Depeche Mode-Peace *** Clip filmat in RO
http://www.youtube.com/watch?v=bzMkaSi6JTQ
actrita romanca din clip e foarte interesanta, expresiva, frumoasa.
clipul nu e rau...inca mai ascult melodia, imi plac versurile:
Peace will come to me
Peace will come to me
I'm leaving bitterness behind
This time I'm cleaning up my mind
There is no space for the regrets
I will remember to forget
Just look at me
I am walking love incarnate
Look at the frequencies of which I vibrate
I'm going to light up the world
Peace will come to me
Peace will come to me
I'm leaving anger in the past
With all the shadows that it cast
There is radar in my heart
I should have trusted from the start
Just look at me
I am a living act of holiness
Giving all the positive virtues that I possess
I'm going to light up the world
Peace will come to me
Just wait and see
Peace will come to me
It's meant to be
Peace will come to me
Just wait and see
Peace will come to me
It's inevitability
Raspunsuri
XIO spune:
Mie nu imi place absolut deloc de Maria Dinulescu.
Sunt cateva pers. cunoscute care ma calca pe nervi :cea de mai sus , Maria Marinescu si Oana Bercaru.
E fain facut videoclipul
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Delidana spune:
Maria Dinulescu a jucat in "Blood and Chocolate", filmat in Bucuresti daca nu ma insel...mie mi-a placut filmul si actrita.
Cit despre Peace...nu prea imi place, e cam depresiv...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
SabrinaLia spune:
Nu-mi place nici clipul ,nici melodia.Clipul arata o Romanie trista si nu are de ce sa-mi placa asta.
Mindy spune:
pai e cam trista melodia, parca cerea un clip trist :)
Peace nu e o melodie care sa iti ramana in minte sau sa o fredonezi toata ziua. Mie tot melodiile lor mai vechi imi plac.
Mi s-a parut inteserant ca au ales sa isi faca clipul in Ro cu o actrita romanca.
Androix spune:
Filmat in romania dar plin de clisee americane Ma rog, eu n-am boxe dar cred ca nu sunt departe de adevar
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mindy Mi s-a parut inteserant ca au ales sa isi faca clipul in Ro cu o actrita romanca. |
Pt ca e SUPER iefin la noi. Ai fi surprinsa sa vezi cate productii USA se filmeaza in Romania. Cu costuri minime...
Si nu cred ca in clip e vb de Romania (chiar daca imaginile sunt de la noi), ci despre o tara oarecare din Europa de Est.
Mie, sincer, nu prea-mi place povestea clipului. Nu are curgere, secventele sunt mult prea multe si prea aiurea dispuse.
Mindy spune:
Da, cred ca e mai ieftin sa filmeze aici...dar sunt si zone frumoase (vezi scenele din Cold Mountain)..sau filme istorice in care banuiesc au nevoie sa foloseasca castele, biserici vechi, ruine..
Natalia Oreiro si-a filmat un clip la castelul Bran daca imi aduc bine aminte.
andacos spune:
Eu cred ca Tzuni are dreptate referitor la clipurile filmate in Romania!
Am observat ca si o parte din reclame sunt filmate cu actori daca nu neaparat romani din estul Europei!
In prezent pe posturile nemtzesti ruleaza o reclama in care apare "tantza"(nu stiu d efapt cum o cheama)care era la Teo acum citziva ani!
Scuze am probleme cu mosusul si nu pot corecta!Si nic emoticoane nu pot pune ceea ce ma face tare suferinda!
Dana
dearChris spune:
Mie imi place melodia.
Cat despre Maria, eu o stiu din vedere, am vazut-o la diverse emisiuni si nu as fi recunoscut-o daca nu ii vedeam alunita. Tare baietoasa este in clip
A jucat intr-o telenovela pe Antena 1 acum cativa ani, impreuna cu IOan Isaiu, o chema Sedonia. Asta daca nu incurc eu telenovelele.
Si acum mai multi ani avea ea o emisiune de divertisment pe Acasa, impreuna cu "varul Sandel".
Dar astia, din cate am inteles si-au anulat concertul in Romania.
Pai dupa ce ca filmara in tarisoara noastra, acum nu mai vin sa ne cante,drept multumire? Nu le e rusine?