Redoutistele fidele LR France(168)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

multumesc! Sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Neata!

Cred ca LR ne pregateste ceva ... azi fiind miercuri ... :

Citat:
Pour des raisons de maintenance, nous sommes desolees de ne pouvoir vous accueillir sur le site.

Nous vous invitons a revenir a partir de 06H00 pour faire votre shopping

Bafta, mirunajr !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Inca nu. Arata la fel. Mai e putin

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Buna dimineata, fetelor! Cat timp dureaza reducerile LR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky81

Buna dimineata, fetelor! Cat timp dureaza reducerile LR?

De pe 24.06 pana pe 18.07; tocmai am intrat pe un site in care spune ca sunt pana pe 28.07, cel tarziu
deci sunt magazine sau site-uri care se vor duce cu soldurile pana pe 28
Les dates des soldes de l'été 2009 sont du Mercredi 24 juin 2009 à 8h00, pour la majorité des départements, au mardi 28 juillet 2009, au plus tard.

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Multumesc frumos, Cristina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inima25150

De pe 24.06 pana pe 18.07; tocmai am intrat pe un site in care spune ca sunt pana pe 28.07, cel tarziu
deci sunt magazine sau site-uri care se vor duce cu soldurile pana pe 28
Les dates des soldes de l'été 2009 sont du Mercredi 24 juin 2009 à 8h00, pour la majorité des départements, au mardi 28 juillet 2009, au plus tard.

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Asa-i! Iar in departement du Nord (Pas de Calais), adica si Roubaix-ul période des soldes d'été : 24 juin 2009 au 28 juillet 2009 inclus

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaDia spune:

Buna fetelor!
Ma aflu printre ,,norocoasele,, care au primit un ultim colet de la NEXT, ieri, comanda fiind data miercurea trecuta. Multumita de calitatea produselor primite (care, intr-adevar sunt cam scumpute), problema este ca i-am luat lui Dragos ,,aqua socks,, nr. 9 si ii sunt mici (corespund nr. 25, max 26). Asa ca daca ii vrea cineva, sunt disponibili la noi (am dat 6,5 E pe ei).Atasez si poza:
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=3532&s=2&n=Childrenswear
In alta ordine de idei sunt suparata pe 3suisses Franta, pentru ca nu-mi accepta cardul de Romania la plata, vor doar card bancar de Franta si l-au mai si innebunit pe vara-miu cu telefoanele de verificare... Dar asta e, bine ca exista LR si Kiabi, ca ne descurcam noi...
Va pup,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, la Kiabi cum se comanda? Cum se plateste? Ca la Next? Se accepta Visa Electron? Sunt de calitate hainutele? Livreaza ei in Romania? Cat costa livrarea? Ma scuzati ca va pun atatea intrebari, dar Dav are febra si nu am timp sa inttru sa citesc din urma...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Fetelor, la Kiabi cum se comanda? Cum se plateste? Ca la Next? Se accepta Visa Electron? Sunt de calitate hainutele? Livreaza ei in Romania? Cat costa livrarea? Ma scuzati ca va pun atatea intrebari, dar Dav are febra si nu am timp sa inttru sa citesc din urma...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Kiabi nu livreaza in RO

cristina d.

Mergi la inceput