Prietenie la plesneala 54 - La bucatarie!
Raspunsuri - Pagina 6
violeta69 spune:
apropos de gatit...mie imi ies galustile ![]()
Iulia nu e de la gris,ci de la consistenta aluatului...cand le faci nu tb sa fie beton,putin mai moi si le mai lasi 10 min sa se umfle grisul...
eu bat ouale intregi ![]()
si checul imi iese,am eu o reteta buna si n-am avut probleme niciodata(poate pe la inceputuri
)
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Puppa spune:
Gata doamnelor m-am intors de la mare...Am fost fara domn ca era o delegatie si m-am gandit ca e prea complicat. Si bine am facut...A fost un vant de am facut peeling bio pe plaja
, dar m-am relaxat doua zile, am mancat bine si am mai iesit din orasul asta agitat.
Despre bucatarie ce sa va zic? Mie imi place sa gatesc, dar de and exista bebe mai greu ca nu mai am timp. De cand e domnu' plecat la cursuri gatesc doar sambata cand vine el acasa, in rest mananc numai prostii, adica kefir, iaur, branzici si fructe... In afara de cozonac, am incercat sa fac orice mancare si mi-au iesit, mai putin piftia. Dulceturi nu fac, nu mananca nimeni...
kay spune:
fetele de la mare, dati si voi cu starea vremii aici (vant, temperatura aer, temp apa, etc) ce e important pt copil... ca io ma impachetez ca sa plec la mare
nici n-am ajuns bine si vreau sa plec iar
... am cateva acte de semnat, si daca ies toate in 2-3 zile pot sa plec linistita. acu sa fie si cald, sa nu ne congelam pe plaja...
somn usor, mahala tacuta !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Puppa spune:
Eu de bine ce ma relaxasem, am ajuns cu Amalia la urgenta pentru ca tipa si parea ca nu poate repira, rasufla greu si gemea. ala de la salvare avea impresia ca plange de rasfat si sunt eu paranoica, dar am vrut la spital. la pediatrie, doctora se tanguia "da-mi doamne rabdare"...parca mie imi placea sa urle asa, parca ea saraca (Amalia)vroia sa fie la ora aia, 12 fara ceva la spital...pana la urma ne-am dus la ORL si are otita. i-am pus picaturi si acum doarme...m-am speriat rau, ea niciodata nu a plans asa...ea nu plange deca rar si in nici un caz de rasfat...bine ca nu e ceva grav...nici nu stiam ce sa fac, singura...l-am panicat si pe domnu'...am inceput sa plang la telefon, eu care nu plang si num pierd usor...noroc cu ai mei, ca au venit sa ne ia de la spital si au stat cu mine pana a adormit si m-au ajutat sa ii pun picaturile...acum, noapte buna!
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
Delphinas spune:
neata stilatelor
pt toata lumea si fara numar ![]()
cateva zile de acum in colo voi auzi in urechi numai "fara numar, fara numar" si asta mi se trage de la nunta de sambata. nu a fost ceva spectaculos, dar important e ca m-am distrat super bine cu cei de la masa unde am stat.
Puppa
amalya si bine ca nu a fost ceva mai grav.
legat de subiectu nostru cu pricina...eu gatesc...si gatesc de-ti
in gura...drept dovada kilele ce le am la purtator.
prima mea ciorba cand m-am mutat cu max singuri-singurei a ajuns la ghena
s-a intamplat un fenomen nedescifrat pana cum, un fenomen plin de mister. dupa ce am lasat oala sa se racoreasca bine, am bagat-o(oala, nu altceva
) in frigider....si dimineata am vazut oala fara capac...capacu era tzandari in ciorba...era o ciorba de pasare cu sticla. capacu nu era cald sa zic ca a fost un soc termic. nici acum nu am deslusit acel mister.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
kay spune:
soacra, delphi, soacra te-a lucrat ![]()
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Delphinas spune:
bey...tu vorbesti serios?
asa puteri paranormale sa aiba? las` ca adun eu toata floarea cea vestita a
si fac eu o festanie sa ii mai tai din puteri.
la o zi aniversara unde a venit si ea a tinut sa precizeze in fata familionului ca fac mancare buna, numai ca baiatul ei e cam slab...acum ca a pus ceva kile si el a zis ca i-am cumparat tricouri cu burta?
nu draga...are burta pt ca gatesc bine.
si daca tot ati vb de galuste...eu le fierb separat, in eventualitatea in care se fac terci...cosu de gunos sa scrie pe ele si altele.![]()
aaaaa.....mi se face mie pofta de supa de rosii, iar max voia supa de galuste...si sa impacam si capru si varza....si am facut supa de rosii cu galuste.![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay fetele de la mare, dati si voi cu starea vremii aici (vant, temperatura aer, temp apa, etc) ce e important pt copil... ca io ma impachetez ca sa plec la mare somn usor, mahala tacuta ! ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
la mare a fost nasol in week-end,a batut vantul,de-ti intra peste tot,iar apa a fost rece...poate va fi ai bine de azi!
puppa,multa sanatate amaliei...asa sunt si eu,mai bine sa ma faca doctorul nebuna,dar sa-mi confirme ca totul este in regula,bine ca ti-ai ascultat instinctul!

delphi,multam de cafea....tare buna mai este!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ancadragoman spune:
Neata
Ma dar voi ati inebunit sa vb de bucatareala?
Nu am timp sa citesc din urma dar de azi sunt cu ochii pe voi![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
mihaela77O spune:
anca,ce faci?cum te mai simti?
fetele,care ati primit posta privata...please,spuneti-mi,confirmati-mi,ca am senzatia ca nu a ajuns la toata lumea!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA