Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)
Raspunsuri - Pagina 6
Serialbastre spune:
Clody, bine ai venit acasa! Imi pare rau ca ai suferit mult, dar nu-i asa ca parca nu mai conteaza cand iti privesti puiul?! Mie asa mi se intampla. Nu stiu alte mamici, dar eu nici nu vreau sa-mi aduc aminte de travaliu si momentul nasterii.
Off, cu statul pe scaun ... oare cand o sa putem sta ?! Eu am aproape 2 saptamani de cand am nascut si abia astept sa-mi treaca, abia merg, noaptea ma doare si cateodata parca ma si ustura, nu ma pot odihni deloc din cauza asta nici macar cand doarme Cezara.
Azi noapte a avut show de pe la 12 pana la 6.
Si cu sanii ... alta chinuri, curg mereu, mai nou avem si rani ... dar mergem cu tupeu inainte. Sper sa creasca bebe si sa nu fie nevoie de alta papica pentru el. Joi aveam 3200g imbracata, ceea ce inseamna ca nu am luat mare lucru in prima saptamana. eu ma gandesc ca era si alt cantar fata de cel din maternitate, vedem joi cum evoluam. Mie mi-a zis pediatra sa ma mulg dupa fiecare supt, voi cum faceti?
Nici cu mancarea nu stam mai bine ... nu stiu ce sa mai mananc, mi-e frica mereu sa nu-i fie ei rau ... si nici pofta de mancare nu am.
Hai ca m-am plans destul, va pup dulce!
Pupici tuturor albinutelor noi si mamicilor lor! (nu nominalizez de frica sa nu uit pe cineva )
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Bebe Beca spune:
Dragele mele, va invit sa vedeti cateva fotografii noi http://family.webshots.com/photo/2309640540102095467XcYMnA
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
nicuratze spune:
Buna seara mamici si burtici!
Azi am venit si noi acasa,suntem bine,e o frumusica pitica ( am vazut atatia bebei frumosi pe odisee,ca mi-era teama ca se termina la mine).
Alinutza,nici eu n-am avut lapte,ieri am stat toata ziua cu ea la san ( chit ca m-au fugarit asistentele cu biberonul, ca de ce chinui copilul).Asa ca azi am sanii pietroi.
DANI,eu am sterpelit colacul lui fi-miu ,mi-e cel mai bun prieten (vezi in poza).
Felicitari toate mamicile:Ertina,Alinutza,Ramona,CristinaMaria,Raluca Ioana,Kiralina,Luana,Ela2004,Miruta)
Cateva cuvinte despre nastere:
-travaliul,super
-expulzia,ok (a durat juma de ora pana m-am dumirit cum sa imping)
-cusatura de dupa,naspaa
-complicatia de dupa nastere,horror(si nu din cauza uterului cicatricial )
Aici puteti s-o cunoasteti pe Andra:
http://community.webshots.com/album/573009239pgGTzu
Va pup
elena, s.39 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)
philip spune:
ioana, v-am vazut frumusilor, mey si ce frumos rade sara...
elena, am vazut-o si pe andra, are falcute si parul ca abanosul. ma bucur ca este lapte.
am facut papa si am trimis baietii mari si bunica de acasa. m-am dusuit, acum mananc si vreau sa vad si un film, Nicholas s-a chinuit pana acum sa adoarma si acusi se trezeste de foame.
am pus si eu poze noi
US
cris_82 spune:
alinutza..........cu cea mai mare placere
carla..............daca nu ma mulg risc sa fac POCserios..chiar mi-ar exploda tzatzele la propriu
clody............bine ati venit acasaeu pentru dureri am dat cu garmastan dupa fiecare supt si bagat sanii sub jet de apa calda si masati ca sa nu faca nodurile alea dureroase ca pe urmae de jale.Refacere rapida mamico
dani3lla.....ce scumpic este Denis..la pici ca sa treaca colicii mai repede poti sa incerci Debridat(la noi e bine cu el)
P.S.:Sta cu manusile pe manute?ca a mea e scoate si le arunca cat colo..si la o saptamana deja ii faceam manichiura ca se zgaria bleguta.
Bebe Beca.........ce frumusica e mandra..eu pe unde am cautat nu am gasit vigantol si l-am inlocuit cu vitamina D3 pe care dupa 20 de zile de la deschidere trebuie sa arunc sticluta si debridatul dupa 30 zile
mami de Miruna(29 mai)
Deea_24 spune:
strunfita multumesc!
roxi foarte scumpica bebelina ta! ce cumintica sta la baita!
anda ma bucur ca sunteti bine! pozici noi nu aveti?
andreea, Ioana, elena aveti niste scumpici de copii! Sa va traiasca!
elena bine ati venit acasa!
Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
am terminat si eu de pus majoritatea pozicilor... net-ul tot rau imi merge si am incarcat bucata cu bucata ca altfel se bloca la prima...
Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
maria_bunica spune:
Buna seara fetele!
Am scapat de crizele de colici din seara asta ,asa ca am intrat sa va salut!Nu stiu cum fac bebelusii vostri,dar Darius are colici puternici in fiecare seara intre ora 20-22...cu aproximatie..apoi pica mort de oboseala!
Clodyac..bine ati venit acasa si imi pare rau ca a trebuit sa suferi atat la nastere!Razvan e un scump..a meritat efortul sa il astepti atata timp..si sunt de acord cu fetele ca seamana perfect cu tine!Refacere rapida si mult laptic!
Dani3lla..bine ati venit acasa...Denis e un scump,un frumos ciufulici...imi pare rau pt colici..stiu perfect cum e ca si noi ne chinuim!Mie mi-au zis cand m-am externat ca pot lua ibrupofen pt durere,3 pe zi..cred ca si paracetamolul simplu e ok,atata timp cat e permis si in sarcina!Sper ca nu am zis vreo prostie,rog fetele sa ma corecteze daca am gresit cu ceva!Refacere rapida!
LauraOana..Sebastian e un dragalas..si pare un bebe asa mare..sa va bucurati de el toata viata!
Alynutza..bine ati venit acasa si abia astept sa il cunosc pe puiul tau!Mult laptic cat mai repede si acomodare usoara iti doresc!
Carla..tin pumnii sa fie totul bine si sa nu fie nevoie de inducere!
Ganesha..fac tot posibilul sa ma descurc cat mai bine cu bebe,incet ,incet ii invatam nevoile..si stim cum sa actionam in fiecare situatie fara sa ne speriem sau sa ne panicam..recunosc ca la inceput ma pierdeam repede la fiecare scancet!Am noroc ca am si sotul acasa..macar are si o parte buna ca este in somaj..Iti doresc ca totul sa decurga repede si usor maine!
Philip...noi inca nu avem un program de supt...noaptea se mai trezeste si la 3 ore,dar ziua cere si la o ora sa suga..asta e..deocamdata ma conformez..daca tot se numeste alaptat la cerere!De fiecare data ma regasesc in ceea ce povestesti despre Nicholas..si Darius adoarme foarte greu seara daca a dormit mai mult ziua!Relaxare placuta si imi pare rau pt canalul infundat!
Ioana..super pozele..tare dragalasa Sara cand rade!
Nicuratze..bine ati venit acasa..Andra e o frumusica..si ce par mare si negru are...si acomodare usoara!
Cris..am fcut cunostinta cu micuta Miruna..se vede ca are personalitate..ce tare plangea ea..e tare dragalasa!
Philip..superbe pozele,ca de obicei..Nicholas seamana din ce in ce mai mult cu tine si se vede ca creste foarte bine! Sa o tineti tot asa!
Deea..arati foarte bine si Darian e un scump..sa aiba parte de tot binele din lume!
Blue..cu o mica intarziere,dar dupa ora Frantei inca ma incadrez in timp,vreau sa ii urez lui Yoann "La Multi Ani !" pt prima luna din viata si la cat mai multe inainte!
Yioanna..sper sa treaca totul repede si usor si la tine!
Sper ca nu am uitat pe nimeni..va citesc mereu..dar nu prea apuc sa scriu..la toate si multa odihna si bebelusi fara colici!Noapte buna!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Uitasem...
Serialbastre..la mine s-au mai diminuat durerile si am inceput sa ma misc cat de cat mai ok cam la 2 sapt dupa nastere..eu am avut 5 fire..Nici eu nu prea am avut pofta de mancare la inceput..cred ca si din cauza oboselii...si sper sa iti intri in normal cat mai repede!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi