Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*
Raspunsuri - Pagina 5
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia Mai voi n-ati zis ca va culcati? Hai, fara grija, ca raman eu de paza, v-am zis. ![]() |
auzi , vrei sa bagi pe cineva pe ascuns in casa si nu te lasam noi? stai calma ca e mancat deja , a avut Liza grija de el
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
fata , trebuie sa stai in limba 
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
no hai va tzuc ,
ca merg sa ma culc
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
MsLara spune:
Principe s-o da de-a dura iara ? Cred c-a speriat gradinita, se duce in fiecare zi cu ochelarii cat fata sa nu i se vada sticlirea din ochi de dupa chef la cafenea.
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
A_Iulia spune:
Ei, iti dai seama ca deja o cunosc toti de drojdiera.
Somn usor Aida.
Lali, daca ai bagat jertfa, poti sa te culci si tu. 
MsLara spune:
hai ca ne zice maine principesa daca a nimerit copilul
adinuta stai de santinela si la 12 te schimb eu
noapte buna
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
aidaciolac spune:
AICI pisiceii mei ![]()
... gata , la
cu mine
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
principe spune:
pai cum sa nu-l nimeresc?
ce credeti ca eu beau spirtoase ca voi??
am abaut malta...ca o bere fara alcool...vrei sa-ti trimit adino cu curierul?
e buna..zau!