Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Buna dimi!

Inca o zmeurica!!!

Anne-Mary sa iti traiasca zmeurica, sa fie sanatoasa si tie recuperare rapida!

Nusy ai o papusa de fetita!

Azi merg la eco de 36 s. Revin cu vesti.

35+ Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Anne-Mary felicitari!!!
Bine ai venit Evelina Maria!!
Sanatate si bucurii !!!

33+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Va multumesc tuturor pentru pm cu contul comun.
Burticute si zmeurici frumoase foc!!!

33+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

ANNE MARIE sa iti traiasca zmeurica,sa fie sanatoasa, norocoasa si frumoasa!!

Viitoare Mami superr fericita! 34 Isabelle
AMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor,multumesc pentru urari si aprecieri inca o data,pentru fetele care nu au parola la contul comun,am pus poze aici.

Cu incurcatura din spital,asa e,era nasol daca ar fi fost altceva,atunci faceam urat cu siguranta,dar asa totul a fost ok si am luat-o ca pe o intamplare hazlie.De confundat cu un baietel nu aveau cum pentru ca fetitele sunt tinute in scutecele roz si baieteii in bleu.A fost probabil asistenta grabita,cine stie...oricum,cand i-am spus doctoritei neonatolog am vazut ca nu i-a picat bine deloc,s-a cam schimbat la fata vis-a-vis de cum s-au putut incurca fetitele.

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nusy

Fetelor,multumesc pentru urari si aprecieri inca o data,pentru fetele care nu au parola la contul comun,am pus poze aici.

.................
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Fumoasa foc printzesa ta....mai ales cand doarme cu mainile sub capusor sau cand casca, sau....de fapt frumoasa. Sa fiti sanatoase!

Viitoare Mami superr fericita! 34 Isabelle
AMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!
Sia bafta mare!Sa te intorci cu vesti bune!
Mqqmsomn usor si lasa ca acum vei avea si tu cu Pepi parte de alceva.Si cumva poate se vor estompa mai bine amintirile alea urate.La noi mai dureaza ceva dar sigur se schimba si se vor mai schimba lucrurile.Chiar vorbeam cu al meu si i-am spus ca sunt curioasa cum vor arata generatiile copiilor nostri si a celor care se invart cumva in jurul varstei lor.Mi-am facut o parere atat de buna legata de parintii care scriu pe DC, exista mult mai multa info de la cum sa-i cresti in mod sanatos pana la nevoile lor sufletesti.Nu stiu parca altfel ne luam rolul in primire si taticii sunt cu muuuuult -muuult mai implicati decat erau ai nostri care nici nu concepeau sa mearga cu nevestica la gineco, nu mai vb daca se ivea o sarcina nedorita-era absolut problema mamicilor.Ei isi puneau palaria pe-o parte si mai isi faceau simtita prezenta cand" multumesc,m-am descurcat deja au ba"...(nah ca generalizai si eu,dar chiar asa era,multe prejudecati si obiceiuri preistorice.Si inca unele mai persista.Eu sunt un adevarat material de studiu pt "apropiatii binevoitori" si chiar strainii de pe strada:are burta mare...naste?E baiat, nu?Cum fetita ca nu ai fatza patata.Probabil ca nu sta pe ficat...Si corse burta sus si tuguita e clar baiat.Fetitza???Cum indraznesc sa contrazic ceea ce se stie din mosi-stramosi si mai ales okii de experte care opineaza(gratuit si nesolicitat) inclusiv daca mi-e pofta au ba de cevaah si de ce ma vait?Ca dupa ce misca BB e floare la ureche,nu mai ti-e rau.
Hihi asta noapte vad ca am avut alt schimb "de veghe".Impropriu spus ca la voi era ziua.Sa inteleg ca fetele cu probleme de somn au facut nanica in sfarsit?

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Anne-Marry Felicitari, sa va traiasca comoara si multa multa sanatate!!
Nusysuperba Ingrid si asa de cumintica

Ayda 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Fetelor se vede ca vorbiti de medicina altor tari.......aici e groaznioc....nu zic ca nu or fi si exceptii,dar e ngrozitor totusi..sa nu-ti dea o plosca pana nu platesti....sa nu vina nimeni intr-o noapte intreaga la tine,sa fii scos din sala de operatie si carat in acelasi lift cu gunoiul....astea toate se intampla in spitalele de la bucuresti...unde am stat internata si am ramas cu o trauma profunda vis-a vis de spitale...nu stiu cum e pe la mne in oras sau prin iasi unde vreau sa nasc......dar deja e stresul mai mare ca voi fi mai neajutoprata si la mana unor femei care vorbesc urat si pana nu le dau spaga nu se vor uita la mine.....si cand se uita fac injectiile cu ciuda si ura parca daca nu le dai......
singurul lucru bun e sectia de neonatologie in IASI,...daca ar fi sa nasc in bacau,as fi tratata ca o printesa..sefa de la maternitate a lucrat cu mama 20 de ani....dar la bacau tre` sa ia noroc cu copilul...sa fie sanatos.....
Doamne si cand va aud cwe conditii aveti in alte tari......aici o nastere la privat costa enorm nu si-o permite oricine,desi eu as fi vrut,dar n-mi permit financiar sa dau 2500 de euro....chiar nu deci trebuie sa merg pe mana spitalelor de stat
Si mi-e frica sa nu-mi lase copilul sa urle....asa fac..se culca si cand vine ora de masa ii lasa sa urle,in timp ce ele dorm si e usa incuiata la bebei.Am crezut ca innebunesc...sa dea dumnezeu sa fie bine si plec pe semnatura cu el din sp[ital....dac e ceva....are cine sa aiba grija de mine si acasa.exact ca in spital..

gata cu bocitul dar tre` sa recunosc ca mi-e frica tare......tare de tot.....si e bine ca adormi si te trezesti mama...of doamne...

In alta ordine de idei asta mica joaca tontoroiu` pe intestinele mele si de cate ori sare tre` sa merg la baie......noroc ca doarme.....acu` dimineatza..e mai lenesa,iubirea lu` mama

scuzati cearsaful......o zi buna sa aveti

Madalina s30Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

NUSY nu am cuvinte........

Madalina s30Eva-Maria

Mergi la inceput