Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 10
lorelay_28 spune:
multumesc Alinutza, am primit mesajul.
nusy esti o norocoasa cu o asemenea fetita. Daca doarme noapte e bine. Mie mi-e frica ca nu o sa doarma si ca o sa aiba probleme cu colicile. Am inteles ca fetitele sunt mai sensibile. oare asa o fi?
va doresc o saptamana frumoasa!!!

30+viitoare mami de
Maya Larisa
micaalsa spune:
Am mai descoperit ceva, acum ma plictisesc ![]()
Pernuta nou-nascut cu paturica HIPPO
Ce parere aveti? Oare ar fi ceva de capul ei? Ca vad ca imita bataile inimii si cica asta-i linisteste pe bebei.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
34+ cu
Teodora
Nasterea printesei
MC2008 spune:
In spital o sa am nevoie si de aparatul acela de muls? O sa incep sa fac bagajele ptr mine si bebe ca sa fie facute de pe acum (sa soeram ca nu voi avea nevoie de ele prea curand
).
Si mai am o intrebare: daca eu am DPN-ul pe 6 August, cam cand se face internarea pentru cezariana? Sotul o sa plece pe 1 August, si imi este tare frica ca pe atunci ma va interna dr. iar tati va fi plecat. Aveti cumva idee cum se procedeaza? Si daca opeartia se face in ziua in care e DPN, sau se asteapta sa se rupa apa etc. Care sunt regulile?![]()
Va pup!
Cornelia spune:
lorelay_28, nu as spune ca fetitele sunt mai sensibile. La noi a fost si este invers
. Maria a dormit f. bine cand era bb si nu aavut colici. La Stefan s-a schimbat placa. Dar oricum, nu cred ca e o regula.
MC2008, nu se asteapta DPN-ul pt. cezariana. De obicei se programeaza mai devreme cu o sapt.- doua., in functie de cum s eprezinta bb si colul tau. Unii medici (din ce tot citesc pe aici, destul de putini) asteapta totusi sa se declanseze nasterea. DPN-ul e oricum orientativ. Foarte putini bebelusi vin "la fix".
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Motana spune:
micaalsa, chiar ma intrebam ce mai faci, ma bucur ca esti bine.
Mi-am amintit de tine ca ziceai de ursuletul ala care imita sunetul din burtica, sa stii ca si in dvd.ul dr. Karp il mentioneaza, dar ca accesoriu alternativ, deci merge. El zice ca shsh-itul puternic (sau zgomotul de uscatorul de par sau aspiratorul)e exact ca sunetul pe care il produce cursul sangvin cand bb sunt in pantece. De aia se linistesc (e una din cele 5 metode pe care io abia astept sa vad cum merg in practica
)
Pernuta aia e mai fancy asa (am cautat-o pe google, ca ma dispera astia cu RECLAMA lor mscata), dar e acelasi lucru pe care l-am luat si eu aici , si cum spunea si mQQm, se pot pune 2 scutece rulate in caz de nevoie
. Eu cred ca o sa fie de folos, m-a costat vreo $5 pe mine, cat 2 scutece, hehe!
lorelay, in cartea pe care o citesc acum despre colici, tot mr. Karp asta zice ca de fapt cauza colicilor nu e nici gazul, nici imaturitatea bblului care nu se poate autolinisti, toate sunt posibile cazuri, dar de fapt ceea ce ii lipseste copilului este cel de-al patrulea trimestru. Deci pna la 3 luni el e inca un fetus, numai ca e langa noi, nu mai e in pantece, deci cea ce ar tb noi sa facem e sa imitam cat mai mult conditiile pe care le avea bb in uter, ca sa se simta la fel de bine, sau, ma rog, cat se poate de similar.
Asqa tare imi place cum povesteste Nusy, ce ma bucur sa aud si un alt gen de realitate, si nu numai. bucurati-va acum, ca apoi....
ca intru la suspiciuni, apoi ce? Cred ca depinde ce asteptari ai, in fine, o sa mai vedem live!
Alinutza, acuma citesc articolul de la tine cu vaccinarea 
Giova, daca stii pe unde e, da sa ctesc si eu cazul baietelului de pe DC cu autismul, cat mai buna informare, mai multa precautie 

35+
Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
jojo_miha spune:
Multumim mult d eincurajari fetelor,ma asteptam la asa ceva fiindca la fiecare pas simt ca sta sa iasa.Orisicum daca ar sta pana la 37 saptamani am tine-o,si la Teo a fost la fel si am facut si injectii fiindca era micutza si nu stiam daca va resira singurica.
Elenada lasa ca zmerucile tale se vor coace exact cand trebuie
.
Cornelia cum mai stai cu durerile de cap,eu in ultima saptamana nu le-am mai avut atat de intense insa pana acum m-au capiat.
Cum vine mama la mine si sta toata ziua acum sunt mult mai libera si sa stau numai in pat nu am stare asa ca voi intra mai des,mai ales acum ca incep sa apara comorile noastre si vreau sa vad poze .Va pup somn usor!
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
34+
Erica Gabriela
Cornelia spune:
Jojo, cum ma laudam pe aici
, eu ma simt din ce in ce mai bine (e, nu e totul roz, dar oricum). Durerile groaznice de cap au disparut o data cu intrarea in concediu
. Ma mai doare capul, dar suportabil, daca nu dorm sau e prea cald etc. Presupun ca tu iti verifici mereu tensiunea. E ok, da? Inca o data, ai grija de tine!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Grishca spune:
Elenada, multumesc frumos.
Cornelia, Giova multumesc si voua pentru gandurile bune.
Si eu abia astept sa avem copii sanatosi si mancaciosi.
Nusy, foarte frumoasa experienta voastra!
32+
Tudor
lorelay_28 spune:
Bine ar fi Cornelia sa nu fie o regula ca fetitele sunt mai sensibile. Am inteles ca nu toti bebelusii fac colici.
Motana cum se numeste cartea?
Eu cred ca bebelkina mea se legana de buricul meu altfel nu-mi explic de ce uneori e iesit in afara iar alteori este in interior. Am surpuns-o de cateva ori cand mi-l scotea si il baga la loc in cateva secunde. Face ea ceva cu el draguta de ea
sunt innebunita dupa ea

Abia astept sa o vad....
30+viitoare mami de
Maya Larisa
Moniland spune:
Bineinteles ca citesc si eu albinutele si ma tot minunez uitandu-ma la pozele cu bebelusii lor cat de mari pot sa fie.
Adica in burtica arata chiar asa grasuti si unii cu atata par? Apoi ma uit la burta mea si incerc sa-mi imaginez zmeuricile mele daca o sa aiba falcute si chiar nu pot.
33+
Laura Ioana
Irina Maria