buna.azi cand a facut baietelul meu pisu care are 2 ani am observat ca la inceput a venit putin albicios apoi a venit normal.nu stiu ce sa zic o mai fi facut tot asa si nu am observat eu sau are ceva?dupa ce am observat prima oara am fost atenta si a 2 a oara sa vad daca face tot asa si tot asa a facut.o fi vreo infectie ceva ?dar nu are nici un alt simptom.l am intrebat daca il doare cand face pipi si a zis ca nu.eu ma gandeam ca ar putea fi de la lapte?(sper sa nu zic o prostie).oricum luni am zis ca o sun si pe doctorita sa vad ce zice si sa ii fac eventual o urocultura.dar am zis sa vad si parerile voastre daca ati patit careva asa.
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
fetitele mele (2 ani si 11 luni) fac pishi mai albicios cand beau multa apa.. Nu stiu ce sa-ti zic.. dar cel mai bine ceri parerea dr si, pentru linistea ta, fa-i si un examen al urinei.
E albicios sau mai degraba incolor? Orice om care bea multa apa face pipi mai incolor, dar intre incolor si alb e o diferenta.
Daca e alb s-ar putea sa fie o afectiune a rinichilor, posibil nisip sau piatra la rinichi. Un sumar de urina ar fi edificator.