Prietenie la plesneala 54 - La bucatarie!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

da ce sa faci cu el maica? ai vreo veste si nu ne-o impartasesti si noua?
sau sa o iei e mariuca mai aproape de tzatzuca ta.
Aida da tu puiule nu dai pe la noi azi?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nu ma ,il iau pentru un prieten

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Salutare mahala!!!!
Robert a terminat cu 8.93 slab din cauza indisciplinei,insa a luat premiul 3 ma rog nivelul clasei lasa de dorit anul acesta.
Festivitatea vax albina,s-au dus la scoala ca asa li s-a spus vezi Doamne sa li se comunice cum si in ce fel e cu festivitatea si banchetul,si nici una nici doua au organizat-o fara sa ii instiinteze pe parinti,banchet nexam si asta a fost,m-am intristat cu toate ca-s suparata pe Robert ,mi-ar fi placut sa fiu langa el.
Vineri si sambata am fost la Rucar cu juniorii si cu ursu ,Robert a aramas acasa cu Radu ca sambata avea meciuri in Cupa Bucurestiului,mai bine il luam cu mine ,ca s-a accidentat destul de rau,clavicula rupta,insa continuat sa joace,acum e in gips,au jucat finala cu Steaua,stelistii se pare ca nu stiau sa joace rugby asa ca a u facut kickboxing cu ai nostri,4 din echipa accidentati grav ptr ca arbitrul a inchis ochii,nu mai zic nimic ca iar mi se suie sangele in cap,o lume de rahat ,asta e.
La Rucar frumos si friiig oricum i-am tinut la aer si asta a contat,aerul de munte i-a facut sa doarma neintorsi.
Sambata seara ne-am intors pt ca ursu avea examen a doua zi dimineata si dupa masa trebuia sa fim la motz la nepotul din partea lui Klaus.
Dezagreabila compania la motz asa ca nu ne-am dus decat 2 ore si am plecat,suficient insa cat sa-i ofticam pe toti

Acum daca am terminat raportul sa zic ca am ras cu lacrimi Delphi la dansul pinguinului.
Am primit si eu pm-ul.
Si in rest la bucatarie am prestat aseara un ostropel de pui,s-a volatilizat asa ca azi prestez din nou ceva,nu stiu ce.
De gatit gatesc bine ma invinuieste ursu ca prea bine d-aia are 110 kg,insa nu intotdeauna a fost asa,cu aventuri de a inceputurile bucatarelii revin dupa ce intind a patra masina de rufe spalate.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

andra,multa sanatate lui robert si refacere rapida!
bey,se vede treaba,ca delphi a noastra este obosita dupa atata dantuiala!
noi?nimic nou sub soare...terminam terapia si iesim la apa si soare...ce o mai ramane din el....

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

acum sunt la programul de gatit...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

acum sunt la programul de gatit...

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

ce mai gatesti?
sau te gatesti?!

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

ma gatesc dar mai pe seara asa...am o surpriza pt max
cica am gatit: salata orientat(l)a spre stomacu lu max si bors, ca la mine la moldova asa se zice bors...bors de fasole sa aibe omu fara numar fara numar si sa nu ma mai scoata la pascut cu fasolele lui
si mai gatesc....am in cuptor o mancare care nu stiu cum se cheama...dar eu am intitulat-o "o ceva" care contine coasta afumata, cartofi rondele, morcov rondele, patrunjel radacina rondele, ceapa, ardei, patrunjel frunze, marar si loboda... asta e mancarea "o ceva"

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

ma gatesc dar mai pe seara asa...am o surpriza pt max
cica am gatit: salata orientat(l)a spre stomacu lu max si bors, ca la mine la moldova asa se zice bors...bors de fasole sa aibe omu fara numar fara numar si sa nu ma mai scoata la pascut cu fasolele lui
si mai gatesc....am in cuptor o mancare care nu stiu cum se cheama...dar eu am intitulat-o "o ceva" care contine coasta afumata, cartofi rondele, morcov rondele, patrunjel radacina rondele, ceapa, ardei, patrunjel frunze, marar si loboda... asta e mancarea "o ceva"

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

mey ambitioasochiar ca ai ambitie pe caldurile astea sa stai cu(,) cupotorul incins...da' suna bine(vb lui Mihnea )
eu nu ma gatesc nimic...iau o pauza vreo 3 luni pana vine kupilu acasa ...
da' tu tb sa ai grija de copilul Max

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ooooo,ce de mancare apetisanta,Delphinasule.....hai ca nu esti singurea cu cuptioriul deashchis......am trantit si io doo placinte,pentru sufletele din famelie,mai putin una....pentru care orice,in afara de paine cu pateu si cereale cu lapte,este otravitorAsa ca au iesit oplacinta cu ciumpercute si kaiser si una cu mere...niste bunaciuni...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

In seara asta le-am gatit.... cremwursti
Maine ma apuc de bucatareala,vad eu ce,Maria zicea sa-i fac niste paste cum ii facea bunica,hmmm sa incerc,slabe sanse insa sa o egalez.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput