despre inghetata
Mor dupa inghetata!
As putea sa maninc o galetusa intreaga de nirvana .Ceea ce ma opreste este faptul ca e apropape 30 lei.Imi iau 2 ,care ne tin 3 zile.Voi ce inghetata mincati? Am mai luat niste soiuri ,dar erau ciudate rau,cu niste arome de esenta groaznice,desi pe capac promiteau.Vindeti-mi un pont gen: bun si ieftin.
Puneti si niste retete de facut la domiciliu,dar cu rezultat cremos , fara ace si sa nu-mi prind urechile.
Raspunsuri
kid spune:
Eu o fac asa:
bat albusurile spuma, dupa care adaug zahar( cate albusuri, atatea linguri de zahar), adaug galbenusurile, apoi amestec cu frisca.
O fac fie cu cacao, la care adaug si sirop de ciocolata, eventual si nuci sau cu fructe.
Din cea facuta imi place aloma cu caramel si ciocolata. Si nirvana este buna, dar mie mi se pare foarte scumpa.
de
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
rall spune:
Cele de la Napolact, in 'galetuse' de 400 gr cred. Cu seria de struguri, caramel, ciocolata. Le gasesc delicioase
Mie Nirvana nu prea imi place... e cumva prea dulce
delsim spune:
Napolact, Amicii, Aloma cu caramel. Nirvana este mult prea scumpa si nici nu ma omor dupa ea.
rory76 spune:
Cea mai buna mi se pare Obsession de la Amicii...e dumnezeiasca! Aia cu tiramisu are si stafide, si rom, cacao, gem pe fundul cutiei...noi mancam cu galetile, au tortulete de 1 kg...incercati numa'!
"Trust no one!"
roxanaz spune:
eu am descoperit anul trecut inghetata celor de la Mega Image/Delhaize, "365". au sorbet de lamaie verde cu bucatele de coaja de lamaie inauntru, de fructul pasiunii, malaga... o nebunie!! nu sunt prea ieftine dar merita din plin.
mai mancam Amicii (obsession cu fistic si cea cu ciocolata si cirese) si cele la cornet care se devoreaza in cantitati industriale
Roxana
ellinia spune:
Si fecioru'meu e mai nou innebunit dupa inghetata. Am incercat aseara sa fac pentru prima data si nu mi-a iesit. Am incercat o reteta de pe net - aveam sirop de capsuni, facusem dulceata, l-am amestecat cu zahar, la mixer si lapte. Ar fi trebuit sa iasa dar ... esec total. Dava stiti retete de facut in casa puneti-le aici, ca nu renunt asa usor!
valentinag spune:
Si eu sunt fan inghetata in orice anotimp!Mananc bounty si snickers,vienetta,magnum,aloma cu caramel,astea sunt preferatele mele!De cand sunt la un oarecare regim,imi fac eu singura acasa cu fructoza si smantana dulce si iese aproape la fel de buna!Maine am in program una cu migdale caramelizate
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andacos spune:
Si eu sunt mare amatoare de inghetzata!
Dulcetzica eu(noi)de cite ori venim in tzara cumparam ...nu stiu exact dar parca inghatzata vrac se numeste!Sunt pungi de 1kg sau 2 parca,de vanilie si cacao!Noua pesronal inghetzata facuta in Romania(marcile mentzionate de voi aici ca doar am probat din toate)ni se pare prea dulce!Asa ca inghetzata asta vrac de care itzi spun s-a potrivit perfect gusturilor noastre!parca 60000 era kg anul trecut,nu mai tzin minte exact!
Bineintzeles ca peste aceasta inghetzata sau aceasta inghetzata o potzi asorta cu diverse siropuri,dulcetzuri,fructe sau frisca!
Scuze pentru greseli,am probleme cu mousul si nu pot corecta!
Dana
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid Eu o fac asa: bat albusurile spuma, dupa care adaug zahar( cate albusuri, atatea linguri de zahar), adaug galbenusurile, apoi amestec cu frisca. O fac fie cu cacao, la care adaug si sirop de ciocolata, eventual si nuci sau cu fructe. Din cea facuta imi place aloma cu caramel si ciocolata. Si nirvana este buna, dar mie mi se pare foarte scumpa. de Bazar pentru Mihaita Bazar pentru Bogdan |
Potzi sa pui retzeta mai exacta te rog,cite oo,cit zahar...etc!
Multzumesc!
Dana