Colectia de toamna - iarna 2005 (240)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

hello
ne-am repatriat aseara tarziu dupa trei saptamani si ceva de lipsa de-acasa.
pupam pe toata lumea
suntem bine sanatosi, cu o gasca de treaba administrativa pe cap-curatenie, spalat, mancare, etc - ce bine era in concediu

revin cand voi avea timp


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki aha, deci la mare ati fost, nu stiam de ce-ti ureaza lumea vacanta frumoasa. Sa va fie de bine bronzeala. Unde ati fost si cum mai arata litoralul nostru?

Catutza si Ilenutza nu am cumparat apartament nou, din cauza de preturi la case si salarii fluctuante rau. Saptamana trecuta directorul firmei la care lucreaza Doru a anuntat ca nu mai plateste orele suplim ca nu mai sunt bani. Asa ca deocamdata nu ma bag la credite mari, astept sa se lamureasca unele lucruri din viata mea.

Proadelina felicitari ptr sfarsit de sesiune!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gata, aveti poze de la Mogosoaia aici si de la mare aici Enjoy!

Feli, pai cum sa arate litoralul nostru? La fel, doar ca mult mai pustiu. E adevarat ca eu una nu am fost niciodata in jur de 15 iunie la mare, dar m-a socat goliciunea autostrazii si a Mamaiei. Noi am stat in Mamamia-Sat si am facut plaja vizavi de pensiune, la un club de fitze maxime (am realizat asta mai tarziu) numit Kazeeboo. Sezlongul era 20 ron sambata si de duminica incolo 30 ron. Mie mi se pare f mult. In Mamaia am mancat doar eu cu Sarah, o singura data, duminica la pranz, la restarantul la care am tot mancat anul trecut, la MCM, pe plaja, dar portia era mult mai mica si preturile au crescut mult. Adica un fel 2 eu si o portie de cartofi prajiti ptr. Sarah si o Cola, 50 ron. Si asta acum, inainte de sezon, ca mai incolo se schimba implicit preturile, asta e regula.

Oricum, Ilenuta are dreptate, nu mi-as mai face concediul la noi la mare, pentru nimic pe sub soare, Week-end-urile, da, merge, dar a la long, no way.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah


There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noki mi-au placut la nebunie pozele.In asta seamana cel mai bine cu Adi:http://picasaweb.google.ro/noki.lara/IUNIE2009#5347834568238632562

Fi-miu tuseste sec numai in timpul somnului, miercurea trecuta a facut febra...fara numar ca i-am dat direct antitermice fara termometru. cred ca i se uscau instantaneu ciorapii dc ii puneam cu otet. noroc ca n-a fost nevoie.A fost la Budimex, a zis ca nu are ceva la plamani.
asa ca n-am fost la mare, dar ptr ca-i promisesem din timp ca mergem cu trenul fuseram la PL.

Feli sa-i tina DD muncitori pe ai tai, ca nu prea gasesti asa ceva in bransa.La mine deja cad peretii, am cumparat vopsea cauciucata aceeasi marca cu o amica, la ea are textura de cauciuc si la mine se cojeste.

Ioana bine ai revenit, asteptam cu mare interes pozele.de parca de asta-ti arde tie.

Maria-Alexia sper ca sunteti bine, cum mai e urechea?

Mitza mi-e dor de postari dc nu sa te vad face-to-face.


Azi a fost la strand fi-miu, i-a placut la nebunie,a zis ca mai vrea la piscina. Acu inca doarme rupt.

Ilenutza ne vedem noi...

Tania in 5 iulie vin la o nunta la Sibiu, la restaurant Palace, avem cazare asigurata...poate ne vedem duminica dupa party.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Hi!

feli, ms de raspuns!

noi ne-am reintors in Bucuresti.

Noki, poza aia cu mine si soata pls daca o mai ai, pune-o pe mail

.In ce parc e Sara pe plasea aia rosie ca mi-a placut mult.

Pupice



Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Salutare!
Noi suntem binisor cu sanatatea, urechiusele fac bine, se pare ca a fost doar coada de cometa a virozei. Azi ne-a mai verificat doctora odata, suntem aproape vindecati.

Dar marea bucurie e alta: a reusit fii-miu la gradinita!!!
Aia de stat si in germana de langa noi, la care aspiram dar ziceam ca n-o sa intram veci. Fara pile, cadouri, interventii, dar in urma unui extrem de riguros proces de admitere. Sa va povestesc, daca n-aveti rabdare de citit nu-i bai.
Deci apar listele cu admisii la gradinita, noi si inca 21 de aspiranti la cele 10 locuri de germana cu mentiunea "testare marti la ora 15". Cristi stors post-viroza, ora stupida rau - n-am timp sa-l culc de-amiaza, canicula mare la ora aia si tati plecat cu masina, dar nu-i bai ca o luam pe jos - e destul de aproape... Imi pun tocurile si margelele, iau sticla de apa si copilul si purcedem. Ajungem din vreme, sa avem timp sa ne obisnuim cu teritoriile straine. Pe-acolo fetite ultra-elegante, cu volanase si codite sa zmulga inimile educatoarelor; ii dadusem si eu baietului camasa si-i facusem freza, dar... parca nu se compara. O fetita a petrecut anul cu parintii in germania, alte 2 au fost 1.5-2 ani deja la grupa germana... Asta e, concurenta mare, ne-om descurca, daca nu... ne-or primi in alta parte.
Prin usa intredeschisa vedem clasa pregatita cu masutele aliniate pentru concurs, cu foi, creioane colorate. Il momesc pe Cristi cu mocheta cu strazi care stiu ca-i place lui, sa fie cuminte pe-acolo, sa vorbeasca frumos... El are treaba cu telefonul cu power-rangers al unui concurent . Mai repetam odata "Guten Tag!, Wie heisst du? Ich heisse... Aufwiedersehen!" ca atat reusisem sa bag in el in ultimele 3 zile - si sa pronunte ceva cuvinte cu "ue", "oe", "ich"... Cam ce-mi imaginam eu ca sunt cuiele limbii germane .
Vine si ora Z, educatoarele se agita. Ne citesc lista cu criteriile:
- teste logopedice: sa n-aiba defecte de pronuntie, sa repete corect, sa se exprime bine... Lista lunga, dar hai ca aici nu stam rau.
- test de memorie: poezioara scurta de 3 versuri. Hmmm, al meu tinde sa fie neatent, nu stiu zau dac-o baga la cap, darmite s-o mai si recite
- teste de ritmica si miscare, dans si joc. Ooops, aici sigur stam mai prost decat fetitele dansatoare.
- test de cunostinte elementare de germana, dar nu e definitoriu. (atunci de ce-l mai dati???)
Totul cu punctaje, punctaje partiale... Admitere in toata puterea cuvantului. Mi se face de-a dreptul mila de bietul copil.
Se face prezenta. Si.. stupoare: ne-am prezentat fix 10 candidati!!! Lumea se relazeaza brusc, educatoarele pare-se erau si ele ultra-stresate de ce urmau sa faca, asteptam sfertul academic si... nu se mai prezinta niciun concurent!!! Asa ca lista admisilor a fost facuta rapid .
Dar nu vreti sa stiti cate emotii ne-a costat toata treaba asta .
Plus bicicleta cadou pentru Cristi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ioana, dar stiu ca ati petrecut ceva vreme in concediu! Bun regasit pe forum!

Noki, wow, ce album bogat si superbissim pe iunie! S-o tineti la fel de plimbareti si veseli macar toata vara!
La faza asta eu cred ca fugeam sa prind copilul sa nu cada in cap - noroc ca e materialul ala anti-soc pe jos, nu? Sau la asta - nu risca sa pice in apa??? Panicoasa rau mai sunt, bag seama .
Noroc cu pozele tale, ca mai vedem si noi un pui de Ilenutza

Ina, am vazut pozele cu casa voastra, sunt absolut impresionata! Aveti un spatiu enorm, si e atat de ingrijit si pus la punct in cele mai mici detalii!! Banuiesc ca ati facut totul cu mainile voastre, nu? (parca spuneai ca G face toate lucrarile...) Imi place mult lemnul natural de peste tot. Foarte, foarte fain.

Gandacel, chiar ai copii mari, Stefania e absolut in rand cu copilasii colectiei la perlute .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria, m-am oripilat! Cum, mai, asemenea admitere in toata regula??? a innebunit lupu' vorba reclamei aleia de acum 100 de ani! Bine ca isi mai spune si norocul din cand in cand cuvantul. Aleluia, bine ca sunteti admisi! Cu pozele, chiar ca dolofan album.Si da, esti muuult mai panicoasa ca mine.La poza cu apa nu putea sa cada in lac, era relativ departe leul de apa, la vreo jumatate de metru.

Ilenuta- pun maine poza pe mail, ca e in pc-ul de la serviciu. Parcul cu cataratori rosii e Parcul Titan, la tiroliana.

Miri- sanatate multa de tot! Multumim de apreciri la adresa pozelor!La ce strand ati fost?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah


There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Guten Abend! Wie geht es Ihnen? ... sau salutari din Frankfurt!
Sunt iarasi aici cu treburi de serviciu...suntem la un targ de profil, deci nu prea am timp de nimic "extra" ! (am plecat de dimineata la 8.30 de la hotel si m-am intors de o ora!)

In rest suntem bine ... doar ca eu ma intorc vineri dupa amiaza in tara si sambata plecam la Duni! Sper sa fie totul bine si sa rezist la "toate cele".

Maria, felicitari pentru reusita la gradi! Chiar ca ari avut ceva emotii!

Noki, ca de obicei, suuper pozele voastre ! Sarah e grozava, o combinatie de dulceata, candoare si "smechereala"!

Noapte buna si sanatate maxima tuturor!


Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noki, ce faine-s pozele!!!

Maria-Alexia, am citit da capo al fine admiterea lui Cristi Felicitari pt micutul gradinitar si spor cu germana. Bine ca si otita a fost una usoara.

Ioana, bine ati venit acasa! Si eu astept pozele, ale voastre ma pun mereu intr-o dispozitie fantastica pt ca emana ft multa caldura si voie buna.

Noi suntem bine... cred. Rianna tuseste usor, doamne, una-doua o porneste tusea. Si in ultimele saptamani i-a tot curs sange pe nas; nu-i curge mult, dar frecventa ma ingrijoreaza. Am sunat la spital si mi s-a spus ca unul din motive poate fi aerul prea uscat. Pornim iar umidificatorul la ea in camera, sper sa ajute. Oh, si... am tuns-o! Tunsoare bob, dar i-am lasat bretonul sa creasca. Acum i-l prind intr-o parte cu o agrafa ca sa nu-i intre in ochi, si pare mai matura cu cel putin 1 an fata de cum era cand avea parul lung si prins in codite. Mi se pare ca am fetita mare, mare... si uneori (deocamdata destul de rar) ma ia nostalgia dupa un bebe.

Mergi la inceput