Colectia de toamna - iarna 2005 (240)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mara, sunt dulci foc pruncii tai Imi place de numa' rasul Flaviei.

Corap, ce frumoase-s pozele! Anais ramane febletea mea

Feli, e de-a rasu'-plansu' cu mesterii vostri.

Gabitaco, Mateea scrie cuvinte? Wow, bravo! Rianna recunoaste literele toate si le citeste una cate una, dar nu reuseste sa le puna impreuna si sa citeasca cuvantul intreg. Avem copii mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ioana si tu ai avut o vacanta pe cinste
Maine merg la bookfest cu Victorash.ne cultivam un pic

Somn usor

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am umblat zilele astea de dimineata pana seara, abia am apucat sa mai deschid comp cateva minute, acu m-am pus la curent cu tot, vazut pozele de Corap, absolut superbe peisajele, cat despre copii, nu mai zic, asa mi s-a facut un dor de vacantaaaaa.

Gabitaco wow..scrie?????? . A mea e redusa rau bag de seama, abia recunoaste cateva litere si cifre, de citit sau scris..cale lunga nene. In schimb ii turuie gura toata ziua, are un vocabular de ma da pe spate, expresii din alea de om trecut prin viata, filozofie pura nu gluma

Ioana super vacanta ati avut, iarna, vara, toate intr-una

Ile felicitari pt ingradinitare!!!!

Anda cum fu la mare, i-au trecut lui Nic bubele?

Roxi tu parca ma intrebai de Tv-ul Mirunei, ii place tare mult, cu ocazia asta a inceput si ea sa doarma la ea in camera, cica tre sa pazeasca televizorul sa fie in siguranta.

Feli bine ca ati terminat cu balamucul..pacat ca n-ati gasit mesteri seriosi, sa faca si treaba buna. Devin din ce in ce mai rari astia din urma, toata lumea vrea sa faca bani cu cat mai putina munca si de mantuiala

Fug sa mai vizionez si pozele cu piticii de Ilenuta si daca nu ma ia somnul poate mai revin

Noapte buna, anyway!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cami, imi spui mama cine era tipul din poza de la nunta? Vadim Tudor cumva?

Lavi co placut si fara peripetii.
Cind merhe Silvi in tabara? mama, ce fata mare ai , auzi, se spala singura!

Feli, G face toate renovarile fiindca se pricepe, asta-i parte din "hobby-ul " lui din we si concedii.
Of, bine ca ai scapat de faiantari, tare greu este cind ai c-tii in casa, parca in toata casa este dezordine.

Noki, pai tot esti mai avansata ca mine cu pozele, ai facut ceva, eu le tin in cutii mari si nu le-am pus macar intr-un singur album ( le am cumparate, dar nu-mi gasesc timp).
Da, Rachie isi aduce aminte intimplari de acum doi ani ( cind a muscat-o o albina de gat) si acum un an, ceea ce m-a surprins peste masura.

Anda:

Citat:
inuta, pai asteptam rabdatoare poze cu terasica noua! pune si tu ghivece din teracota sau piatra, nu plastic sau ceramica subtire, si mari, p-alea nu le ia vantul. dar atentie ca alea din teracota (cele mai frumoase, dupa parerea mea:) usuca pamantul mai tare, trebuie udate florile cu cantitate mai mare de apa.

Anda, ghivecele mele cu flori nu or sa tina prea mult timp, le-am luat sa mai infrumuseteze putin terasa pina pina cind G o sa-mi faca suporturi pentru flori. Nu-mi pot lua ghivece mari cum spui tu fiindca toate plantele din ele vor sfarsi in mainile nemiloase ale copiilor ( am avut experienta asta cu R, si am dat sera de flori dupa care am plans ceva timp, le iubeam ca pe copiii mei dar nu am avut incotro cind am vazut cum dispareau frunze si flori si R manca pamint). Cind vor creste copiii mai maricei, atunci o sa fie mai simplu.

Xandra, nu l-ai intrebat pe Vladut la ce fel de prostii? era interesant sa vezi ce-ti raspunde.

Ile , bine ai revenit acasa ( in care locuiesti si in cea virtuala). Wow, inca putin si Andrei implineste doi anisori! cind te-am vazut eu ultima data era in burtica.
Bine ca ai rezolvat cu gradi lui Victor.

Pischi, ce-ti face burtica?

Roxi, ai poze de la motul baiatului?

Proadelina, felicitari + la fel celorlalte studente ale colectiei.

Ioana, bine ati revenit din concediul vostru interesant.

Noki, super pozele cu Saralina ( si cu poetul colectiei). imi plac si imaginile cu apusurile de soare.
mi-este dor de Marea Neagra, dar ce tristete m-a apucat cind am citit ca-i pustiu...cind eram copil nu gaseai un locusor unde sa-ti intinzi cearsaful, ah, ce vremuri frumoase.

Maria, trebuie sa recunosc, m-a apucat emotia citind despre admiterea lui Cristi la gradi. Felicitari!
Citat:
Prin usa intredeschisa vedem clasa pregatita cu masutele aliniate pentru concurs, cu foi, creioane colorate

Doamne, astia sint nebuni ?
bietii copilasi.

Maria, multumesc. Da, G se ocupa de totul, mai putin de partea electrica si instalatiile sanitare, acolo trebuie sa angajam personal calificat.

Meems, cind pui poze cu Riannuca tunsa? cum ii mai este cu nasucul?

Mara, ce frumos se distreaza Flaviutza pe seama lui Andrei.

Eu sint tareee bucuroasa ca i-a sosit dormitorul lui Bobby si imi place cum arata, in schimb nu sint prea happy fiindca va trebui sa-l pun la el in camera. i-am promis lui Rachie ca daca o sa doarma singura in camera ei, si Bobby o sa faca la fel, asa ca am si comandat dormitorul si acum trebuie sa ma tin de promisiune. o sa-mi lipseasca mult de tot, dragul de el.
le-am comandat si o statie de joaca in care se poate pune apa si nisip, am luat o mareee plasa, a costat mult si nu-i cine stie ce, mai ieftin si practic ieseam daca le cumparam doua ligheane colorate cu care se puteau juca in gradina.

Aici au fost niste zile ploioase si urite ca de toamna, se anunta o vara scurta si innorata, vai de zilele noastre, dupa ce ca am avut o iarna grea si lunga, fara strop de soare, sarim si peste vara. Nu ne mai ramine decit sa plecam in vacanta in Florida la iarna, sa ne luam ratia de vitamina D si caldura, ca altfel, sincer, nu stiu cum vom mai rezista unei altei ierni grele.
In we , simbata, sintem invitati la ziua finutei noastre iar duminica la ziua baietelului prietenilor nostri, deci iar trebuie sa stam prin zona casei.

o zi insorita. macar voi sa aveti.

People who have a sense of worth don't need any other baggage; they can travel anywhere.
And do almost anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina869

cine era tipul din poza de la nunta? Vadim Tudor cumva?

Meems, cind pui poze cu Riannuca tunsa? cum ii mai este cu nasucul?

Ina, da, Vadim Tudor era in pozele Cameliei.

Trebuie sa ma invrednicesc sa o pozez prima data... poate weekend-ul asta. Cu nasucul nu e ft bine, azi iar a sangerat :(

Ilenutza, nu sunt poze de la tine in contul comun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Meems sunt foarte pe fuga asa ca-ti raspund doar tie...cu nasucul sa stii ca si eu am avut mari probleme cand eram mica, cum il suflam sau ma atingeam noaptea in somn de perna incepea sa-mi curga sange. Pana cand am ajuns la un ORL-ist care mi-a spus ca am vasele de sange foarte la suprfata si friabile si din cauza asta se sparg asa de usor. Mi-a cauterizat nara cu problema si de atunci am fost ok. Mergi la un dr s-o vada,s-ar putea sa fie acelasi lucru, mie imi suna foarte cunoscut ce povestesti tu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Ina, ehehe...mare e pustie acuma. Sa vezi ce omor e in iulie-august. Eu m-am bucurat enorm ca a fost asa de lejer, ca anul trecut faceam 6-7 ore pana la mare, drum de 2,5 ore in mod normal.Amortizare placuta mobilei. Dap, ai baietel mare si a venit timpul sa'l "cazezi" in camaruta lui.

Meems- asa era si Adi cand era mic si chiar mai tarziu, inclusiv cand l-am cunoscut eu. Ii sangera nasul la cea mai mica suflare de trompeta. daca-ti zic cum i-a trecut...s-a batut odata cu unii in metrou (colorati, of course...nu vreau sa-mi reamintesc) si i-au dat un pumn serios in nas. De atunci probabil ca s-a pus ceva la loc pe acolo, ca nu a mai sangerat deloc. Evident, ca asta nu vi s epoate aplica voua, dar ma gandesc ca nu cumva sa se fi lovit Rianna in joaca la nas si de atunci sa fie "buba". Si eu as zice sa mergi la un ORL-ist.

Scris/citit- asta cu scrisul e clar pasiunea copilului. Ca si cu cititul. Cine o are, foarte frumos, cine nu...o sa invete astea la scoala.Noi ne incadram in a doua categorie.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Va salut de la Roman. Sunt in cea de-a 5-a zi de instructie, ieri am prezentat proiectele si a fost ok, maine la 1 avem examenul final. Tineti-mi pumnii.
Abia astept sa ma intorc acasa sa , stam la un camin (m-am simtit din nou student) care NU ARE APA CALDA. De dromit nu prea dormim (5h/noapte, mult prea putine pt mine), deja sunt terminata la capitolul asta.
Sper ca sunteti cu totii bine, nu am mai citit de multisor. Dar am absent motivat

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Meems-ule si mie mi-a curs sange la nas la greu in copilarie, tin minte ca ma trezeam noaptea cu vulcan la nas, na, exprimare mai plastica nu am gasit, dar efectiv cateodata tasnea. Imi mai curge si acum uneori, dar cred ca atunci cand sunt f obosita.nasucul mic, poate-i dati de cap mai repede intr-o tara mai civilizata ca a noastra.

Io m-am impotmolit cu pozele, nu reusesc sa le pun in ordine cronologica, daca nu le dovedesc azi le pun asa.

Cristina N, bafta multa, sa treci cu brio peste examen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

eu nu gasesc pozele ilenutzei in contul comun!

Mergi la inceput