Depeche Mode-Peace *** Clip filmat in RO

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Daca tot e vorba de clip, despre ce e vorba in el? Nu prea inteleg ce i s-a intamplat personajului de are nevoie de peace...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Clipul este povestea unei tinere care se intoarce acasa dupa ce a fost in razboi si ii este greu sa se adapteze la viata pe care o gaseste...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

imi repugna total fata asta.
pur si simple nu imi place. nu mi-a placut de cand am vazut-o prima oara la tv , are ceva ce ma zgarie pe retina de cate ori o vad.

Citat:
semnatura lui XIO

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc"

Pot sa rad acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Citat:
citat din mesajul lui XIO

imi repugna total fata asta.
pur si simple nu imi place. nu mi-a placut de cand am vazut-o prima oara la tv , are ceva ce ma zgarie pe retina de cate ori o vad.

Citat:
semnatura lui XIO

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc"

Pot sa rad acum?

Tu poti , da' eu nu as vedea de ce .
Nu am spus ca e curva, proasta , avara sau xenofoba.
Am spus ca MIE nu imi place de ea .
Nu stiu absolut nimic despre fata decat ca e actrita si ca joaca bine.
Ai vazut tu vreo eticheta?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

„a eticheta” = a desemna printr-un calificativ (depreciativ); a numi; a face; a taxa; a califica, a atribui unei fiinte sau unui lucru o anumita calitate; a caracteriza.

„a repugna” = a-i produce cuiva sila sau dezgust, a-i provoca cuiva oroare, repulsie (din fr. répugner, lat. repugnare)

Deci:

Ai etichetat-o drept o persoana care-ti produce oroare, sila, dezgust (clar, depreciativ). Si normal ca TIE iti produce toate astea, doar nu noua!

In traducere = pentru TINE actrita este dezgustatoare, respingatoare (clar, calificative depreciative - vezi mai sus)

Etichetarea nu se face obligatoriu cu un singur cuvant. Asa ca hai sa nu ne ascundem dupa mai multe cuvinte...

Editez pt corectura diacritice.

Mergi la inceput

Si uite asa dintr-un subiect dragut ajungem la...altele...chiar nu se poate sa avem o discutie fara impunsaturi?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Si uite asa dintr-un subiect dragut ajungem la...altele...chiar nu se poate sa avem o discutie fara impunsaturi?

sa-ti treaca supararea!

Si ca sa fiu on-topic: DM a renuntat doar la concertele din Europa sau la toate din anul asta? Ca ma gandeam ca poate lasa Europa la urma si tot vin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Ii foloseste si ei la ceva cioparteala aia de freza pe care si-a facut-o...de cand am vazut-o tunsa asa ciudat mi-am zis:"de ce or vrea unele femei, frumoase de altfel, sa se faca urate, sa fie respingatoare cu orice pret?" Nu pricep ce se intampla cu ele...vezi Maria asta , Dana Nalbaru , o creatoare de moda, imi scapa numele...tunse scurt, nemachiate, imbracate in tricouri fara sutien, pantalon barbatesc si tenisi...nu pricep pur si simplu!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Tzuni, au anulat doar 8 concerte, printre care si cel din Romania, am inteles ca n-au putut sa le reprogrameze din cauza orarului incarcat, ar fi fost altfel daca am fi avut si noi o sala cu o capacitate mare, dar asa...data viitoare...

Rory, din cite am inteles tipa s-a tuns asa pentru ca a vrut sa ia castingul, asta se cere, asta a dat si a luat rolul. Parul creste, nu-i mare scofala...mie mi s-a parut ca feminitatea ei iese in evidenta chiar daca e tunsa asa scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

pe unele tipe le prinde tare bine parul scurt si tinutele baietesti.
Demi More mi s-a parut cea mai draguta in "The Gost", cu parul ala scurt fara machiaj mult si cu haine sport. Cu parul lung parca nu mai era ea.
Eu daca m-as tunde periuta ar fi jale :)
Rory, chiar ti se par respingatoare? unii barbati adora genul asta -sporty girls. :)

Mergi la inceput