Vrancea (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Noi suntem bine. Crestem...in lungime...in greutate mai putin.(David vomita destul de des) Medicul zice ca este ok. Bine ca ia si nu scade.
Pe 18 aprilie il botezam in Bucuresti iar pe 24 suntem nasi de cununie. Deci in aprilie mergem in tara.
De sarbatori am avut familiile la noi si ne-am simtit tare bine.

Va pupam !!!

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Woowww, acum am vazut ... felicitari, Roxana!! Sa va traiasca bb Christian!!

Abia astept sa ne povestesti si sa ni-l prezinti pe Christian. Va pupam!!

Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Intimplator am intrat sa vad ce s-a mai scris pe aici pe la noi.Siii, cind colo vad marea veste:
Bine ai venit pe lume Christian!
Sa fii sanatos ,sa cresti mare si voinic!
Roxana, felicitari si refacere rapida.
Dana, daca medicul spune ca e ok cu David, nu trebuie sa-ti faci griji.Am revazut pozele...si abia astept sa fac cunostinta cu el live in aprilie.
Salut toate fetele, si sper sa scriu mai des, mai ales ca acum am un motiv important sa stau mai mult pe Desprecopii ...sunt insarcinatasi...ma mai informez pe aici,pe la odissee, etc.
Pe curind.
11+

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Catalina, sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si bb sanatos!

Dana, daca ia in greutate, nu cred ca ar trebuisa te ingrijorezi prea tare. Dr ce zice,de ce vomina David asa des? Multa sanatate ii dorim!

Mergi la inceput

David la 3 luni intr-o
sedinta foto
una www.youtube.com/watch?v=dOd2pp3M0n4" target="_blank">video si inca una www.youtube.com/watch?v=p00HWiC-YU4&feature=channel" target="_blank">video

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Wow, cat am lipsit de aici ce de evenimente!!!

Roxiiiiiiiiiiiiii, cum a venit mai devreme? natural? s-a intors? sau tot cezariana? povesteste-ne tot cand iti lasa o clipa...sunt asa de fericita pt tine, pt voi, parca as mai fi nascut eu o data. felicitari!!! sa fie sanatos si norocos, sa va umple vietile de bucurie mereu ca acum! cum te simti? cum e? e cuminte, doarme, mananca? ai piept? abia astept sa il si vad, pozici, pozici!!
astept cu nerabdare vesti de la tine! va pupam cu drag, bine ai venit bebe Christian, cel mai mic vrancean!

Katalina, ce veste minunata, felicitari!!!!
deci te-ai decis sa le faci baietilor o surioara, bravo. cate saptamani ai, cand e dpn? cum te simti? cand aflam ce e?
sarcina usoara, acum chiar ca trebuie sa vii mai des pe aici!

Danutza, ce scumpete am vazut! ce ochi frumosi are!! ptiu, ce repede a crescut, deja 3 luni!
despre greutate...e in grafic? cat de des il cantaresti? nu mai retin daca il alaptezi...
si Theo regurgita destul de des si destul de mult dar punea in greutate..cat are el acum? sunt sigura ca o sa fie bine. i-ai dat ceva de colici? daca inghite aer e posibil ca o bula de aer care iese inapoi din stomac sa ii impinga si lapticul inapoi. daca ii dai infacol sau ceva asemanator pt colici, il ajuti sa elimine aerul intre doua parti ale unei hraniri (faci pauza la jumatatea hranirii, da?).

de la noi nu sunt vesti mari. am fost in Ro 4 saptamani, a fost frumos, a trecut tare repede, iar i-am lasat pe mama si pe tata plangand in hohote, mi se rupe inima de fiecare data cand trebuie sa plec. sper sa nu mai fie mult pana ne-om intoarce...
aici imi caut de munca ceva, s-ar putea ca Theo sa inceapa gradi 2 zile pe saptamana luna asta, astept raspunsul pe 12 feb daca prindem locul la gradinita unde vreau eu. in rest, stam in cumpana daca sa ne mutam sau nu, avem in plan sa discutam si cu proprietarul sa vedem daca e dispus sa ne faca unele modificari in casa, sa ramanem.
cam atat.
sper ca toata lumea e bine.

va pupam cu drag, numai bine!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Wow, cat am lipsit de aici ce de evenimente!!!

Roxiiiiiiiiiiiiii, cum a venit mai devreme? natural? s-a intors? sau tot cezariana? povesteste-ne tot cand iti lasa o clipa...sunt asa de fericita pt tine, pt voi, parca as mai fi nascut eu o data. felicitari!!! sa fie sanatos si norocos, sa va umple vietile de bucurie mereu ca acum! cum te simti? cum e? e cuminte, doarme, mananca? ai piept? abia astept sa il si vad, pozici, pozici!!
astept cu nerabdare vesti de la tine! va pupam cu drag, bine ai venit bebe Christian, cel mai mic vrancean!

Katalina, ce veste minunata, felicitari!!!!
deci te-ai decis sa le faci baietilor o surioara, bravo. cate saptamani ai, cand e dpn? cum te simti? cand aflam ce e?
sarcina usoara, acum chiar ca trebuie sa vii mai des pe aici!

Danutza, ce scumpete am vazut! ce ochi frumosi are!! ptiu, ce repede a crescut, deja 3 luni!
despre greutate...e in grafic? cat de des il cantaresti? nu mai retin daca il alaptezi...
si Theo regurgita destul de des si destul de mult dar punea in greutate..cat are el acum? sunt sigura ca o sa fie bine. i-ai dat ceva de colici? daca inghite aer e posibil ca o bula de aer care iese inapoi din stomac sa ii impinga si lapticul inapoi. daca ii dai infacol sau ceva asemanator pt colici, il ajuti sa elimine aerul intre doua parti ale unei hraniri (faci pauza la jumatatea hranirii, da?).

de la noi nu sunt vesti mari. am fost in Ro 4 saptamani, a fost frumos, a trecut tare repede, iar i-am lasat pe mama si pe tata plangand in hohote, mi se rupe inima de fiecare data cand trebuie sa plec. sper sa nu mai fie mult pana ne-om intoarce...
aici imi caut de munca ceva, s-ar putea ca Theo sa inceapa gradi 2 zile pe saptamana luna asta, astept raspunsul pe 12 feb daca prindem locul la gradinita unde vreau eu. in rest, stam in cumpana daca sa ne mutam sau nu, avem in plan sa discutam si cu proprietarul sa vedem daca e dispus sa ne faca unele modificari in casa, sa ramanem.
cam atat.
sper ca toata lumea e bine.

va pupam cu drag, numai bine!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Andra, medicul zice ca este in grafic. De luat ia in greutate...numai ca ia putinel. I-am dat ceva ptr colici. Acum nu mai este cazul. Nici cu regurcitatul nu prea mai avem probleme. Astept vineri moasa sa il cantarim. Inca il mai alaptez, nu primeste si completare.
Se pare ca de acum experimentam si noi ce inseamna bunicii disperati dupa nepot. Este greu cand esti departe de familie...

Va doresc mult succes si sa fie totul asa cum va doriti voi.

Roxana, te asteptam sa ne povesteti si sa ni-l prezinti pe Christian.

Va pupam pe toate!

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Fetelor, multumesc mult pentru urari!!!! Si bebe Christian va multumeste la fiecare in parte!!!

Am pus cateva pozici la semnatura, ca sa ne vedeti comoara! Ne uitam toata ziua la el si ii sorbim fiecare zambet! Doamne, nu mi-am putut imagina ce fericire e sa dai viata si sa fii parinte!

Ne-a facut surpriza si a venit cand a vrut el, desi totul era programat pe 28 ianuarie...Dar bine ca la urgente s-au organizat destul de rapid, ca altfel nasteam natural! Si cum el se pregatea sa iasa cu picioarele, nu cred ca ar fi fost cea mai frumoasa experienta...

Am avut probleme mari cu demararea lactatiei, si din pacate, sunt nevoita sa ii dau si completare, ca ce am, nu ii ajunge ...e tare fomist si imi da desteptatea din 3 in 3 ore, ca sa isi bea lapticul!

Inca mai avem putin icter, dar sper sa ne treaca cat mai repede...
Cam asta ar fi, in mare...

Dana, frumos tare e David! A crescut si are niste ochi...... Sa va traiasca si sa fie sanatos!!! Sper sa nu fie nimic grav ca vomita, ca si al meu regurgiteaza/vomita si nu stiu ce sa ma fac...al meu e tare lacom, se arunca pe biberon, de zici ca l-am tinut flamand pana atunci...

Katalina, felicitari pentru bebe 3! Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Andreia, multumesc si aici pentru cadoul minunat pe care i l-ai facut lui bebe Christian! Ce surpriza frumoasa ne-ai facut!

Fetelor, mai trec pe aici! Ma duc acum, ca ma cheama fomistul meu...

Va pup pe toate si va doresc numai bine!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010) (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ce frumos e! Iti seamana! Are o fetisoara asa de dragalasa, iti vine sa-l pupi non stop, ceea ce si cred ca faci!
Ma bucur ca sunteti bine, nu te stresa cu laptele, daca suge mai mult o sa curga mai mult, daca nu e bine si atat cat primeste. Ai grija si de tine, dormi cat poti si tu intre doua mese ale lui. Pfff, cred ca sunteti extrem de fericiti, felicitari inca o data
Cat a avut la nastere?

Danutza, daca e in grafic atunci nu trebuie sa iti faci probleme, chiar daca regurgiteaza el isi opreste atat cat ii trebuie.

Pupici la mamici!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Roxana, e absolut adorabil. Am vazut multzi copii mici, dar el e unul dintre copii frumosi! Si spun asta nu doar asa, ci pur si simplu e atit de dulce, ca nu ma mai satur uitindu-ma la pozele lui.

Ma bucur ca a ajuns la timp cadoul si v-a placut. Chistian mi-a picat la suflet inainte de a se naste

Te rog, ai mare grija si de tine si, daca nu potzi alapta la fiecare masa, lasa-i pe mama ta si pe Adrian sa-i pregateasca lapticul praf si tu dormi. Ei pot face cu schimbul noaptea, ca sa prinzi si tu legate 3-4 ore de somn. Asa, odihnita fiind, poate vei reusi sa ai mai mult laptic.

Motanik, eu am scris cind am anuntat nasterea lui Christian ca a venit la termen (adica, Roxamei i s-a rupt apa si nu au mai ajuns la cezariana programata in 28, ci a nascut pe 23), dar prin ceziana ca nu s-a intors si a avut 3310 g si 50 cm.

Mergi la inceput