Redoutistele fidele LR France(168)
Raspunsuri - Pagina 7
claujro spune:
ModaParis este o societate comerciala cu sediul in Bucuresti, strada Stefan Voda nr 27, sector 5, punct de lucru in strada Mantuleasa nr 42, apart 7, sector 2, identificata cu nr de inregistrare la Registrul Comertului J/40/21085/08, CUI 24882418, reprezentata legal de domnul Lucian GUERITEE calitate de administrator si de doamna Catherine GUILLOT in calitate de administrator si director general, avand un capital social de 2.451.490 lei
ModaParis este importatorul exclusiv in ROMANIA, BULGARIA si Republica MOLDOVA a marcii 3 SUISSES.
Uite cine sunt...dar ramane intrebarea: de ce 3suisses din Franta are reduceri de 60% si Romania NU are?
Mara si Matei
alinam spune:
am dat si eu un ochi pe site, doar la copii si preturile mi se par foarte mari 1 mil o pijama? pardon, incepand de la 100 lei. Comandam pe LR datorita pretului, acum prefer sa cumpar din magazine decat de la francizele astea.
Dierna3 spune:
Clau, cu EBA in Parlamentul European, eu cred ca se rezolva si problemele cu livrarile si reducerile.
E specialitatea ei, intelege chestiile astea, vorba lu' Fizz: Daca nu ea, atunci cine? Sa-i uram vant la pupa!![]()

miki68 spune:
Ooooo, s-a "imbogatit" peisajul autohton cu inca un magazin de fitze! Ca numa fitzosii poa sa dea 2 milioane si ceva pe un tricou 3 suisses

Mai, da' fraieri ne mai cred unii! Si acu vad ca-s francezi pusi pe capatuiala.
Pai in contextul asta, ADHD parca nu-i asa nesimtit, nu?![]()
EDITEZ c-am vazut ca-mi ofera si facilitati speciale
ModaParis va ofera de asemenea posibilitatea sa achitati c/val comenzii in 6 rate fara dobanda prin intermediul cardului bancar emis Royal Bank of Scotland ( RBS)
Pai chiar ca tre sa faci credit la banca sa cumperi de la ei 

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Asa e, ADHD a avut si reduceri de 2%
Un domn pe langa astia de la 3suisses ![]()
Mara si Matei
claujro spune:
Ai vazut si esarfa de "diva" cadou? ![]()
Ahhhh, de-abia astept 90% pe LR! ![]()
![]()
Sau, de ce nu, zecile de produse sub 1 euro ca asta vara!
Mara si Matei
miki68 spune:
www.comunicatedepresa.ro/Compania_Moda_Paris_lanseaza_catalogul_francez_3_Suisses_~NTIyNzE=" target="_blank">altii care-si vand cataloagele
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Jasmine spune:
sa-i ia naiba si pe astia cu 3suisses.ro,ca gros obraz mai au!
sa astepte 1000 de ani pana oi comanda eu ceva la preturile alea!!!
ptiuuuu,da' ce tupeu!
si n-au tras si ei un ochi pe vanzarile LR.ro?
s-au aruncat asa ca rama-n stanca?