Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

La cat avant are de n'a ajuns pana acum cred ca e o baie goala, ce mai conteaza a cui e...

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Urata figura totusi ne-a facut Wendy ca nu si-a aruncat un ochi (stangul, dreptul, al din mijloc) pe-aici.

Singura scuza pe care o poate avea ar fi ca a pedepsit-o barba'xu. Daca nu vine cu dovezi, eu zic sa-i punem absenta nemotivata si sa nu-i incheiem media. Ce parere aveti, consiliul profesoral?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Urata figura totusi ne-a facut Wendy ca nu si-a aruncat un ochi (stangul, dreptul, al din mijloc) pe-aici.

Singura scuza pe care o poate avea ar fi ca a pedepsit-o barba'xu. Daca nu vine cu dovezi, eu zic sa-i punem absenta nemotivata si sa nu-i incheiem media. Ce parere aveti, consiliul profesoral?

de acord , semnat si parafat

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

io sunt pentru

Hobby
Lali

Mergi la inceput

Bine. Atunci eu ma duc sa patrulez in zona. Voi culcati-va, e tarziu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Bine. Atunci eu ma duc sa patrulez in zona. Voi culcati-va, e tarziu.

oki , merg la ca altfel mi se rup falcile

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

somn usor!

Eu n-am somn inca, crosetez pana vine...ca tot vorbeam de povesti parca's Penelopa, ( sper ca nu gresesc) dar pe dos, fac la o bluza de o saptamana si ce lucrez noaptea desfac ziua, ca nu nimeresc dimensiunile.

Adinuta patrulare placuta!

Hobby
Lali

Mergi la inceput

da' chiar? pe unde patruleaza nebuna la ora asta? pe holurile hotelului cu coada de peste ...

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

da' chiar? pe unde patruleaza nebuna la ora asta? pe holurile hotelului cu coada de peste ...

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi

Tu nu te uiti la Animal Planet la emisiunea cu suricatele? Mereu ramane una santinela, sa nu fie atacate de dusmani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MsLara

somn usor!

Eu n-am somn inca, crosetez pana vine...ca tot vorbeam de povesti parca's Penelopa, ( sper ca nu gresesc) dar pe dos, fac la o bluza de o saptamana si ce lucrez noaptea desfac ziua, ca nu nimeresc dimensiunile.

Adinuta patrulare placuta!

Hobby
Lali

Poate trebuie sa bagi o jerfa ca sa-ti iasa cum trebuie. Stii tu, ana lu' Manole, ceva.

Macar o musca jertfeste si tu si poate nimeresti marimile dup'aia.

Mergi la inceput