Lectia de engleza

Lectia de engleza | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Lectia de engleza

1. Engleza pentru incepatori: (English for beginners) Traduceti in engleza: ... Trei vrajitoare privesc trei ceasuri Swatch. Care vrajitoare priveste care ceas Swatch?

Si acum, in engleza: ... Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?

2. Engleza pentru avansati: (advanced English) Traduceti in engleza: ... Trei vrajitoare transsexuale privesc trei butoane pe ceasuri Swatch Care vrajitoare transsexuala priveste care buton de ceas Swatch?

Si acum in engleza: ... Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?

3. Engleza pentru experti: (English for experts) Traduceti in engleza: ... Trei curve vrajitoare elvetience care doresc sa fie curve vrajitoare transsexuale elvetience, vor sa priveasca trei butoane pe ceasuri elvetiene Swatch. Care curva vrajitoare elvetianca - care doreste sa fie curva vrajitoare transsexuale elvetianca - vrea sa priveasca care buton de ceas Swatch?

Traducerea in engleza: ... Three swiss witch-bitches, who wish to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch who wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Oooookkkkk, am zis.

Si-acum uite cum arat IO si uite cum arata MATZA

Esti fericit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Haios, Marius!
Sa inteleg ca exersezi engleza din greu in vederea plecarii?

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

www.youtube.com/watch?v=gqY94S7g6Q8" target="_blank">Melodia mea de azi :-)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

Cred ca tot la experti se inscrie:

Cate lemne ar sparge toporul lui Chuck Woods daca toporul lui Chuck Woods ar putea si ar vrea sa sparga lemne? Daca toporul lui Chuck Woods ar vrea si ar putea sa sparga lemne, cat de multe lemne ar vrea si ar putea toporul lui Chuck Woods sa sparga? Toporul lui Chuck Woods, ar sparge, dupa cum ar vrea el, cat de mult ar putea si ar sparge atat de multe lemne cat ar putea sparge orice topor, cu conditia ca acel topor sa vrea si sa poata sparge lemne.

Rectificare : woodchuck inseamna marmota

How much wood could Chuck Woods' woodchuck chuck, if Chuck Woods' woodchuck could and would chuck wood? If Chuck Woods' woodchuck could and would chuck wood, how much wood could and would Chuck Woods' woodchuck chuck? Chuck Woods' woodchuck would chuck, he would, as much as he could, and chuck as much wood as any woodchuck would, if a woodchuck could and would chuck wood.

Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
[url=http://family.webshots.com/album/573193357PGHIXw?vhost=family

Mergi la inceput