Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(11)
Raspunsuri - Pagina 4
ancamac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Ancutica, programul va fi destul de incarcat pt ca trebuie sa incerc sa rezolv o gramada de probleme in timp scurt. Si deja au mai aparut cateva urgente suplimentare. Dar voi incerca sa le finalizez pe toate. Partea frumoasa este ca ma voi intalni cu familia si prietenii. Maine am programat-o pe sora mea pentru toata ziua. Parintii stau aproape, deci cand mi se face foame, ii vizitez. |
Distractie placuta draguto si sa-ti rezolvi treburile cat mai repede! Stiu ca cu mama aproape nu se moare de foame! A mea ma intreaba de pe acum ce as manca cand merg acasa. Asa ca eu incep sa fac lista!
Duminica placuta alaturi de surioara ta!
Mona40 spune:
'Neata fetuci dragi...
Hop si eu schimbul 4...
Guze, brava'n tine...esti o mare eroina...8 ore si fara AC...
Multe prostioare ati mai facut prim tinerete...
Galli, ce este cu tatal tau?....sper sa fie bine
Soricico, Lily,Lumy pup..
Eu raportez, tocmai am venit de la eco...
Z12
Endo 9.3 mm
Ov Dr doi folicul, 17.5 mm si 17 mm...
Astept estradiolul si progesteronul si sa ma sune cand sa fac ovitrellul...
Mo doare ovarelul meu dr care sa va spun sincer nu a avut folicul seriosi de vreo 4 luni...eu credeam ca e lenes ..dragul de el ...el statea la cotitura
Ma bucur ca ati scris mult si bun venit noilor fete....se mareste gasca...
Mayanule....ce-ti mai face posta? sper ca nu folosesti setul de la sexshop pentru distribuirea postei... si daca da...atunci sa se mai bucure si olandejii..ca si asa e frig pe la voi
Dandana, sper sa fie cu bine...
Sorinake, suna bine treaba cu bicarbonatul...daca tot nu ne omoram noi cu prajiturile, macar sa ne boiim cu bicarbonat pe fata...
Cred ca toate sunteti care incotro pe la Bbq si pe la pescuit si pe la shoping...
aaa si sa nu uit...Soricico....ma bucur ca esti pe felie cu dieta....sper sa ti-o strici cand oi veni eu in vizita...ce naiba o bere doua
Va pupic pe toate fara exeptie, si sa avem o saptamana minunata....
Eu maine ma pregatesc de IUI 5...sa fie cu noroc...
Pupic
Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
sorinake spune:
citat din mesajul lui Mona40 Eu maine ma pregatesc de IUI 5...sa fie cu noroc... |
Mona, mult succes si sa fie cel cu noroc!
http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
MayanMistica spune:
Buna ziua si pup toate fetele.Am reusit sa pun toata posta ...imbracata , ca era un frig ...
Azi a plouat putin , acum vad ca s-a potolit.Al meu are chef de mers la muzeu ...eu i-am zis sa mergem la muzeul sexului din Amsterdam
Mona40 spune:
Fete,
Am si eu o intrebare intrebatoare..
Va rog sa ma ajutati...
Eu sunt pe tratament cu monogon pentru IUI nr 5.
Am urmatoarea schema:
Z5-Z9, monogon, cate 2 ampule zilnic intr-o doxa unica
Z10de CM eco:
Ov dr , 2 foliculi, 14 mm respectiv 14mm,
Endometru 10 mm
Estradiol Urgent 1641 pmol/l
Progesterom 3.6 nmol/l
Nu am mai facut menogon in zilele 10,11,
Acum in Z12 de CM
Ov dr 2 foliculi de 17 mm si de 18 mm
Endometru 9.3 mm
Estradiol 1508 pmol/l
Progesteronul: 6.9 nmol/l
Tocmai mi-au zis sa mai fac diseara un menogon si maine dim sa fac ovitrelul, dupa care la 24 ore inseminearea ( adica poimaine dim)
Intrebari
1. este in regula sa opresc pentru 2 zile monogonul si abia dupa sa-mi mai dea inca o zi?
2. Progesteronul din Z12 nu este cam mare?..si de ce scade estradiolul...? inainte de ovulatie...
Va multumesc anticipat pt raspunsuri..
Sa aveti o duminica placuta
Mayan...nebuno tot cu gandul al prostii
Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
MayanMistica spune:
Gata si cu plimbarica pe ziua de azi.La muzeu , ce credeti ? Pana la urma am fost in Leiden , la un muzeu serios ..
http://www.lakenhal.nl/
La plecare am baut o cafea si din vorba in vorba cu batranica care servea i-am zis ca ador sa fac prajituri.
Si ce imi zice? Adu-mi si mie si ti le platesc...I-am zis ca o sa trec peste 2 saptamani pe acolo ...a inceput sa rada iar al meu i-a zis ca sunt in stare sa ma prezint cu tortul acolo.
Deci nu se stie de unde sare iepurele...
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaa!
sper sa fi petrecut un week end frmos, plin de iubire!!
mona, pt tine,ceva:http://www.woomb.org/bom/hormones/index_ro.html
va astept la mic dejun: si !!!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
menics spune:
Buna dimineata!
mai fetelor dar ati avut activitate nu gluma...
Galli, multumim de cafea ahhh ce bine miroase.
eu sunt ca si drogata, cred ca am adormit pe la 3 si atunci am visat cadavre si iar m-am trezit, si la 6.30 a sunat ceasul, deci sunt intr-o mare forma.
aseara de la opt pana la miezul noptii am calcat...
iar sambata intalnirea cu ala de pe netsa va zic: am vorbit la telefon , mergem la plaja, ok, dar la ora unu, i-am spus ca mai bine, eu plec la plaja si ne auzim cand vine si el... plaja full, abia gasesc un sezlong in plin soare... nococul meu ca au aparut niste nori , mai o tigara, mai o baie, norocul mei se transforma in ghinionul meu, nori tot mai desi, iar mie imi era frig... intre timp sunase si asta ca vine cu microbuzul... eu deja eram zgribulita rau, iar cand a venit...wow...rapid i-am spus cami-e frig si vreau sa plec de pe plaja- poate ma mai vedea cineva... fetelor eu cred ca el nu stie ca este gay... gesturile lui m-au dat pe spate... eu fata finuta , i-am zis ca daca vrea bem o cafea.. discutii slabute, si la mine o greata isi facea aparitia... deci : jalnic...am taiat-o rapid, l-am lasat in statie la microbus si am fugit acasa, am facut un dus ... si m-am apucat de curatenie... mai tarziu i-am scris un mes, ca nu me mai intalnim... astepta un tel sa ma scoata in oras..beah.
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
menics spune:
citat din mesajul lui menics Buna dimineata! mai fetelor dar ati avut activitate nu gluma... Galli, multumim de cafea ahhh ce bine miroase. eu sunt ca si drogata, cred ca am adormit pe la 3 si atunci am visat cadavre si iar m-am trezit, si la 6.30 a sunat ceasul, deci sunt intr-o mare forma. aseara de la opt pana la miezul noptii am calcat... iar sambata intalnirea cu ala de pe netsa va zic: am vorbit la telefon , mergem la plaja, ok, dar la ora unu, i-am spus ca mai bine, eu plec la plaja si ne auzim cand vine si el... plaja full, abia gasesc un sezlong in plin soare... nococul meu ca au aparut niste nori , mai o tigara, mai o baie, norocul mei se transforma in ghinionul meu, nori tot mai desi, iar mie imi era frig... intre timp sunase si asta ca vine cu microbuzul... eu deja eram zgribulita rau, iar cand a venit...wow...rapid i-am spus cami-e frig si vreau sa plec de pe plaja- poate ma mai vedea cineva... fetelor eu cred ca el nu stie ca este gay... gesturile lui m-au dat pe spate... eu fata finuta , i-am zis ca daca vrea bem o cafea.. discutii slabute, si la mine o greata isi facea aparitia... deci : jalnic...am taiat-o rapid, l-am lasat in statie la microbus si am fugit acasa, am facut un dus ... si m-am apucat de curatenie... mai tarziu i-am scris un mes, ca nu me mai intalnim... astepta un tel sa ma scoata in oras..beah. http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png Manu |
hei m-am intors cu perle cu tot!!!! Yupiii mi-am revenit! slava domnului
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu