntem bine!

WE placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Da, am vazut acum in lista bruticilor din Italia. Felicitari Petrooooo, ce frumos, Silviuta o sa aiba un partener de joaca!!
Cate saptamani ai, cum te simti? Cand aflam ce e?
Sunt f fericita pt tine si sper sa te urmez curand.

Ce faceti fetelor? Slaba activitate.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaooo!!

Nu am mai dat pe-aici din cauza activitatii slabe ...

Multumesc, andreia si andra! Asa e, sunt iarasi insarcinata, deci S. va avea un fratior/surioara. Sunt inca la inceput, 9 sapt., astept sapt. viitoare sa merg la eco si sper sa fie totul bine. Ma simt bine, o usoara senzatie de greata, dar e bine!

andra - te astept cu mare drag sa mi te alaturi in aceasta aventura bis . Ce mai faceti? Theo este o scumpa, o admir mereu pe FB.

Noi .. nimic nou. Doar ca m-am saturat de vremea asta aiurea, vreau caldura, astept vacanta in RO si cam atat.

Va pupam pe toate si mai asteptam vesti despre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Katalina, La multi ani!!!

pe tine te retin usor ca esti cu al meu frate. Sa traiesti. Da, te-am urmarit la burtici, de faqpt te-am vazut in lista lor, pan sa da-i tu de veste aici. Si, apoi te banuiam ca o sa fii nasica, ca ai scris despre un botez, si concindenta era ff mare. Poze nu asveti si voi?!
dar voi va cunosteati live sau doua dupa DC?

Ati ales nume? am citit ca sunteti happy de aparitia noul membru, dupa cum vezi sunt informata

Deci astept poze, cu cei trei muschetari si cu burtica stiu, stiu..vreau cam multe

Petro, Felicitari, sa fie intr-un ceas bun burticutza, Sarcina usoara in continuare.

si noi vom fi in ro, incepand cu 21 iulie, 4 sapt.

astept caldura ca mi s-a cam acrit de frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Nu am mai intrat de ceva timp...o perioada incarcata. Am stat aproape o luna in tara. David a fost botezat (nasii...prieteni dragi noua) si am fost nasi de cununie. Poze gasiti in albumele de la semnatura mea. De la jumatatea albumului "David dupa 3 luni" gasiti si alte poze noi din tara.
Sa va povestesc despre David...creste frumos. Cand eram in tara am inceput si diversificarea de nevoie. Nu se mai satura cu lapticul meu...ajunsese noaptea sa se trezeasca si la o ora jumate. Acum avem doua mese solide pe zi..restul tzitzi. De pe 10 mai a inceput sa ma strige: ma-ma... va dati seama ce emotii.
In schimb avem o problemuta: de cand ne-am intors din tara nu mai ma inteleg cu el ...vrea numai in brate. A fost rasfatat tare acolo. Sper sa il dezobisnuiesc.

Petro, ce frumos...felicitari si sarcina usoara!
Alex, pe Katalina am cunoscut-o pe DC iar in 2005 inainte de nunta nostra, ne-am cunoscut si in realitate. De atunci am ramas prieteni. La biserica, ne-au facut o surpriza si au venit sa ne vada Sim si Katalina impreuna cu sotii lor.
Andreia, Andra, Roxana voi ce mai faceti?

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Sa stiti ca "soacra cu trei nurori a forumului"(adica eu)mai trece pe aici din cind in cind ,dar nu prea e mare activitate pe aici.
Multumesc pt urari,Didi
Lucrez la un album proaspat cu poze noi,cu baietii si burtica.La nume ne-am gindit, da-ti seama ca fiecare din casa are cite o preferinta,trebuie sa facem o selectie ca nu putem sa-i punem 4 nume copilului.Avem variante:Bogdan,Cezar,Radu,Alex.
La multi ani si fratelui tau!!
Helbi,,pina fac si eu un album public, apar in pozele Danei din albumul de Botez al lui David,unde puteti admira cel mai frumos copil
Abramburika, te felicit cu putina intirziere pt noua ta sarcina.Sa decurga bine ,fara probleme.

Motanik, vrei sa pui de-un bebe?Tin pumnii !

Flori, daca mai intri pe aici,spune-ne ce mai faceti?

Catalina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Katalina, acu sa nu crezi ca te urmaresc, dar da..esti deosebita..cu bb3. Si, daca in 2005 imi aduc aminte ca ma gandeam la fam Lorenei ca la una de dinosauri, acu una cu 3 copii e cel mai minunat model.
Nu, io nu i-l am in plan, si cu cat cresc copii cu atat pleca orice gand.
La mine in top ar fi Radu si aratati atat de bine. In 13 aprilie m-am gandit la noi, dar evident ca am uitat ca e ziua robertzelului tau. Imi aduc amitne ca pove cum spala el toaleta si cand ai mei o spalau ulterior la el ma gandeam. Cum a fost la Viena?

De ex la fratele meu mai mare a ales sora mea numele, si bine a facut ca la mine nu a mai lasat-o si parca io insami eram un dinosaur in scoala, cu numele.

Dana, pozele sunt superbe. poza cu David mic e mi-nu-nata. seamana leit cu Adi.
si, te rog mult sa nu crezi ca-i rasfatat, acu la 6 luni ii place sa exploreze lumea, e schimbarea radicala de la orizontala la verticala. pe la 7-8 luni merg de-a busulea..dar pana atunci ai rabdare si tine-l in bratze.
io inca ii tin pe ai mei, si ii miros (faza cu mirosul a fost damblaua mea, D al meu nu mai are nici pampars iar lu R ise misca dintii) si ii plimb in brate, David mi se pare fulg cu 14 kg si R cu 23.
Si cat l-ati asteptat. un copil la 6 luni nu e rasfatat, piticul meu la 3 ani s-ar putea sa fie, dar ce mai conteaza, cine sa il resfetze.

succes cu diversificare, ai mei tare greu au acceptat hrana solida, asa ca pot sa zic ca in primul am au mancat cu succes muuult lapte. si, daca la R m-am incapatanat sa ii gatesc io, la D am cumparat borcanele de la magazinele alnatura si DM. pacat ca dupa 14 luni nu le-a mai vrut el.

Mergi la inceput