Colectia de toamna - iarna 2005 (240)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Cristina, frumos filmuletul!i-a placut flaviei.
Examenul a fost pentru Oracle?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Zi aniverara: La muuulti ani, draga noastra Roxi, sa fii fericita, sa ai o viata plina de bucurii, sanatate, veselie si nu in ultimul rand, BANI!!!!

Am 2 prajituri-chec in cuptor. Una e chec propriu-zis, alta e tot chec, da' in forma de tarta. Plus ca-s "tunate" cu nuca prajita si stafide. Abia astept sa le halim.

Ieri la serbare a fost tare frunos, Sarah a participat bine, a cantat, si-a executat rolul de pitic cu mare incantare. Slava cerului, cei d ela gradinita ei nu sunt adeptii rolurilor individuale decat pentru copii care le revendica, pe principiul daca vrei, ok, daca nu, nu te fortam.
Am dus si eu la party-ul post-serbare o prajitura-pandispan cu zmeura si bucatele de cioco si a avut mare succes. Ca de altfel toate lucurrile home-made. Mai putin cele aduse de parintii mai ocupati, cumparate de la cofetarii-patiserii, desi erau Ana si Alice. Chiar m-a impresionat chestia asta.

Ma duc sa vad ce fac checurile.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Tot eu...CristinaNegara, 90% este un scor excelent la cat d egreu e examenul si conditiile de facto.Cand va dau rezltatul?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi, LA MULTI ANI!! Sa fi fericita si implinita si iubita si sanatoasa, iar Lexi si Mati sa-ti bucure mereu viata. si o imbratisare calda din California

Mergi la inceput

CrisN, felicitari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Roxi - La multi ani fericiti si plini de impliniri alaturi de cei dragi!
Cristina Negara - Felicitari pentru examen! Suupertare!
Noki - chec . Eu m-am lasat de sporturi din astea din motive de

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Poze cu Rianna tunsa :)
http://www2.snapfish.com/thumbnailshare/AlbumID=1104887007/a=37114637_37114637/fromupload=true/imagecount=4/videocount=0/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

dragi mamici,

imi cer scuze ca dau buzna in topic, vreau sa va informez de bazarele deschise pe forum, poate este cineva interesata.

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Anda, am inteles, tu vrei sa aiba o structura, dar se poate sa-i introduci cuvinte de baza si apoi sa te "joci" cu el, sa-i traduci din romana in engleza si invers, eu asa fac cu Rachie, o pun sa-mi traduca in romana ( vorbeste fluent engleza, romana nu prea ) , ii spun ca nu inteleg ce spune in engleza si nu stiu ce vrea iar ea se ambitioneaza si se straduieste sa-mi explice.
cu gradi, sint de acord cu tine sa fi dezamagita, nu-i normal sa nu-i invete cite ceva, le este comod educatoarelor sa-i lase sa se joace si nu se implica prea mult, este clar.
noi sintem super multumiti cu noua gradi, a invatat franceza, limbajul semnelor, semnele de circulatie, sa numere, cum sa se comporte in general, sa fie politicosi, etc. am incurajat-o si noi acasa si am mai practicat cite ceva, dar in general, este meritul educatoarelor.

Aha, deci m-am linistit, mai sint mamici care pleaca de-acasa cu bagajel pentru maimutel. credeam ca sint deplasata.

Ioana esti draguta, , ce organizare, ce organizata, ceea ce am eu se numeste OCD (Obsessive Compulsive Disorder) si am nevoie de ajutor ptr ca obsesia mea de curatenie si organizare nu (mai) are limite.

La multi ani Roxi! sa ai parte de sanatate, bucurii si fericire alaturi de puii tai frumosi!

Mima, acum Rianna- dulceata-frumoasa aduce mai mult cu tine. Tare bine ii sta tunsulici - ma asteptasem sa fie tunsa mult mai scurt, nu i-a luat prea mult din lungime - .

Noi am sarbatorit si ieri si astazi doi copilasi care au implinti 5 , respectiv 6 ani, + am serbat ziua tatalui ( mai, ce-mi plac americanii, se gandesc la toate, de ce sa fie serbati doar copiii si mamicile, pai ce, tatii nu au nicio contributie? )
so, G a primit din partea lui Rachie un suport pentru pixuri si o felicitare facute la gradi si din partea lui Rachie si a lui Bobby ( si a lui mami, implicit ) o cana de cafea pe care sint imagini cu cele mai semnificative momente din viata noastra de parinti ( cind s-au nascut copiii, de la mir, mot, botez, etc.)
Am reusit sa-l emotionam pe tati, care a varsat citeva lacrimi de bucurie si emotie .

Meems, Biculet, si voi ati sarbatorit ziua tatalui?

gasca,

People who have a sense of worth don't need any other baggage; they can travel anywhere.
And do almost anything.

Mergi la inceput

Ina, multumim de complimente Sa stii ca i-a taiat destul de mult Riannei din par, ii ajungea pana pe la mijlocul spatelui, acum e doar la baza gatului. E muuult mai usor, si pt ea, si pt mine

Da, si aici am sarbatorit ziua tatalui. Tati de Rianna a primit o poza inramata cu printesa lui si o cina la sushi.

Mergi la inceput