Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*
Raspunsuri - Pagina 3
MsLara spune:
La cat avant are de n'a ajuns pana acum cred ca e o baie goala, ce mai conteaza a cui e...
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
A_Iulia spune:
Urata figura totusi ne-a facut Wendy ca nu si-a aruncat un ochi (stangul, dreptul, al din mijloc) pe-aici.
Singura scuza pe care o poate avea ar fi ca a pedepsit-o barba'xu. Daca nu vine cu dovezi, eu zic sa-i punem absenta nemotivata si sa nu-i incheiem media. Ce parere aveti, consiliul profesoral?
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia Urata figura totusi ne-a facut Wendy ca nu si-a aruncat un ochi (stangul, dreptul, al din mijloc) pe-aici. Singura scuza pe care o poate avea ar fi ca a pedepsit-o barba'xu. Daca nu vine cu dovezi, eu zic sa-i punem absenta nemotivata si sa nu-i incheiem media. Ce parere aveti, consiliul profesoral? |
de acord , semnat si parafat
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Bine. Atunci eu ma duc sa patrulez in zona. Voi culcati-va, e tarziu. |
oki , merg la
ca altfel mi se rup falcileAlaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
MsLara spune:
somn usor!
Eu n-am somn inca,
crosetez pana vine...ca tot vorbeam de povesti parca's Penelopa, ( sper ca nu gresesc) dar pe dos, fac la o bluza de o saptamana si ce lucrez noaptea desfac ziua, ca nu nimeresc dimensiunile.
Adinuta patrulare placuta!
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
aidaciolac spune:
da' chiar? pe unde patruleaza nebuna la ora asta? pe holurile hotelului cu coada de peste ...
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
A_Iulia spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac da' chiar? pe unde patruleaza nebuna la ora asta? pe holurile hotelului cu coada de peste ... Alaturi de Sebi Aida ... 25+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Tu nu te uiti la Animal Planet la emisiunea cu suricatele? Mereu ramane una santinela, sa nu fie atacate de dusmani.
A_Iulia spune:
citat din mesajul lui MsLara somn usor!Eu n-am somn inca, Adinuta patrulare placuta!Emma este in sufletul nostru Hobby Lali ![]() |
Poate trebuie sa bagi o jerfa ca sa-ti iasa cum trebuie. Stii tu, ana lu' Manole, ceva.
Macar o musca jertfeste si tu si poate nimeresti marimile dup'aia.